Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Return of the Pati LAN Party?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Öss den sonra olsun Rock Istanbul'a denk gelmesin,Dream Theater Konseri'ne denk gelmesin..Bizim tatil(güneş,kum,deniz 300 500)e denk gelmesin.Gelirim.[signature][hline]Still Goin' Wild !
Mesaj tarihi:
said:
sanerixx, 01 Haziran 2005 22:54 tarihinde demiş ki:
eğer sizi orda polis basmaya gelmiyorsa, ben yine bir kaç polis arkadaş ayarlayabilirim ankaradan, gelirken onları da getiririz.

milletin uykusu gelmeye başlayıp cıvıtırken iyi oluyor ortam şenleniyor biraz. ;)

siz hala anlamadınız, o gün polisleri ben ayarlamıştım zaten :PP[signature][hline]sanerixx, never change a winning nickname!
patiye özel msn adresim, diğerlerini silin listenizden => [email protected]
Mesaj tarihi:
said:
Tarist, 02 Haziran 2005 00:01 tarihinde demiş ki:
Öss den sonra olsun Rock Istanbul'a denk gelmesin,Dream Theater Konseri'ne denk gelmesin..Bizim tatil(güneş,kum,deniz 300 500)e denk gelmesin.Gelirim.

Ohoo sen de çok nazlısın =)[signature][hline]Click!
Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan

[Bu mesaj Spidee tarafından 02 Haziran 2005 00:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
abi niye lan party yapıyoruz
ben bunu anlamıyorum.

biri çıkıp da "abi Sarıyer'de Çırçır kendin pişir kendin ye yapalım" demiyor yahu.[signature][hline]valandil ownz j0o!
WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull
Mesaj tarihi:
said:
Head, 02 Haziran 2005 02:18 tarihinde demiş ki:
abi niye lan party yapıyoruz
ben bunu anlamıyorum.

biri çıkıp da "abi Sarıyer'de Çırçır kendin pişir kendin ye yapalım" demiyor yahu.
demislerdi zamaninda. adaya da gidilmisti de, boyle bi durumda ne cins psikopatlarin gelecegini ve o kadar insana nasil hakim olacagini dusunmek lazim once. bunun colugu var cocugu var, buyumus de kuculmusu var. bi mangal yakacam derken her tarafi tutusturma potansiyeli olani var... zor is o... basa bela...[signature][hline]Tulahr
Mesaj tarihi:
25 hazirandan sonra paticigi interrail'de temsil edicem.
onun icin 25inden önce yapalım dicem ama vakit az görünüyo.öss falan da var milletin.
yalan olur gibi duruyo bu.
ha bi de.
g3nk'siz bi lan party dü-$ü-nü-le-meeeeez[signature][hline]just g3nk
  • Admin
Mesaj tarihi:
bu topic patlar
istanbul ve ankara için 2 tane lan party topici açılır
ama onlar acılana kadar burdan idare ederiz
karpuz açar ist lan party topicini
sizde bulun bitane organizatör bünye

bizimde yaz okulumuz fln filan var
o yuzden mümkünse hafta sonu fln iyi olur[signature][hline]G3NK
Mesaj tarihi:
25 haziran olması daha iyi olur gibi geliyor tarih açısından nitekim öss yaklaştı bu aralar partyler falan biraz ters düşer bir hafta sonra cumartesi günü mesela...tabi 19 hazirandan sonraki herhangi bir günde bana uyar :)
Mesaj tarihi:
nezaman? uygunsa gelirim[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Mesaj tarihi:
Hangar olayı bana uyar.:D
Sponsor lazım. ASlında 1000 kişi falan toplayabilsek, bir sürü sponsor bulunur. Adamlar 3 günlüğüne verirler switchleri falan n'olcak? Kirayı aramızda toplar, 3 gün sadece oyun oynarız. Yemek işini de sponsorla yapabliriz, olmasa da ucuza catering falan bulunur. Ulaşımı arabası olanlar olmayanları getirecek şeklinde bişey yaparız, Ankara'dakiler gelmez.:D TEk sorun elektrik. Ve biraz cesaret, başka bişey yok. Hayal değil aslında.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting
T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting
Mesaj tarihi:
said:
Alexi_Septimus, 02 Haziran 2005 13:15 tarihinde demiş ki:
Bence alman usülü yapalım.
Bir hangar kiralarız, herkes kendi makinasıyla gelir.
haha.

zayi etti buğdayı
yeni sürmüştük tarlayı
sandık ekine dadandı
taşladık uzaylıyı[signature][hline]valandil ownz j0o!
WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull
Mesaj tarihi:
Uçarız kaçarız ortamlara akarız mantığıyla hareket etmekteyiz efenim :)

Evet evet yapılmalı bence de ...

BF oynanmalı mesela , geçen seferki gibi bir jipe 10 kişi doluşup amerikalıların üzerine saldırmalı amerikalı piyadeler WTF man ? derken yukardan kimin kullandığı belirsiz bir holikopterin roketinin masasına meze olmalı , göbekteki zeytin olmalı .

Bütün bunlardan sonra bir de atmosferde ne kadar su buharı varsa yağmur olup akmalı , eve veya en azından herhangi bir vesaite ulaşıncaya dek iç çamaşıra kadar ıslanılmalı .[signature][hline]MaXi...
Mesaj tarihi:
said:
maxigenous, 02 Haziran 2005 23:29 tarihinde demiş ki:
...amerikalı piyadeler WTF man ? derken yukardan kimin kullandığı belirsiz bir holikopterin roketinin masasına meze olmalı , göbekteki zeytin olmalı .

bu tür bi hayvanlığı yannızca bi kişi yapabilir...
Rambo Ramzullah (a.k.a. Mathias )[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki:
valla benimki büyük ama abartı değil
Mesaj tarihi:
lan party yi boşverinde Ankara da bir "Pati Beach Party" düzenleyelim.Veya Pati bitch parti de yapabiliriz [signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

John_Petrucci öldü yaşasın Lopeth
Haydi kafalar Telekoma[/b]

[Bu mesaj Lopeth tarafından 02 Haziran 2005 23:49 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...