Gothic Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 evet arkadaşlar çok aradım ama bulamadım birini bana en ince ayrıntısına kadar anlatsın hangı programlar gerekıyor nerden bulurum bıraz ınsaf eyleyın ve bana yardım edın pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuRKi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 dogukan bu EXAA senmisin lem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Impressive Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Ultima I , II , II falan internetsizde oynaniyor hatta windows oturumunu acmadan Ms dos komut sisteminden bile oynayabilirsin :D[signature][hline]Epica UO Shard Forumlarimiz Cs Portalimiz > [email protected] < [spo=Server Adreslerimiz] Web : www.epica.gen.tr Web : www.csalemi.com CS1.5 : cs1.epica.gen.tr CS1.5 : cs1.csalemi.com CS1.6 N/S : cs.klanae.com IRC : irc.epica.gen.tr [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuRKi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 ya olm internet olmadan ultima oynamanın zevki mi cıkar kımle oynayacaksın?? ehueheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 aklıma hemen "ultima offline" gibi sloganla yola çıkmış olan emulator geldi :) o zamanlar öyle spawnlarıyla herşeyiyle full spawned world olarak falan bir tek o geliyordu gibi hatırlıyorum ilk gördüğüm zaman vay be nasıl yapmışlar demiştim hehe. birkaç klonu var yalnız, siz şöyle bakın.. http://www.google.com.tr/search?q=UOX&hl=tr&lr=lang_en|lang_tr&start=0&sa=N[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Ultima X oyna single player farklı ama biraz..[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! || Yoneso hosting hizmetleri || >>>X+ Projéct web design<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 bu benim geçen sene attıgım topic nerelerden buldunuz len bunu[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karala Birşeyler BEni Mutlu Et Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: Zagg, 02 Haziran 2005 13:31 tarihinde demiş ki: Ultima X oyna single player farklı ama biraz.. ultima X projesi iptal edildi, çok güzeldi halbuki :/ en son oyun olan ultima IX'u oynayabilirsiniz, ben çok beğendim :)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 herifler 80 lerde başlamış Kasıp kavurmaya insanları uo ile eahae[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar