Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Liseli serap...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaslar filimi bilmeyen yok sanirim :D neyse sadete gelelim kiz bu filmlerden sora intahar etmis filmdeki cocuklarda oldurulmus diolar ne diosunuz?[signature][hline]My fate is hiding in the dark or its my mind that steals the light.
Name:Anelor
Race:El Morad Male
Guild:N/A
Speciality:Ranger/Archer
Mesaj tarihi:
Aynen dogrudur...film karelerinde görmüs oldugunuz hicbir sahsiyet su an hayatta degildir..[signature][hline]Kıskançlık,yeterince sevilmemekten duyulan bir korkudur!
Mesaj tarihi:
kızın abisi filmdeki[lol film] herkezi öldürmüş diye biliyorum..[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

Mesaj tarihi:
hapis mi mezar mi arkadaslar :D[signature][hline]My fate is hiding in the dark or its my mind that steals the light.
Mesaj tarihi:
hapis. haberlere we gazetelere çıkmıştı okuduğum gazete hürriyetti 2. sayfadaydı. ne kadar ilginç bunu hatırlıyabiliyorum ama telefon numaram aklımda değil.[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed
FDA
Mesaj tarihi:
said:
Agirol, 02 Haziran 2005 15:41 tarihinde demiş ki:
hapis. haberlere we gazetelere çıkmıştı okuduğum gazete hürriyetti 2. sayfadaydı. ne kadar ilginç bunu hatırlıyabiliyorum ama telefon numaram aklımda değil.

lolz[signature][hline]My fate is hiding in the dark or its my mind that steals the light.
Mesaj tarihi:
Ya bir cok yerde cikti bu olay ama bazi yerlerdeki haberlerin cogu fake ahberlerdi... O filmdeki hiçkimse su an hayatta degil.[signature][hline]Kıskançlık,yeterince sevilmemekten duyulan bir korkudur!
Mesaj tarihi:
abazaligin sonunu gorun yaa walla sanirim abisi dellenmis kizin dogramis hepsini :D[signature][hline]My fate is hiding in the dark or its my mind that steals the light.
Mesaj tarihi:
kim olsa dograr... O salak herfilerde birazcik beyin olsa olayi görüntülemezlerdi zaten sonunda olayin ne boyutla ulasacagi belli..[signature][hline]Kıskançlık,yeterince sevilmemekten duyulan bir korkudur!
Mesaj tarihi:
kiz nasi intihar etmis acep?[signature][hline]My fate is hiding in the dark or its my mind that steals the light.
Mesaj tarihi:
said:
Anelor, 02 Haziran 2005 15:30 tarihinde demiş ki:
ne diosunuz?

arama diyoruz, liseli serap diyoruz.
hali hazırda açılmış 2 topicte tartışmıştık zaten bu tarz şeyleri[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
said:
Valeron, 02 Haziran 2005 15:50 tarihinde demiş ki:
ya ordaki iliskiye bisi diyemem en nihayetinde kiz'in sütü bozuk olmasa o cocukla o sekilde yataga girmez yataga giriosda onu göz önüne alır ama cocukların yaptıgı adiligi,serefsizligi ne yapmak lazım bilemem artik ..
valla o adam seni beni bile : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe
Penthesilea, Night Elf Avci / emekli
Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü

Rewendor, 31 Mayıs 2005 01:43 tarihinde demiş ki:
Allah'ım yaratıyosun bari takip et....
Mesaj tarihi:
said:
Penthesilea, 02 Haziran 2005 16:03 tarihinde demiş ki:
said:
Valeron, 02 Haziran 2005 15:50 tarihinde demiş ki:
ya ordaki iliskiye bisi diyemem en nihayetinde kiz'in sütü bozuk olmasa o cocukla o sekilde yataga girmez yataga giriosda onu göz önüne alır ama cocukların yaptıgı adiligi,serefsizligi ne yapmak lazım bilemem artik ..
valla o adam seni beni bile : )

sen su ciplak kiza nooldu onu sole catlicaz meraktan[signature][hline]My fate is hiding in the dark or its my mind that steals the light.
Mesaj tarihi:
film(haha)den unutulmaz anlar;
-.....kodumun saaati!!

-kitabunu .....min!!

-serap bak neolur!!neolur ya bak neolur diorum!!

-konsantrasyonu bozma ya şu konsantrasyonu bozma!!bak
ben seni sıkmıyorum rahat bırak,bana bırak kndini...

-acıyoooo

-ozaman farklıydı... ne farklıydı lan ne farklıydı!!

hehe şimdi aklıma gelenler bunalr:-) hatırlarsam yazarım yine...[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe''
Mesaj tarihi:
said:
Natural, 02 Haziran 2005 16:11 tarihinde demiş ki:
film(haha)den unutulmaz anlar;
-.....kodumun saaati!!

-kitabunu .....min!!

-serap bak neolur!!neolur ya bak neolur diorum!!

-konsantrasyonu bozma ya şu konsantrasyonu bozma!!bak
ben seni sıkmıyorum rahat bırak,bana bırak kndini...

-acıyoooo

-ozaman farklıydı... ne farklıydı lan ne farklıydı!!

hehe şimdi aklıma gelenler bunalr:-) hatırlarsam yazarım yine...

mzuahauaauahauaha *yere duser parkeleri yumruklar*[signature][hline]My fate is hiding in the dark or its my mind that steals the light.
Mesaj tarihi:
ya abisi oldurmus zaten yaw ole deil mi?[signature][hline]My fate is hiding in the dark or its my mind that steals the light.
Mesaj tarihi:
olay anından önce geçen diolaglardan da şöyle bişey var;

-nasıldı güzelmiydi
-fena diildi hülya avşara benziodu:-)[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe''
  • Yeni Oluştur...