Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kamuoyu nabız yoklaması - Fiziksel yönden en güzel "metal" hatun vokal

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
anneke ve tarja çok tatlılar :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

-------------------------------------------
En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
  • Admin
Mesaj tarihi:
Floor ve Liv Kristine playboy yıldızı gibi cıkmıs resimlerde

tarja daha güzel olamaz zaten ilk resimde gayette iyi cıkmıs ne sanıyosunuz ki yani çirkin cıkmıs demişsiniz de şaşırdım baya[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
*
*
Mesaj tarihi:
en güzel benim boş işler bunlar :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

-------------------------------------------
En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Mesaj tarihi:

Ya onu bunu geçtim de, nasıl bu kadar kilo verebildi bu kadın?[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise

Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz
Mesaj tarihi:
said:
Predator-, 18 Ocak 2005 12:57 tarihinde demiş ki:
Liv Kristine dememiş kimse. Bence sesiyle örtüşen süper bi güzelliği var kadının. Yani Nymphetamine'in klibinde görüpte hasta olmamak mümkün değil

Bu kadının hastasıyım ben.
Ama sesine ve tarzına, fiziksel olarak çok da hoş değil yani.[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise

Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz
Mesaj tarihi:
hmm fiziksel olarak pek bilemiyceğimde. ne biliyim klipte böyle pamuk gibi sesi var yüz hatları falanda çok örtüşüyo gibi geldi bana. hasta oldum bi anda ehe[signature][hline]-Mumya lazımmıydı abi ?
-Yok sağol bilader
Mesaj tarihi:
Stephanie - Darkwell

+1[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Mesaj tarihi:
Ya isterse natalie imbruglia olsunlar, sonuçta metalci işte naapıcan. Metalci işte, yaptıkları müzik müzik olsa..[signature][hline]AAL'05
Birine nah çektiğinde, diğer 4 parmağınında seni işaret ettiğini unutma! Hatta iki elle çekersen 8 parmak falan oluyo. Keşke ayaklarımızlada nah çekebilseydik.
Mesaj tarihi:
tarja abla ile liv teyze nın ustune tanımam.ıkısınınde seslerı aşmış ztn.
*cassandra video yu acar liv in kıvırmasını ağzından salyalar akarak izlemeye baslar*
archenemy solisti fızıksel olarak guzelde ne yalan soylıım hatundan korkuorum hatta geyık vardır archenemy solisti travesti die
[signature][hline]so high a price
so willingly paid
hot blood flows
and a ruler is made

[Bu mesaj Lhurgoyf tarafından 18 Ocak 2005 16:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:

en iyisini unuttunuz?
epica'nın vokalisti Simone
bu arada dün doğum günüydü aşkımın:D

[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki:
otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar.
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.

Mesaj tarihi:
said:
nedanko, 18 Ocak 2005 16:05 tarihinde demiş ki:
Ya isterse natalie imbruglia olsunlar, sonuçta metalci işte naapıcan. Metalci işte, yaptıkları müzik müzik olsa..

işte dogru bir fıkır[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity.
Mesaj tarihi:

Çok şekil olmasa bile fairylandın solisti Elisa C. Martini unutmamak lazim. Ayrıca Dark Moor'un eski solisti olur. Dinlemeyenler için bence Tarja'dan sonra gelen en iyi ve en güclü ses diyebilirim. (Soldaki arkadaş)
[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.

• Yeni Oluştur...