hellspe Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 arkadaslar 'k' nokta ust uste koymak isiom---???? bu ciki abuk subuk harfler cikio nodlu anladmadm bi yolu varmi duzeltmenin b'l'omsnz ?[signature][hline][b]Rock City [b]Slash Online The Metallica Club Of Turkey Almora Sevenler Buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 shift ş sanırım..[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar [Bu mesaj elaidi tarafından 03 Haziran 2005 02:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 o ab' sen kapmisin :D[signature][hline][b]Rock City [b]Slash Online The Metallica Club Of Turkey Almora Sevenler Buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Bu saatte :)) tövbe tövbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 pek' klavye nasil duzelr b'l'omsnz ?[signature][hline][b]Rock City [b]Slash Online The Metallica Club Of Turkey Almora Sevenler Buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 altta EN olcak, klavye ayarları gözüküyorsa. gözükmüyorsa control panel'den klavye ayarlarına gir. English klavyeyi kaldır, sadece Türkçe olsun. düzelir. ha bi de bu tip şeyler donanım & yazılımda yazılırdı normalde.[signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 03 Haziran 2005 02:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 ya abi gece actıgım icin topiki burda cok kisi oldugunu dusundum daha cok bilgi alablirim die burda açtım[signature][hline][b]Rock City [b]Slash Online The Metallica Club Of Turkey Almora Sevenler Buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: hellspe, 03 Haziran 2005 02:11 tarihinde demiş ki: pek' klavye nasil duzelr b'l'omsnz ? alt+shift[signature][hline][ quote ][b]Rewendor, 31 Mayıs 2005 17:07 tarihinde demiş ki: Reddedilmemek için altın cümle: "Biliyorum; sen güneşsin, etrafında çok gezegen var. Ama sen de biliyorsun ki bir tek ben dünyayım, bir bende hayat var." [ /quote ][/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 saolun ark. duzelttim klavyeyi :)[signature][hline][b]Rock City [b]Slash Online The Metallica Club Of Turkey Almora Sevenler Buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar