yosun Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Ya delirmekteyim neden hep bu anlarda olur böle şeyler??!?!? Malum okullar bitmiş ev modunda takılıyorum saçlar dağalmış kabarık altımda pijama şort karışımı bişi üzerimde sıradan bi t-shirt flm kapı çaldı lap diye açtım bende Bi baktım alt kattaki kız ve onun bi kız arkı Hadi alt kattaki kızı sallayın ama o arkı asdasdasdasdasd Zaten önceden bi daha görmüştüm bakışmıştık flm bi açtım kapıyı O ve büüüle sütun gibi bacakları Bişey istediler (şimdi okuyolardır ne olduunu yazmıyorum tanınmamak için :j) verdim flm ama karizma flm bitti tabi Ağlayasım geldi walla neden hep olmadık anlarda olur böle şeyler ya Arghhhhhhhhh!!!!!?[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 askede olmanın güzel yanı etrafda hiç kız yok :-) Boşu boşuna kızlara yaranıcam diye triplere giren erkekler yok... Hatta burada çarşı olmadığından çarşı iznide yok ondan hiç kız yok :-P[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Okumussa su yazdıklarından kim oldugunu kesin anlamıstır[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 abi zaten anlamıştır bunu okuduysa kız salak değilse ahah[hline]It doesn't make any sense This tragic ending In spite of the evidence There's something still missing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 paticikte kızlardamı var *! saçını başını düzeltir* :)[hline].......... [Bu mesaj elesso tarafından 17 June 2003 15:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Günde böle kaç dane waka oluyo siz biliyomusunuz? (şahsen ben bilmiyorum) anlamamıştır yani ama şimdi yazıcaımdan sonra kesin anlar Az önce yine geldiler ve ben yine aynı modda aynı aptallığı yaptım uhuuuuuuuuuu üstümü başımı değiştirmeye gidiyorum Böhööööööööö[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 zuhaha bana da az olmuyo deil bunnar ... Yannız ben genelde sırf sortla olurum .. Ama vucut war hehehe[hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim." Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Yok abi hayatımın kızını kaçırdım Uzun zayıf güzel ve bilgisayardan anlıyodu uhuuu .....[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 bence o kız emaydı...[hline]Seraxis, 12 June 2003 22:44 tarihinde demiş ki: frp dediğin de konuşmalı barbut dimi? THiM, 13 June 2003 21:55 tarihinde demiş ki: muahaha :( Volfied, 17 June 2003 02:32 tarihinde paticik demeye çalışırken demiş ki: aptici Icqm bu arada.:77103821 (bunu ben dedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 said: yosun, 17 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Yok abi hayatımın kızını kaçırdım Uzun zayıf güzel ve bilgisayardan anlıyodu uhuuu .....[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics aynı zamanda sırf sen kapıyı saçın başın dağınıkken açtın diye senle ilişkisi olmayacak bir kızın senle ilişkisi olmasın daha iyi...[hline]Seraxis, 12 June 2003 22:44 tarihinde demiş ki: frp dediğin de konuşmalı barbut dimi? THiM, 13 June 2003 21:55 tarihinde demiş ki: muahaha :( Volfied, 17 June 2003 02:32 tarihinde paticik demeye çalışırken demiş ki: aptici Icqm bu arada.:77103821 (bunu ben dedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 said: karpuz, 17 June 2003 16:40 tarihinde demiş ki: aynı zamanda sırf sen kapıyı saçın başın dağınıkken açtın diye senle ilişkisi olmayacak bir kızın senle ilişkisi olmasın daha iyi... Erkek adam taviz vermez[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 kız bidaha gelir ve sdeni makyajlı şirin bi halde bulursa ozm asıl çizersin karizmayı ehehe :) düşünsene 2 kere gelmiş saç baş dagınık bidaha geliyo süslenmiş böle kasıntı bi tip ;)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 olur.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 said: DynamicK, 17 June 2003 16:57 tarihinde demiş ki: kız bidaha gelir ve sdeni makyajlı şirin bi halde bulursa ozm asıl çizersin karizmayı ehehe :) düşünsene 2 kere gelmiş saç baş dagınık bidaha geliyo süslenmiş böle kasıntı bi tip ;)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla jhueuahauehea[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
someone Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 bence git sende onlardan bişey iste[hline]salla ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 dyna +1[hline]Mixed Website Sir Gawain The Green Knight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 İstenilen şeyde öyle çay kahve diilki allaım ya duruma bak asdasdasdsa neyse sallayın ben cumartesi tatile gidiom zati :j[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakurt Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Kapı deliğinden bakmak çok mu zor[hline]Est solarus oth mithas! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 olsun abi sen yine git bişiler istemee.. 1 günde 2 kere gelmişler işin içinde bi bityenii vardır kesin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Valla.. Bakicaksin kapidan."Pardoooonnn banyodayim geliyorum..." dicek durumu duzeltip oyle cikacaksin.Ayrica vucut varsa hic kasma.Direk sadece $ortla cik :)[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 elbet başka bir biçimde karşılaşırsın onlarla zaten, daha iyi olur hem. "vay be bu şu üstteki abuk çocuk diil mi?" moduna girerler. :p[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Bilmem huyum diil zaten uzanıyodum uyukluyodum düşünmedim bile kimdir nedir diye gelen çabuk gitsin diye lap diye açtım[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Bu arada ikidebir geliyorlarsa anla ki var i$te bir$eyler :) Bu arada karpuz dogru demi$..Eger evde otururken sacin daginik diye sana bakmayacaksa kiz birak bakmasin :)[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 said: elesso, 17 June 2003 15:57 tarihinde demiş ki: paticikte kızlardamı var *! saçını başını düzeltir* :)[hline].......... [Bu mesaj elesso tarafından 17 June 2003 15:58 tarihinde değiştirilmiştir] :)[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Yaz geldi herkesin hormonlari depre$ti valla.Kiz-Erkek ili$kileine dair Threadler eksik olmuyor :-)[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar