nindalf Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Liv Kristine ablamız basarılı bence[signature][hline]defaultgame WoW TeaM AAL '05
Horrible Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 anneke ve tarja çok tatlılar :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------------- En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Admin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Floor ve Liv Kristine playboy yıldızı gibi cıkmıs resimlerde tarja daha güzel olamaz zaten ilk resimde gayette iyi cıkmıs ne sanıyosunuz ki yani çirkin cıkmıs demişsiniz de şaşırdım baya[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * *
Horrible Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 en güzel benim boş işler bunlar :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------------- En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Ya onu bunu geçtim de, nasıl bu kadar kilo verebildi bu kadın?[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of MetalonSWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter AssociationWoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian SunriseGözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Admin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 abi zaten zeyna gibi bişi işte 2 hoplayıp 1 zıplamıştır vermiştir.[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * *
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 said: Predator-, 18 Ocak 2005 12:57 tarihinde demiş ki: Liv Kristine dememiş kimse. Bence sesiyle örtüşen süper bi güzelliği var kadının. Yani Nymphetamine'in klibinde görüpte hasta olmamak mümkün değil Bu kadının hastasıyım ben. Ama sesine ve tarzına, fiziksel olarak çok da hoş değil yani.[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz
Jester Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 aaaa simone simons u unutmuşun şimdi gördüm! the new metal goddess.[signature][hline]"To forgive is to suffer" - Chuck Schuldiner -R.I.P.-H.B.E
Predator Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 hmm fiziksel olarak pek bilemiyceğimde. ne biliyim klipte böyle pamuk gibi sesi var yüz hatları falanda çok örtüşüyo gibi geldi bana. hasta oldum bi anda ehe[signature][hline]-Mumya lazımmıydı abi ? -Yok sağol bilader
Soulbringer Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Stephanie - Darkwell +1[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 DORO buyrun bakın link www.doro.de[signature][hline]-Old School Keşh-
Cyan_Bloodbane Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Sharon,Christina yeterli[signature][hline]For the Dark Gods;Kill,Kill,Kill...
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 bi doroyu bi candice night'ı bilirim ben bu alemde[signature][hline]-Old School Keşh-
Angelotti Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Anathema hatunu nerde ?[signature][hline]a death defying root... Msn epokim2 | hotmail
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 hicbiri guzel degil bunların ya[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket.
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Cristinaaaaaaaaaa[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young
Lothrodel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 anneke favorimdir...[signature][hline]In Flames We Trust a member of AAL'05
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Ya isterse natalie imbruglia olsunlar, sonuçta metalci işte naapıcan. Metalci işte, yaptıkları müzik müzik olsa..[signature][hline]AAL'05 Birine nah çektiğinde, diğer 4 parmağınında seni işaret ettiğini unutma! Hatta iki elle çekersen 8 parmak falan oluyo. Keşke ayaklarımızlada nah çekebilseydik.
Lhurgoyf Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 tarja abla ile liv teyze nın ustune tanımam.ıkısınınde seslerı aşmış ztn. *cassandra video yu acar liv in kıvırmasını ağzından salyalar akarak izlemeye baslar* archenemy solisti fızıksel olarak guzelde ne yalan soylıım hatundan korkuorum hatta geyık vardır archenemy solisti travesti die [signature][hline]so high a price so willingly paid hot blood flows and a ruler is made [Bu mesaj Lhurgoyf tarafından 18 Ocak 2005 16:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 en iyisini unuttunuz? epica'nın vokalisti Simone bu arada dün doğum günüydü aşkımın:D[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Amy lee diyorum bakışları çok etkileyici :horace:[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Floor Stephanie Amy Lee müzikal olarakta liv kristine ve angela bu arada kittienin hatunlar var bide ama bence güzel diiller hehe:
Mor_Kedi Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 epica ashmış kendini zaten rock the nationsda....hoş hatun!!![signature][hline]....of all the things i've lost, i miss my mind the most...!!!!
Mephinx Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 said: nedanko, 18 Ocak 2005 16:05 tarihinde demiş ki: Ya isterse natalie imbruglia olsunlar, sonuçta metalci işte naapıcan. Metalci işte, yaptıkları müzik müzik olsa.. işte dogru bir fıkır[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity.
mdma Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Çok şekil olmasa bile fairylandın solisti Elisa C. Martini unutmamak lazim. Ayrıca Dark Moor'un eski solisti olur. Dinlemeyenler için bence Tarja'dan sonra gelen en iyi ve en güclü ses diyebilirim. (Soldaki arkadaş)[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Öne çıkan mesajlar