Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

istanbulda kaliteli kılıç satan yerler?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
olay şöyle gelişti.. şansa böyle bir site bulduk şirkette gaza geldik 4 5 kişi kılıç sipariş edicektik ama daha önceden yurt dışından bu tip siparişte bulunan bir arkadaştan öğrendikki gümrükten geçmiyormuş bu tip şeyler.. neyse yıkıldık varsa istanbul içinde bu kaliteli kılıç satan yerler lütfen.. (yüzbaşı oğlu demeyin çok dandik onlar)[signature][hline]Gladric RR10L3 Mercenary ML8 Banelord - Kay
Anchorite lvl 60 Çoban - Shadow Moon

[Bu mesaj GladricSpirit tarafından 02 Haziran 2005 15:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya 20 $ fln dyor bu sitede ortalama. benmi yalnış gordum yoksa. :-O[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Mesaj tarihi:
said:
Endoret, 02 Haziran 2005 15:29 tarihinde demiş ki:
ya 20 $ fln dyor bu sitede ortalama. benmi yalnış gordum yoksa. :-O

en ucuzlari 20 dolarmis iste,300 e kadar gidio o sitede[signature][hline]Su olsam , Ates olsam

www.tev.gov.tr
Mesaj tarihi:
said:
shapshal, 02 Haziran 2005 15:40 tarihinde demiş ki:
ben bi siteden aldım baya uzun sürdü ama kapıma geldi. adam yollamış gümrük adama geri göndermiş adam bi daha hediye fln yazarak yollamış sanırım. site www.southwestblades.com

üfff burda kiler ne ölleee süper şeyler ama palııı :([signature][hline]http:// "You used to captivate me by your resonating light"
Mesaj tarihi:
bu adamlara(weaponmasters) mail atmistim ben 1 sene kadar once(yanlis hatirlamiyorsam),turkiyeden birkac tane musterileri oldugunu ve gumrukte hic sorun yasamadiklarini soylemislerdi,dogru ise ne guzel.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
şahsen kullanamadıktan sonra gerexiz buluyorum.tahtadan yapınca istediğin gibi sallayabiliyorsun kesik sorunuda olmuyor:-p[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Storm , Earth and Fire heeed my call !!
Graul of BL
Mesaj tarihi:
ya almak istiyorum ama 300-400 milyonda vermek istemiyorum yani.bi tane long sword tazrı bişi istiyorum ama yani :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Mesaj tarihi:
pardon konuyla alakasız olucak belki de ama sormadan edemicem...Bursada hala Osmanlıdan kalma baba mesleği icabı kılıç yapan demirciler var mı?[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Mesaj tarihi:
said:
GladricSpirit, 02 Haziran 2005 15:18 tarihinde demiş ki:
istanbul içinde bu kaliteli kılıç satan yerler lütfen.. (yüzbaşı oğlu demeyin çok dandik onlar)

:)

Ya kaliteli bulmak zor.. Türkiyede satılanlarla iki üç kere kafa felan kesersen kemiğe dayanınca köreliyor hemen kenarları.. Bir de üç beş adamdan sonra yanakları pürüzleniyor, kan bulaşınca temizlemek çok zor oluyor..
Arkadaş bizim iskoçyadan getirtti, çıktık geçen akşam denemeye, ilk adama nasıl girdiyse, son adama da aynı kolaylıkla girdi.. körelme yok, çentiklenme yok... tavsiye ederim.. İskoçyadan getirt, ordakiler kaliteli.. Kişisel bilgilerini de belirtirsen satın alırken kılıcın yanında deli raporu da gönderiyorlar bi kaç nüsha.. Dava felan açan olursa diye..

heh heh..

Şaka tabi arkadaşlar, takılma amaçlı öyle.. Yoksa ben de hastasıyım..[signature][hline] Deus Ex Machina
Mesaj tarihi:
said:
Leathas, 02 Haziran 2005 17:36 tarihinde demiş ki:
bu adamlara(weaponmasters) mail atmistim ben 1 sene kadar once(yanlis hatirlamiyorsam),turkiyeden birkac tane musterileri oldugunu ve gumrukte hic sorun yasamadiklarini soylemislerdi,dogru ise ne guzel.

doğru ise ne güzel.
baktım da ciddi bir yere benziyor.
kılıçların kalitesini, keskinliğini hatta kullanabilirliğini felan numaralandırmışlar.

dediğin gibiyse, almak istediğim birçok şey olabilir :D[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
kahpe bizansta kullandıkları kılıçları alalım hani koac odunu 2 ye bölüyodu o kılıcı okul için bana bi günlüüne verseler...[signature][hline]Shewky Goldbreaker
Doctor of Eclipse
FRF
  • Yeni Oluştur...