tunch Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 arkadaşlar , arkadaşım 7.0 beta kullanırken , diğer arkadaşlarından smiley alabiliyordu ancak full sürümü geçtiğinde smiley "add" leyemiyor... başına gelipte çözen var mı aramızda?[signature][hline]www.kemirgen.net DynamicK, 26 Mayıs 2005 00:31 tarihinde demiş ki: bırah ya turklere erken bosalıyo diyen milletin takımı kazandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 aynen bende de o sorun var..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 herkezde var diye biliyorum[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 bende 7.0 var ilk başlarda bende smiley add diyemiyordum. daha sonra kendi spaceimi yarattım sorun çözüldü. ilginç dimi.[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 hotmailin 250mb lik mi?[signature][hline]www.kemirgen.net DynamicK, 26 Mayıs 2005 00:31 tarihinde demiş ki: bırah ya turklere erken bosalıyo diyen milletin takımı kazandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: Fistan, 29 Mayıs 2005 00:33 tarihinde demiş ki: bende 7.0 var ilk başlarda bende smiley add diyemiyordum. daha sonra kendi spaceimi yarattım sorun çözüldü. ilginç dimi. denemekten zarar çıkmaz :)[signature][hline]www.kemirgen.net DynamicK, 26 Mayıs 2005 00:31 tarihinde demiş ki: bırah ya turklere erken bosalıyo diyen milletin takımı kazandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 kendi space'in???[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 bende kendi alanımı oluşturdum çoktan ama karşımdakinin gönderdiği smiley'leri kullanamıyorum. bence msn bunu özellikle yaptı. herkeste aynı smileyler dolaşmasın, herkes kendi smileylerini oluştursun diye..[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe / 26ee140 :rock: Rica etsem resimde çift olan kelimeye tıklarmısınız :rock: Para mı lazım? Tıkla; sayfa açılırken bana mesaj at, anlatıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 çok da umrundaydı msnin ah benim bissürü bissürü smileysi olsa diye. Belki de bazı smiley reklamları var ya onlarla anlaima yapmışlardır, herkes para versin smiley alsın diye[signature][hline] daleeee dale don dalee Küçük Hüsamettin Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 smiley satın alınırmı ya:)[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi pati açıldıktan bi süre sora demişki: suandaki sistem birebir eski sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 eheh ne bileyim bissürü yerde smiley popupları linkleri çıkıyor :P[signature][hline] daleeee dale don dalee Küçük Hüsamettin Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 işin ilginci ben add yapabiliyorum.. space im var :) ama dikkat etmedim spiace le mi yoksa başka bir şeylemi[signature][hline]www.kemirgen.net DynamicK, 26 Mayıs 2005 00:31 tarihinde demiş ki: bırah ya turklere erken bosalıyo diyen milletin takımı kazandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: xaty, 29 Mayıs 2005 00:38 tarihinde demiş ki: bende kendi alanımı oluşturdum çoktan ama karşımdakinin gönderdiği smiley'leri kullanamıyorum. bence msn bunu özellikle yaptı. herkeste aynı smileyler dolaşmasın, herkes kendi smileylerini oluştursun diye.. bende en son sürüm var add'l iyebiliyorum? hatta bugün 30 tane falan add ledim niahha. XP'yi bi güncelleştirseniz? dicem belki ondandır.yani ben bi space oluşturdum otomatik güncelleştirme açık.lol ne alaka :P bide ben biraz dosya indirmiştim xp home kullanıyorum handwrite yapamıyordum. belki o yamalardan gelmiştir bişiler :P[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 olmuyosa olmuyo bırahın[signature][hline]caddepiyasa.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 aynı makinada kardeşim ekleyebilio ben ekleyemiorum .. o kendi acc i le sign in olunca eklio ben kendi acc ile sign in olunca olmuyo ... bence başka bişeyle alakasi var bunun :S benim de onunda my space'i var ... ama onun hotmail ACC 250 mb benim 2 mb ... tek fark o aramizdaki[signature][hline]*Animelist.xls *Proud member of RELAXOLOGY *RELAXOLOGY @ GARAJ.ORG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: tunch, 29 Mayıs 2005 00:33 tarihinde demiş ki: hotmailin 250mb lik mi? ne alaka ?[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 bende ne alaka diodum en başta ama ayni makina aynı user sadece farkli sign in lere farklı muamele gorunce diyemez oldum[signature][hline]*Animelist.xls *Proud member of RELAXOLOGY *RELAXOLOGY @ GARAJ.ORG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: zgrw, 29 Mayıs 2005 01:14 tarihinde demiş ki: said: tunch, 29 Mayıs 2005 00:33 tarihinde demiş ki: hotmailin 250mb lik mi? ne alaka ? 2 mb amerika dışında olunca veriyor hotmail.. 250 mb ie amerika adresi vererek mail aldığınızda.. sanırım olay bundan kaynaklanıyor...[signature][hline]www.kemirgen.net DynamicK, 26 Mayıs 2005 00:31 tarihinde demiş ki: bırah ya turklere erken bosalıyo diyen milletin takımı kazandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 benim hotmail accountum 250 mblık ve smily ekleyebiliyorum ama kardeşimin 2 mb ve ekleyemiyo. sorun bu olabilir[signature][hline] Sozlukte ben - Neye benzer bu adam? - MSN Owumyr of Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 kardeşinin hesabı hotmail mı? ya bende gmail ben ekliyemiyorum arkadaş hotmail o ekliyor onunla alakalı olmasın?[signature][hline]Minus'tu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 arkadaşlar emoticon sorununuzu çöziyim istiyorum CE/DP stealer programını çekiyosunuz 7 uyumlu her tülü şeyi çalıyosunuz hem karşınızdakinin dp sinide[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 sende hırsız ettin iyice :)[signature][hline]Minus'tu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 eheheh bazen adamlar çok kıl oluyo :D nooluyo lan demeden aynı dp yi görünce şaşırıyo insan[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: Ferrero, 29 Mayıs 2005 02:18 tarihinde demiş ki: kardeşinin hesabı hotmail mı? ya bende gmail ben ekliyemiyorum arkadaş hotmail o ekliyor onunla alakalı olmasın? ikimizinkide hotmail[signature][hline] Sozlukte ben - Neye benzer bu adam? - MSN Owumyr of Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: Shikamaru, 29 Mayıs 2005 02:40 tarihinde demiş ki: eheheh bazen adamlar çok kıl oluyo :D nooluyo lan demeden aynı dp yi görünce şaşırıyo insan dp ne be[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar