GladricSpirit Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 olay şöyle gelişti.. şansa böyle bir site bulduk şirkette gaza geldik 4 5 kişi kılıç sipariş edicektik ama daha önceden yurt dışından bu tip siparişte bulunan bir arkadaştan öğrendikki gümrükten geçmiyormuş bu tip şeyler.. neyse yıkıldık varsa istanbul içinde bu kaliteli kılıç satan yerler lütfen.. (yüzbaşı oğlu demeyin çok dandik onlar)[signature][hline]Gladric RR10L3 Mercenary ML8 Banelord - Kay Anchorite lvl 60 Çoban - Shadow Moon [Bu mesaj GladricSpirit tarafından 02 Haziran 2005 15:19 tarihinde değiştirilmiştir]
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 kaliteli kılıcı napıcan savaşıcanmı.tabi insan 2 düşman öldürünce kılıcın körelmesini istemiyo :P
mrproblem Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 istiklal caddesi aznavur pasajı 3. kat yeniceri hasan usta.[signature][hline]ottoman_prince(co-leader) OTTOMAN_EMPIRE level:6x Ares Moradon serbest piyasa broker ı Ah bu ben nerelere gitsem diodm da aslında hadi gel gidelm salla gerisini,tırmanmaktan yorulduysan sana yukardan uzatırım elimi i love this game! i am waitin in the shadows to kill u
mdma Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 ya 20 $ fln dyor bu sitede ortalama. benmi yalnış gordum yoksa. :-O[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 ben bi siteden aldım baya uzun sürdü ama kapıma geldi. adam yollamış gümrük adama geri göndermiş adam bi daha hediye fln yazarak yollamış sanırım. site www.southwestblades.com[signature][hline]^Dallas Mavericks^
Kithnos Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 bi de kadikoy de bi yer warmis ama,bu tarz malzemeler satan,yerini tam bilmiom[signature][hline]Su olsam , Ates olsam www.tev.gov.tr
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Halep pasajında abidik-gubidik eşyalar satn bir dükkan var. Orada satılıyor..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Shaggy - Boombastic | arşiv**
Kithnos Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: Endoret, 02 Haziran 2005 15:29 tarihinde demiş ki: ya 20 $ fln dyor bu sitede ortalama. benmi yalnış gordum yoksa. :-O en ucuzlari 20 dolarmis iste,300 e kadar gidio o sitede[signature][hline]Su olsam , Ates olsam www.tev.gov.tr
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 bu ne müthiş bi site böyle ya! ağzımın suları aktı...[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki: valla benimki büyük ama abartı değil
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 kadiköyde var ama adını unuttum , z ile başlıyodu...[signature][hline]snuk!
Mix Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Yüzbaşıoğlu var Kadıköy postanenin üst sokagında. (akmarın onundeki sokak)[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Ayda 24 dolar kazanmak isteyen tıklasın.[
http Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: shapshal, 02 Haziran 2005 15:40 tarihinde demiş ki: ben bi siteden aldım baya uzun sürdü ama kapıma geldi. adam yollamış gümrük adama geri göndermiş adam bi daha hediye fln yazarak yollamış sanırım. site www.southwestblades.com üfff burda kiler ne ölleee süper şeyler ama palııı :([signature][hline]http:// "You used to captivate me by your resonating light"
sheref Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 orta kalite bir katana görmüştüm nişantaşında 350$'dı bide 3 boy katana vardı set halinde en üstte en küçüğü ortada biraz büyüğü en alttaki kill Bill'i aratmayacak boyuttaydı.. 1200$dı. ayrıca taximde ararsan bulursun...[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik
Leath Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 bu adamlara(weaponmasters) mail atmistim ben 1 sene kadar once(yanlis hatirlamiyorsam),turkiyeden birkac tane musterileri oldugunu ve gumrukte hic sorun yasamadiklarini soylemislerdi,dogru ise ne guzel.[signature][hline]
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 şahsen kullanamadıktan sonra gerexiz buluyorum.tahtadan yapınca istediğin gibi sallayabiliyorsun kesik sorunuda olmuyor:-p[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Graul of BL
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 ya almak istiyorum ama 300-400 milyonda vermek istemiyorum yani.bi tane long sword tazrı bişi istiyorum ama yani :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 pardon konuyla alakasız olucak belki de ama sormadan edemicem...Bursada hala Osmanlıdan kalma baba mesleği icabı kılıç yapan demirciler var mı?[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Razu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Hotari Hanzo'nun yeri var orda güzel katanalar bulabilrisn ?? :)[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
nuki Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 http://www.weaponmasters.com/ burasıda yabacı site ama deneyebilirsiniz[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek.
Bone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: Abandoned, 02 Haziran 2005 16:15 tarihinde demiş ki: www.mwart.com şu gerçekten gönderiyor mu türkiye'ye? o zaman şunları alırdım gerçekten güzeller: http://www.mwart.com/xq/ASP/pid.2156/qx/productlg.htm http://www.mwart.com/xq/ASP/pid.1404/qx/productlg.htm http://www.mwart.com/xq/ASP/pid.895/qx/productlg.htm[signature][hline]Beş Hececiler
Throndor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: GladricSpirit, 02 Haziran 2005 15:18 tarihinde demiş ki: istanbul içinde bu kaliteli kılıç satan yerler lütfen.. (yüzbaşı oğlu demeyin çok dandik onlar) :) Ya kaliteli bulmak zor.. Türkiyede satılanlarla iki üç kere kafa felan kesersen kemiğe dayanınca köreliyor hemen kenarları.. Bir de üç beş adamdan sonra yanakları pürüzleniyor, kan bulaşınca temizlemek çok zor oluyor.. Arkadaş bizim iskoçyadan getirtti, çıktık geçen akşam denemeye, ilk adama nasıl girdiyse, son adama da aynı kolaylıkla girdi.. körelme yok, çentiklenme yok... tavsiye ederim.. İskoçyadan getirt, ordakiler kaliteli.. Kişisel bilgilerini de belirtirsen satın alırken kılıcın yanında deli raporu da gönderiyorlar bi kaç nüsha.. Dava felan açan olursa diye.. heh heh.. Şaka tabi arkadaşlar, takılma amaçlı öyle.. Yoksa ben de hastasıyım..[signature][hline] Deus Ex Machina
Bone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: Leathas, 02 Haziran 2005 17:36 tarihinde demiş ki: bu adamlara(weaponmasters) mail atmistim ben 1 sene kadar once(yanlis hatirlamiyorsam),turkiyeden birkac tane musterileri oldugunu ve gumrukte hic sorun yasamadiklarini soylemislerdi,dogru ise ne guzel. doğru ise ne güzel. baktım da ciddi bir yere benziyor. kılıçların kalitesini, keskinliğini hatta kullanabilirliğini felan numaralandırmışlar. dediğin gibiyse, almak istediğim birçok şey olabilir :D[signature][hline]Beş Hececiler
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 oha bea siteye baktım kılıç 15 dolar shipping 108 dolar lol[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 kahpe bizansta kullandıkları kılıçları alalım hani koac odunu 2 ye bölüyodu o kılıcı okul için bana bi günlüüne verseler...[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF
Öne çıkan mesajlar