Sorj Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 ya ben kızlarla harbi konuşma özürlüyüm oyüzden 2 tane didimdede (sayılırsa ozaman 9 10 yaşındamı neydim 4 e gidiodum) gız vardı sayılırsa 3 etsin hadi bakalım.Biri 4 günde bitti diğeri 4 ay fln sürdü 4 ay gerçekten cok eğlenceliydi yemediğimiz boque kalmadı bunlarlada pek konuşamıodum 4 aylık ilişki hariç abi oda sırf kız oyun oynuo die sürdü sanırsam eauhe derdimde sorun yok bazen tutturuom Garı garı die ama yinede gayet mutluyum böyle kızlarla hiç konuşmuyorum konuşamıyorum msn imde toplasanız 3 tane gız vardır oda oyun oynuyo diye :D bune yaa ne mal birisiyim ben bu nerden aklıma geldi dicekseniz.Bugun şiir çalışmalarına gittik 4 kız 4 erkek var taam işte herşey normal konuşmuom ben diolar nie gonuşmuon fln gonusuom fln diom ama halbuki gonusmuom kızın yanında espiri fln da yapmam geyik te yapmam abuk bi tipe bürünüom işte herneyse cıt pıt hiç konuşmadım otobüse bindik Rally yarısması var diye Yukardan gidioduk (devlet hastaanesini yukarsından) soğuksu tarafından işte yine konuşmuom fln kimseyle abi kızlar indi allah sizi inandırsın yol boyunca susmadım ah bu ne Mallık bu nasıl bi dingilliktir bunu açmanın yolu varmı yaw delirdim not:Tr kızları için geçerli gerçi yabancılarla pek konuşmadım ama :d[signature][hline]memoenzim le ayşeenzim birleşirse ortaya muhareemzin cıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 erutan 2 kere okudum hala anlayabilmiş değilim :)[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 ya bazi insanlar rahat konusamaz iste ya cok konusan bi sevgli bul yada kendini alistir ama 1. daha makbuldur bana g1re[signature][hline]excuse me while jimmy kisses the sky slash kotu solo yazmaz [b]aaa banada sozlukte topic acilmis girin yorum yapin içinizi dokun nefretinizi bosaltin[b] [b]boooys dooont cry[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 erutan tam süha amcayla masal saati gibi olmuş yazın :)[signature][hline]karnım aççç! iPod fonuna yardımda bulunun enteresan şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 oğlum daha forumda bile doğru düzgün yazamıyorsun birşeyi nasıl konuşçan kızlarla :) erkek arkadaşlarınla nasıl konuşuyorsan onlar varken de gayet normal konuş işte nesi zor bunun. onlar da insan işte aeh. tabi gidip "lan bir kız gördüm geçen gün taştı hatun" falan deme kızlara ama kendin gibi ol işte.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 takma kafaya kız milletiyle başladınmı konuşmaya bidaha susmuyolar. konuşmak onlar için alışveriş gibi bişe.[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 abi iyi güzelde malmal espiri yapıolar benim üstümde deli oluyom ya demek istediğim şu :d Kızlarla konuşma özürlülüğüm var isterse 30 erkek 1 kız olsun konuşamam ama 5 erkek 0 kız olsun çenem durmaz öle bişey anlatabiliommu[signature][hline]memoenzim le ayşeenzim birleşirse ortaya muhareemzin cıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 tamam işte bunu kullan derim. ortamların 'cool boy' u ol.[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 utangaçlık konuştukça açılırsın konuşmadıın için espri yapıolarsa artık utangaçlık olayını iice abartmışın demektirr :D[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki: şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: paparnoz, 02 Haziran 2005 23:24 tarihinde demiş ki: utangaçlık konuştukça açılırsın konuşmadıın için espri yapıolarsa artık utangaçlık olayını iice abartmışın demektirr :D bak doru söledin. bide konuşmuyordan kastın birine bişey söylerken miyavlıyorsan hemen çözüm bul derim. böle seni fazla tanımayan bi kız bul sğrekli konuş kafasını şişir. eminim anlatıcaın şeyleri ilginç bulacaktır. ne biliim oyunlardan konuşcan mesela yaptıın stretjileri fln anlatmada karakterlerin tipi anlat. soru sorarsa gizemli çocuu oyna.[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: xueshen, 02 Haziran 2005 23:32 tarihinde demiş ki: said: paparnoz, 02 Haziran 2005 23:24 tarihinde demiş ki: utangaçlık konuştukça açılırsın konuşmadıın için espri yapıolarsa artık utangaçlık olayını iice abartmışın demektirr :D bak doru söledin. bide konuşmuyordan kastın birine bişey söylerken miyavlıyorsan hemen çözüm bul derim. böle seni fazla tanımayan bi kız bul sürekli konuş kafasını şişir. eminim anlatıcaın şeyleri ilginç bulacaktır. ne biliim oyunlardan konuşcan mesela yaptıın stretjileri fln anlatmada karakterlerin tipi anlat. soru sorarsa gizemli çocuu oyna. [Bu mesaj xueshen tarafından 02 Haziran 2005 23:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 yok ya ne miyavlaması lol arada bi bişey derim okadar onada gülerlerse gülerler abi sanmıyorum utangaçlık olcağını Misal biz pati birleşip gezzek beyninizi şişiririm Ama bi pembe pati gelsin IIH :D bişey yapamam aeuae[signature][hline]memoenzim le ayşeenzim birleşirse ortaya muhareemzin cıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar