Lagwagon Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 yaw arkadaslar hani lebron un reklami varya powerade i tanitan... o reklamda lebron kendi potasinin onunden sadece bilek ile 4 kez ustuste sokuyor... biz okulda tartıstık bazıları(bende dahil)reklam amaclı cekilmemis olup bir antreman oncesi sov amacli yaptigini ve sans eseri bir kameranin da(belki raportaja hazirlaniyordu) cekmis oldugunu soyluyor ve attıgı sutlarinda gercek oldugunu....(powerade reklami da sadece bilgisayarla pota arkına kondugu cok bariz yani ozel olarak hazirlanmamis bu bizim gorusumuzu destekliyor..) bazilari ise atislarin bilgisayar oyunu oldugunu ve hicbir insan evladinin pota altından diger potaya sadece bilek ile atamayacagını idda ediyorlar... sizce hangisi ayrica bir bilgisi veya dayanagi varsa link falan versinde kim d.t olacak belli olsun:D dipnot:vizyon bolumune acmadım cunku basketbol ilgisi ve bilgisi isteyen bir konudur...saygilarimla...[signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you. Lagwagon-Lazy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlizarD Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 bence imkansız ama adama bilinmeyen bi güç aşıladılarsa bilemem[signature][hline]Every fart has a beginning. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Olay orda işte powerade öyle bi güç veriyoki ordan bile bilekle atabiliosun arka arkaya.. :) biz de okulda biraz tartıştık gerçek mi değil mi diye sonra ne oldu bilmiyorum konu değişti bi daha da konuşma gereği duymadık :D[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 topu bilekten çıkartıp öle atmasına imkan varmı anca göğsünden çıkartırsa olabilir... bilgisayardan yapılmış tabiiki.[signature][hline]icraatlerimin hepsi suistimal edilip ihtilal başlatılırsa istila talebi olmaz ancak iticat talebeleri kabulumüz içtimaya hazır olunuz iştiradeyim ben iftiraya kapılana istinaden ihtiyarladım ben ve kalbim ihtiyacınızın yüzde yüzünü karşılar savaşta cephe kelimesi kesmekte kıspet kenefini engeller bu nispet olacak hepinize ferinizi kenefinize dikecek eleyecek hepinize gösterecek tersten buraları mesken tuttuk sen uyurken cismen tersten geldik geçtik bu testten ve yelken açtık uçtuk resmen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 o reklamı arkada$lar söyledi bana ama izleyemedim izledikten soınra daha iyi bir yorum yapabilirim :):)[signature][hline]Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 saka mi yapiosunuz? tabii ki bilgisayardir! bi insan kendi potasi altindan nasi bilek atabilir ki? reklami izlemedim ama anlattiklariniza gore imkaaani yok ole bi seyin. marbury orta sahanin bi adim onunden bilek atmisti ama orasi orta saha[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reignman40 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 ya iyide nasıl bir bilgisayar bu bir şut görüntüsü dışında hiç görüntü deişmeden duruyor yaani sonuçta atışı yapan lebron bilmiyorum acaba hiç mi mümkün değil ama banada sanki biraz oynanmış gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 ehhe harbi cidden nasıl gerçekmidir diye düşündünüz,ordan nasıl bilek atsın farkettiyseniz top bi ara ekranın dışına çıkıyo kameranın üstüne o ara ayarlıyolar işte,ne var ki çok kolay bişey reklamcılar için[signature][hline]ama kopuktu kopuktu zincir olduramadım...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: raingman40, 16 Şubat 2005 20:41 tarihinde demiş ki: ya iyide nasıl bir bilgisayar bu bir şut görüntüsü dışında hiç görüntü deişmeden duruyor yaani sonuçta atışı yapan lebron bilmiyorum acaba hiç mi mümkün değil ama banada sanki biraz oynanmış gözüküyor çok basit..biraz dikkat et şut çektikten sonra bariz bi layer farkı var ve kamera açısını direk değiştiriyo[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 bunun amerikan futbolu versiyonu var. onun da hakkında bi sürü söylem var gerçek mi diil mi diye adam amerikan futbolu topunu stadın dışına atıyo eliyle[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Adam 4 kez üst üste atti helal olsun bende atarim ama.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlizarD Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 said: shapshal, 16 Şubat 2005 19:51 tarihinde demiş ki: Olay orda işte powerade öyle bi güç veriyoki ordan bile bilekle atabiliosun arka arkaya.. :) biz de okulda biraz tartıştık gerçek mi değil mi diye sonra ne oldu bilmiyorum konu değişti bi daha da konuşma gereği duymadık :D ya tamam powerade güç veriyo da herkese bu kadar güç veriyosa dünyada kaos olur:)[signature][hline]Every fart has a beginning. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CManiac Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 beyler lütfen reklamı dikkatlice izleyin şutları atması gerçek ama sadece atıyor. dikkat edin bütün şutlar kamera açısının dışına çıkıyor ondan sonra çemberden içeri giriyor. yani şut gerçek basketler bilgisayar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mistermaster Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 powerade in gücü tartışılamazzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Çok güzel bir reklam ama cokda aptal..[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 valal bu kadar güzel özetlenir=)ben de aynı duygular içinde izledim reklamı[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 ya berbat + atmasyon bir reklam (bence)[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki: ''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti) Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir. Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!" ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlizarD Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 aynısını ben dedim vizyon forumunda ..ekranın dışına çıkıyo oradan sonrası montaj[signature][hline]Every fart has a beginning. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adokas Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 O atışın adı fadeaway dir..Ve o uzaklıktan fadeaway atmayı bırakalım yetiştirmesi bile oldukça zordur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 bilgisayar tabiki ya sahi sananlara lol yani.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Reklam sonucda bence yapan güzel dü_ünmü_[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jkidd Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 said: Adokas, 18 Şubat 2005 16:46 tarihinde demiş ki: O atışın adı fadeaway dir..Ve o uzaklıktan fadeaway atmayı bırakalım yetiştirmesi bile oldukça zordur.. Fadeaway adı üstünde geriye çekilerek atılan şuttur ve LeBron hiç birini fadeaway atmıyor. Yanlış hatırlamıyorsam tabii . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Evet Feydeway atmiyor düz bilek atiyor.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 durma. devam et.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Ya Bu reklamı tartışmış olan arkadaşlar hayatında hiçmi basket oynamadı acaba? :) Tartışmak :yapma: Adam zaten reklamda okadar rahat atıyorki o top orta sahaya bile gitmez :D[signature][hline]3 diyolar, 5 diyolar, hopluyolar zıplıyolar, bişiyler oluyo kafalarına göre... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar