Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wow alıcam yardım edermisiniz?

zul

Öne çıkan mesajlar

su an wow almak uzereyim ama hemen oynamak istiyorum.
yani cd key in hemen gelmesini istiyorum.
bilgisayarımda wow kurulu halde bekliyor.
soyle birsey duydum , siparisi veriyorsun cd key i mailine hemen gonderiyorlar cd -box da sonra geliyor.
fiyat onemli degil boyle bir yer varsa soylerseniz sevinirim.
***ÖNEMLİ***
ankara olup wow cd key ini satmak isteyen arkadaslar(yok benim askerligim geldi , efenim kız arkadasım gebertecek beni ...)
bana ulasın direk alıcam..(sadece acc)
mail adresim ***[email protected]***
Sosyal ağlarda paylaş

Elindeki World of Warcraft cdsi orjinal mi? Eger değilse zaten orjinal serverlara giremezsin. Ki zaten elindeki orjinalse içinden cd key çıkması lazım. Yani sanırım seninki orjinal cd değil bu durumda ancak bedava serverlara girebilirsin. Eger yanlıs anladıysam mesaj at daha ayrıntılı anlatalım.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Verkard, 02 Haziran 2005 20:32 tarihinde demiş ki:
Elindeki World of Warcraft cdsi orjinal mi? Eger değilse zaten orjinal serverlara giremezsin. Ki zaten elindeki orjinalse içinden cd key çıkması lazım. Yani sanırım seninki orjinal cd değil bu durumda ancak bedava serverlara girebilirsin. Eger yanlıs anladıysam mesaj at daha ayrıntılı anlatalım.

Ya anladım seni orjinal Cd li ark cok bana sadece ACC lazım.. Yani Cd sorun degil..
Sosyal ağlarda paylaş

Hm anladım sen account almak istiyorsun. Bu konuda söyle birsey diyeyim.Bircok insan account satıyor fakat dolandırılma oranı baya yüksek.Yani dikkat edip temiz birinden alman lazım account.Ki bu konu burada tartısılmaz.Paticik forumlarının ikinci el bölümüne gözat çünkü satmak isteyenlerin mesajları orada toplanıyor.Kolay gelsin.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Verkard, 02 Haziran 2005 20:37 tarihinde demiş ki:
Hm anladım sen account almak istiyorsun. Bu konuda söyle birsey diyeyim.Bircok insan account satıyor fakat dolandırılma oranı baya yüksek.Yani dikkat edip temiz birinden alman lazım account.Ki bu konu burada tartısılmaz.Paticik forumlarının ikinci el bölümüne gözat çünkü satmak isteyenlerin mesajları orada toplanıyor.Kolay gelsin.

onun için ankara lı olsa iyi olur diyorum. bi yamuk olursa ensesine cökeriz hemen :P oraya da yazdım heryoldan arıyorum yeter baydı dandik serverlarda oynamak..
Sosyal ağlarda paylaş

aslında ikinci el alma opsiyonum fazla degil
ilk mesajda yazdıgım gibi su an cd-box ı alıp 1 gun icinde email ime cd-key i gonderebilecek site arıyorum.
bilginiz varsa boyle bir site hakkında(yurtici-yurtdısı)
paylasırsanız sevinirim
Sosyal ağlarda paylaş

Benim de dikkatimi çekmedi değil ama hoş gözüküyor. Herkese mi koysak bımbil bımbil balonlar[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c

CoH : Cursus Novatron
Xaenin Aurion
Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki:
O kadın öksürdüğünde portal açılıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...