Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 republic commando yattı aklıma bak.. zaten filmi de geçen izledim gaz yaptım :P sistem gereksinimi nasıl o oyunun? bilg biraz eskidide 256 ddr gforce 2 mx400 kaldırırmı oyunu?[signature][hline]Your Ad Here! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Bence sen 5-6 ay oyun alma biriktir paranı bilgisayar al :)[signature][hline]Şino Mori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: Aegean, 29 Mayıs 2005 19:17 tarihinde demiş ki: republic commando yattı aklıma bak.. zaten filmi de geçen izledim gaz yaptım :P sistem gereksinimi nasıl o oyunun? bilg biraz eskidide 256 ddr gforce 2 mx400 kaldırırmı oyunu? baya bi kısarsan kaldırır heralde[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zenphex_Majoram Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 The Battle For Middle Earth harika bir oyun.. Bence yapılmış en güzel Yüzüklerin Efendisi oyunu! Gish diye bir oyun var o da harika (: Oynuyacak başka oyunyok gibi... Doom gibi önüne geleni vur türündeki oyunları oynamayın... Böyle hiç zeka gerektirmeyen oyunlar hiiç bir işinize yaramaz.. Gidin Mayın Tarlası oynayın daha iyi... Wow'u kesinlikle al derim.. Oynamadım ama Blizzard'dan kötü bir şey beklenmez, beklenemez... Rome Total War gibi harikulade bir oyunu söylememek olmaz... Sen al istediğinide orjinal alıyorsan biraz sıkar senii...[signature][hline]Rehberimiz Atatürk yardımı ile yürüyorduk bu karanlık ormanda... Hilal ile yıldızı sarınmıştık sırtımıza... Rüzgar ve düşmanlara geçit vermemek için... Kararlı idi rehberimiz çıkartacaktı bizi bu karanlık ormandan... İnancımızı elimize aldık... Düşmana doğru savurduk... İnanç ile çeliğin çarpışması... Rehberimiz çıkan kıvılcımları topladı... Büyük bir alev toplu oluşturdu... Hazır olduğu zaman tüm gücü ile fılattı, özgürlüğün alevini... Çelik eridi yok oldu... Geriye aydınlık bir gelecek ve bizler kaldık... Türkler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quakem Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 doom-3 resurrection of evil. gercekten gzl bi oyun. doom-3'un yar1s1 uzunlugunda. 2 kat zevlki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: Bonecrusher, 29 Mayıs 2005 15:58 tarihinde demiş ki: said: Seregwethrin, 29 Mayıs 2005 12:32 tarihinde demiş ki: Vampire the masquerade Bloodlines World Of Warcraft Doom 3 Prince Of Persia Warrior within The Battle For Middle Earth Güzel ve oynanması gereken oyunlar bence güzel de, eskidi onlar artık. yeni çıkan oyunlardan şunlar baya ilginç: Doom 3 Resurrection Of Evil Swat 4 Lego Star Wars Silent Hunter 3 Act Of War Yinde çok eski değil yani, oynanması gereken oyunlar benim dediklerim. Çoğu kişinin sevdiği. Hem oyundan zevk aldıktan sonra eski olması önemlide değil bence. Bakınız Ultima Online, Diablo II LoD ve bana hala güzel gelen BloodOmen II[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı [email protected] PHP CodeMaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Republic Commando özellikleri kıssan bile grafikler yinede göze epey hoş geliyor, bu açıdan başarı, epey vakit geçirtiyor insana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 World of Warcraft... *-*[signature][hline]http://wow.allakhazam.com/profile.html?116125 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 kotor![signature][hline]valandil ownz j0o! WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Silent Hunter 3 al[signature][hline] Bursa'daki sinema rehberiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: kermit_frog, 29 Mayıs 2005 12:57 tarihinde demiş ki: abi ben PS2 de crash e kaptırdım kendimi gerisi yalan valla çok zevkli lan oyun :) Doktor oyun doktor. Hayatımda oynadığım en kit oyunlardan biridir. 1'in ilk bölümünü hala hatırlarım, verseler elime gözüm kapalı geçerim, 3 aduken 8 hariuken çekerim.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fereke Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 çok fazla eleştirmişsiniz arkadaşlar :) adamlar her yıl supper degişiklikler getiremez ki aynı oyun türleri geliştirliyo sadece genelde de anlamsız şekilde grafik detayları-fps hariç çok önemli diil aslinda- neyse herkes gibi fikrimi söyleyeyim fps-tactical----swat 4 (temel mantik değişmemiş, equipment değişmiş, ai si fean diil) rts-----stronghold 2 (çok fazla bug var ama beni bayagi sardi ta ki 6 bolum de crash yiyene kadar ), empire earth 2, lotr bfme var (bu da sardi ) rpg---dungeon lord (henuz tam oynamadim ama item manyakligimizi biraz giderecek herhalde özellikle dungeon siege in sonbahara kalmasıyla) rpg----[signature][hline]olmaz olmaz deme olur olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Psychonauts cok hos bir oyun,oyun bulamayanlar canı sıkılanlara birebir.[signature][hline]To follow the path: look to the master, follow the master, walk with the master, see through the master, become the master. Zen saying Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 supaplex[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexey Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Brothers in Arms: Road to Hill 30 çok gerçekçi ve kaliteli bir oyun tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdc_paris Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Lego star wars nasıl oynayan varmı?[signature][hline]Unutmayınki Ultima Online '' Sadece '' bir oyundur ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 PC piyasası MMO ların arkasına saklanmış durumda :P var bişiyler de asıl güzel olan kısmı bizi bulutsuz ama tuzlu bi geleceğin bekliyor olması. tabii iyi makine şart :D[signature][hline][Magnifying Glass of Gnome Detection] in AH NOW!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aytoz Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 yılbaşında elder scrolls 3 gelio onu bekleyin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 star wars lego lol[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 pirate diye bi oyun cıkmış atarinin[signature][hline]caddepiyasa.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 $u anda piyasada hic bir$ey yok torrentbitsi yakindan takip ediyorum en son cikan oyunlar bile sacma sapan $eyler sadece 2 tane alinasi $ey var biri Postal 2 Apocalypse Weekend [Expansion pack] birde Domiate mi Dominationmu turn based 3d strateji var onun di$inda Restricted Zone mu Area mi , Boiling Point , Dungeon Lords ve Ozellikle Pariah cok balon oyunlar paranizi harcamayin[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: Aytoz, 30 Mayıs 2005 22:43 tarihinde demiş ki: yılbaşında elder scrolls 3 gelio onu bekleyin :P elderscrools 4 : Oblivion olacak o ama ... Bethsoft un bu aralar Fallout 3 içinde birlikte çalıştığını düşünürsek kesinlikle çok umutlu olmayın benim tahminimce 2006 ortaları falan olur ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 fallout 3 pre development durumunda, etkisi olacağını sanmıyorum[signature][hline]sopayla rencide = t3h w1n Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar