Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 haha, yalan mi olm yalan mi : ) Yapmicaklar mi bi kuple Limp Bizkit bi kuple Korn : P[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Rewendor, 31 Mayıs 2005 01:43 tarihinde demiş ki: Allah'ım yaratıyosun bari takip et.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Dissection dağıldı mı ki ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 al işte böyle adamlara Morphing Into Primal yapıcaksın, Jotun sürüsü salacaksın üstlerine, Clayman atacaksın tepelerinden, En son da Superhero of the Computer Rage yollıcaksın Food For The Gods olacaklar sora.[signature][hline]ex-Infernal_Reborn When we can no longer cry and reality is torn, then it's easy to forget the responsibility lies on us all. In Flames - Colony Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Slipknot Opeth Trapt Lacuna coil Papa roach[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: requem, 01 Haziran 2005 17:33 tarihinde demiş ki: Dissection dağıldı mı ki ?? Vokalist ve liderleri Jon Nödtveidt bir homoseksüeli vurmaktan 10 yil yedi, herif gerci hapisanede falan kasti böyle dagitmadi grubu, eleman degisiklikleri falan oldu, sonucta gecen sene Jon'un hapisten cikmasiyla tekrardan müzik yapiyor. Amaaa, Dissection dedin mi yil 96 dir, Where Dead Angels Lie'dir yani : ) Ben biraz fazla tutucuyum, umarim bisiler becerirler bundan sora ama sanmiyorum falafos oldu grup degismeyen üye kalmadi neredeyse : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Rewendor, 31 Mayıs 2005 01:43 tarihinde demiş ki: Allah'ım yaratıyosun bari takip et.... [Bu mesaj Penthesilea tarafından 01 Haziran 2005 17:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ne yalan sollim -led zeppelin -pink floyd -iron maiden[signature][hline][b]forever pati parçala behçet [b]Slash Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 valla istediklerimin çoğu geldi/gelicek ve konserlerine gittim/gidicem zaten. slayer, overkill, megadeth, malmsteen, blind guardian... ama malmsteen'in hiç bi konserine gidemememe yanıyorum o yüzden başta o gelsin. sonra say işte en büyükleri, iron maiden, judas priest, manowar... onlardan sonra da stratovarius, therion, children of bodom, helloween, dimmu borgir... daha gider tabi[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimloth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Madem öle ben de 10 tane yaziim 1- Amon Amarth 2- Arch Enemy 3- Motörhead 4- Dream Theater (hüü gidemiyooom) 5- Megadeth (hehee gidiyom :D ) 6- Metallica (bunlarda gelip hardkor yapçaklar ama şöle efsane şarkıları da çalarlar ucundan. Büyük ihtimalle hardkor olarak sadece saint anger ve frantic çalarlar. iyiymiş yine) 7- Opeth (neden 7. sırada bu bakiim. hmm) 8- Dark Tranquility 9- Iron Maiden 10- Mercyful Fate[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ICEEEEEED EAAAAAAAAAAAARTH[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 1)Velvet Revolver 2)AC/DC 3)Iron Maiden 4)Mötley Crue 5)WASP edik ek olarak: 6)Alice Cooper (gelsin bi no more mr nice guy patlatsın) 7)Motörhead (Eyz of Speydz) 80 heavy metali ve Glam yapan herkes gelsin a k =D[signature][hline]I WANNA GET FREE!!!! [Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 01 Haziran 2005 18:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Steppenwolf gelsin diyecem , ütopya olacak :P[signature][hline]snuk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 BLIND GUARDIAN!!!!! offf keske gelse yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Nightwish tabi ki!!![signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Ayda 24 dolar kazanmak isteyen tıklasın.[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 1-Greenday 2-Limp Bizkit 3-Iron Maiden 4-Lacuna Coil 5-Sinergy 6-Evanescence 7-The Rasmus ( piyasa süfer olur hehe)[signature][hline]G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: -Mix-, 01 Haziran 2005 18:50 tarihinde demiş ki: Nightwish tabi ki!!! bırak nightwish tarja yeter ;D[signature][hline]memoenzim le ayşeenzim birleşirse ortaya muhareemzin cıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: mADmaXimus, 01 Haziran 2005 18:37 tarihinde demiş ki: BLIND GUARDIAN!!!!! offf keske gelse yaaa seneye geleceklerine ilişkin bir efsane mevcut, zaten geldiler, yine gelirler umarım:) benim listem: opeth, children of bodom, iced earth, iron maiden, illnath (zetite çalsınlar yeter zaten ehe), norther, finntroll, apocalyptica, metallica, slipknot, queens of the stone age, bi de dark trinquility. gelsin bunlar izleyelim:)[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TinerciTim Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 MEGADETH (geliyo ztn :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 radiohead portishead morrissey The Cure** Tori Amos** Franz Ferdinand! Saves The Day Dead Cab For Cutie PJ Harvey[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. [Bu mesaj Dojorel tarafından 01 Haziran 2005 21:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 1- Cradle of Filth (sanmiyorum geleceğini ) 2- Dimmu Borgir ( sanmıyorum geleceğini) 3- Dark Tranquillty ( belki)[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordgnr Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Smoke bu link link sana. Bakiyorumda en cok istenilen gurup Velvet Revolver gibi gorunuyor. Ben belcikada oturuyorum, evime10 km uzakta konser vermisler haberim olmadi, buradaki arkadaslar saolsun... basimi duvarlara cok vurdum ama ne fayda.[signature][hline]Lord GNR's Homepage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ıngh mercyful fate i unutmuşum. king diamonooond![signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 accept therion paradise lost blind guardian in flames judas priest iron maiden moonspell muse opeth[signature][hline]bu ne biçim bir imza dediğinizi duyar gibi oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 1- opeth 2- nightwish 3- cradle of filth 4- my dying bride 5- within temptation 6- dream theater (gidemiorm) 7- moonspell 8- paradise lost 9- iced earth 10- theatre of tragedy[signature][hline]Msn:[email protected] Mail:[email protected] Radio:Radyo Buces [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 in flames,dark tranquillity,lamb of god,soilwork,arch enemy,the haunted,metallica,megadeth,iron maiden,katatonia,opeth,slayer,sentenced,hypocrisy,evergrey,etos,cob,norther.. hpsini istiyorum ulen..:)[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 vanilla ninja :lol:[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar