arc Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 valla burda bi tane kafe var, sallamak gibi olmasın ama, ben loras ve dent le gezmiştim ankara lan party'nin organizasyonunu yaparken, 200 pc 100 playstation mu, 100 pc 200 playstation mu ne vardı 3 katlı full bina internet kafeydi. gerçi kabul ordaki her bilgisayarla doom3 kalitesinde oyun oynanmaz fakat, bilmiyorum yani istanbulda da var mı öyle devasa bir yapı... (not:şahsen bana her türlü uyar, istanbula da burdan adam toplayıp gelebilirim yani, siz yeter ki ortamı ayarlayın ordan)[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind join msn > [email protected]
Venator Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Sorun su ki, net cafelerdeki bilgisayarların performansları sahane degil, arkada calısan folderguarddır bi suru program olucak vs derken zaten LAN uzerinden 60 kisi oldugunda kasılan oyunlarda (kendimden biliyorum) iki sehirden oldugunda nası kasılır kimbilir. 60 kisi olucaksak soyle basit bi hesaplama yapalım. 30 kisi istanbulda 30 kisi ankarada olsun, istanbuldaki her kisi ankaradakilere bi sinyal yollicak bi de geri alıcak ankaradakiler de istanbula yollicak, o 2*2048 adsl 60 kisiye servis etmeye baslayınca kisi basına hızı 56K ya kadar dusucek sonra biz de surunucez oyunlarda. Tabii starcraft gibi cok bandwidth istemeyen ve de cok kisinin oynayamayacagı oyunlar rahatca oynanabilir. Eger boyle topluca bi organizasyon yapılıyosa ankara vs istanbul gibi en iyisi 40 kisiyi gecmemesi. Ya da herkes kafe icinde oyun oynarken, bi oyun acılır istanbul vs ankara icin ( atıyorum battlefield acıldı) onu 30-40 kisi oynar sonra oyun degistirilir oynayanlar degisir vs. Sehirlerarası oyunu oynamayanlar da kendi caplarında takılırlar LANdan oyunlar acılır oyun ve vakit bol nası olsa =) Nacizane fikrim budur =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Eskinin Saendulu oldu patinin Venatoru
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 bence fantezi yapmayalım =)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... John_Petrucci öldü yaşasın Lopeth Haydi kafalar Telekoma[/b]
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Bence de =)[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
arc Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 i sense much fear in you fizban :P benim için farketmez, ha eğlenceli olur mu? olur, ona kimse hayır diyemez ;)[signature][hline]sanerixx, never change a winning nickname! patiye özel msn adresim, diğerlerini silin listenizden => [email protected]
Venator Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Fantaziye kacarsak eger bi tarafta elektrikler kesilcek bi tarafı da polis bascak sora o fantazi yarıda kalcak bence =P[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Eskinin Saendulu oldu patinin Venatoru
arc Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 gerçi, ankara vs istanbul olayını yapmak için zaten net kafeye gitmeye gerek kalmazdı, isveç gibi internet alt yapısı bizde olsaydı, birimiz açardık server tamam oldu bitti, lol.[signature][hline]sanerixx, never change a winning nickname! patiye özel msn adresim, diğerlerini silin listenizden => [email protected]
Venator Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Ama oyle de zevki olmazdı be net kafe ortamı cok farklı hele sabahlanınca =) Ahh ah boyle diyince 11 at-at, vietnamdaki direnis ve de baldurs gate geldi aklıma nedense ozellikle "it is time for more ezperiments" repligi ( birilerinin kulakları cınlamıstır umarım =P ).[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Eskinin Saendulu oldu patinin Venatoru
arcane Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 tarih olarak öss sonrası en mantıklısı organizasyon çok zor böyle bi işte, geçen seferkini organize eden arkadaşlar (penth vs.) el atarsa güzel olaması için bi neden göremiyorum[signature][hline][i]Herif kaynak gözlüğüyle dolaşıyo, ona ışın kılıcı kor mu...
arc Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 eğer sizi orda polis basmaya gelmiyorsa, ben yine bir kaç polis arkadaş ayarlayabilirim ankaradan, gelirken onları da getiririz. milletin uykusu gelmeye başlayıp cıvıtırken iyi oluyor ortam şenleniyor biraz. ;)[signature][hline]sanerixx, never change a winning nickname! patiye özel msn adresim, diğerlerini silin listenizden => [email protected]
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Valla cok da güzel olurdu da, bu seferlik size iyi eglenceler : ) Finallerden sonra Istanbuldan kaciyor ve Eylül sonuna kadar dönmüyorum : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Rewendor, 31 Mayıs 2005 01:43 tarihinde demiş ki: Allah'ım yaratıyosun bari takip et....
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 25 inden sora ben yokum ona göre bi gün yapalım. öss 19 unda heralde. ama sorasında da rockistanbul war ehe. 23 weya 24 ü en güzeli bence.
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 20-26 arası yokum ben de. haziranın ortak bir tarihi yok galiba. temmuzda da zaten pek kimse olmaz..[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Haziran olursa gelemem büyük ihtimalle.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz."
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 öss sonrası istanbulda yapılacak olası bir lan partiye seri parendeler eşliğinde geleceğim. hatta niyeti bozup ankaradakine de gelebilirim:)[signature][hline]beş hececiler H.B.E
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Azını öpiyim Rew kesin yapılmalı[signature][hline]Beş Hececiler
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 hayır öss sonrası olmaz rock istanbul sonrası olsun[signature][hline]Beş Hececiler
Venator Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: Cuce, 01 Haziran 2005 23:07 tarihinde demiş ki: Azını öpiyim Rew Nası yani??[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Eskinin Saendulu oldu patinin Venatoru [Bu mesaj Venator tarafından 01 Haziran 2005 23:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Karpuz lazım bize Karpuz, o organize eder..[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan [Bu mesaj Spidee tarafından 01 Haziran 2005 23:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Mantar Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Arkadaşlar uçmanın alemi yok. İstanbul İstanbul'da yapar, Ankara Ankara'da, İzmir İzmir'de...İstanbul ayağı için konuşuyorum yine Adeks kapatılmalı ama organize edecek birisi lazım...[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
arc Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 yok biz zorla evinizden beyaz şahinlerle kaçırıp sizi lan party yaptıracaz ankarada. hay allaaam.....[signature][hline]sanerixx, never change a winning nickname! patiye özel msn adresim, diğerlerini silin listenizden => [email protected]
ucanadam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ben varım[signature][hline]bu ne biçim bir imza dediğinizi duyar gibi oluyorum
Venator Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Nerde varsın ama olay o. İstanbul mu ankara mı? Hangi zaman aralıgı uygun? Ehliyet ve ikametgah var mı =P[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Eskinin Saendulu oldu patinin Venatoru
ucanadam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 istanbul[signature][hline]bu ne biçim bir imza dediğinizi duyar gibi oluyorum
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 sanerixx yapmasın sonra polis molis basar aman..:-P[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me.
Öne çıkan mesajlar