Anelor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 arkadaslar filimi bilmeyen yok sanirim :D neyse sadete gelelim kiz bu filmlerden sora intahar etmis filmdeki cocuklarda oldurulmus diolar ne diosunuz?[signature][hline]My fate is hiding in the dark or its my mind that steals the light. Name:Anelor Race:El Morad Male Guild:N/A Speciality:Ranger/Archer
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 olduruldu dıye duymustum ama bu konu baya bı acıldı dıe de hatırlıyorum sankı neyse sacmalamadan susıım[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben
EharD Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Aynen dogrudur...film karelerinde görmüs oldugunuz hicbir sahsiyet su an hayatta degildir..[signature][hline]Kıskançlık,yeterince sevilmemekten duyulan bir korkudur!
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 kızın abisi filmdeki[lol film] herkezi öldürmüş diye biliyorum..[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me.
Agirol Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 kız intihar etti elemanlarda hapise girdi.[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed FDA
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 hapis mi mezar mi arkadaslar :D[signature][hline]My fate is hiding in the dark or its my mind that steals the light. Name:Anelor Race:El Morad Male Guild:N/A Speciality:Ranger/Archer
EharD Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Arkadaslar mezar :) haberlerde falan da cikince merak edip arastirmistik...[signature][hline]Kıskançlık,yeterince sevilmemekten duyulan bir korkudur!
Agirol Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 hapis. haberlere we gazetelere çıkmıştı okuduğum gazete hürriyetti 2. sayfadaydı. ne kadar ilginç bunu hatırlıyabiliyorum ama telefon numaram aklımda değil.[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed FDA
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: Agirol, 02 Haziran 2005 15:41 tarihinde demiş ki: hapis. haberlere we gazetelere çıkmıştı okuduğum gazete hürriyetti 2. sayfadaydı. ne kadar ilginç bunu hatırlıyabiliyorum ama telefon numaram aklımda değil. lolz[signature][hline]My fate is hiding in the dark or its my mind that steals the light. Name:Anelor Race:El Morad Male Guild:N/A Speciality:Ranger/Archer
EharD Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Ya bir cok yerde cikti bu olay ama bazi yerlerdeki haberlerin cogu fake ahberlerdi... O filmdeki hiçkimse su an hayatta degil.[signature][hline]Kıskançlık,yeterince sevilmemekten duyulan bir korkudur!
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 abazaligin sonunu gorun yaa walla sanirim abisi dellenmis kizin dogramis hepsini :D[signature][hline]My fate is hiding in the dark or its my mind that steals the light. Name:Anelor Race:El Morad Male Guild:N/A Speciality:Ranger/Archer
EharD Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 kim olsa dograr... O salak herfilerde birazcik beyin olsa olayi görüntülemezlerdi zaten sonunda olayin ne boyutla ulasacagi belli..[signature][hline]Kıskançlık,yeterince sevilmemekten duyulan bir korkudur!
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 kiz nasi intihar etmis acep?[signature][hline]My fate is hiding in the dark or its my mind that steals the light. Name:Anelor Race:El Morad Male Guild:N/A Speciality:Ranger/Archer
Bone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: Anelor, 02 Haziran 2005 15:30 tarihinde demiş ki: ne diosunuz? arama diyoruz, liseli serap diyoruz. hali hazırda açılmış 2 topicte tartışmıştık zaten bu tarz şeyleri[signature][hline]Beş Hececiler
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: Valeron, 02 Haziran 2005 15:50 tarihinde demiş ki: ya ordaki iliskiye bisi diyemem en nihayetinde kiz'in sütü bozuk olmasa o cocukla o sekilde yataga girmez yataga giriosda onu göz önüne alır ama cocukların yaptıgı adiligi,serefsizligi ne yapmak lazım bilemem artik .. valla o adam seni beni bile : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Rewendor, 31 Mayıs 2005 01:43 tarihinde demiş ki: Allah'ım yaratıyosun bari takip et....
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 dua edınde abısı fılmı ızlıyen herkesı dograma gırısımınde bulunmaz[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: Penthesilea, 02 Haziran 2005 16:03 tarihinde demiş ki: said: Valeron, 02 Haziran 2005 15:50 tarihinde demiş ki: ya ordaki iliskiye bisi diyemem en nihayetinde kiz'in sütü bozuk olmasa o cocukla o sekilde yataga girmez yataga giriosda onu göz önüne alır ama cocukların yaptıgı adiligi,serefsizligi ne yapmak lazım bilemem artik .. valla o adam seni beni bile : ) sen su ciplak kiza nooldu onu sole catlicaz meraktan[signature][hline]My fate is hiding in the dark or its my mind that steals the light. Name:Anelor Race:El Morad Male Guild:N/A Speciality:Ranger/Archer
robinson Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 heh dünki avrupa Yakasındaki gibi *!Vurun Kellesini*[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayda 24$ kazanmak için tıklayın Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!!
Natural Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 film(haha)den unutulmaz anlar; -.....kodumun saaati!! -kitabunu .....min!! -serap bak neolur!!neolur ya bak neolur diorum!! -konsantrasyonu bozma ya şu konsantrasyonu bozma!!bak ben seni sıkmıyorum rahat bırak,bana bırak kndini... -acıyoooo -ozaman farklıydı... ne farklıydı lan ne farklıydı!! hehe şimdi aklıma gelenler bunalr:-) hatırlarsam yazarım yine...[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe''
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: Natural, 02 Haziran 2005 16:11 tarihinde demiş ki: film(haha)den unutulmaz anlar; -.....kodumun saaati!! -kitabunu .....min!! -serap bak neolur!!neolur ya bak neolur diorum!! -konsantrasyonu bozma ya şu konsantrasyonu bozma!!bak ben seni sıkmıyorum rahat bırak,bana bırak kndini... -acıyoooo -ozaman farklıydı... ne farklıydı lan ne farklıydı!! hehe şimdi aklıma gelenler bunalr:-) hatırlarsam yazarım yine... mzuahauaauahauaha *yere duser parkeleri yumruklar*[signature][hline]My fate is hiding in the dark or its my mind that steals the light. Name:Anelor Race:El Morad Male Guild:N/A Speciality:Ranger/Archer
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 ya abisi oldurmus zaten yaw ole deil mi?[signature][hline]My fate is hiding in the dark or its my mind that steals the light. Name:Anelor Race:El Morad Male Guild:N/A Speciality:Ranger/Archer
Natural Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 olay anından önce geçen diolaglardan da şöyle bişey var; -nasıldı güzelmiydi -fena diildi hülya avşara benziodu:-)[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe''
Kithnos Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 ulem bi biz mi izlemedk bu filmi? kac mb bu,nirden bulcaz :)[signature][hline]Su olsam , Ates olsam www.tev.gov.tr
Öne çıkan mesajlar