Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ehlıyet alma yası 17 ye mı dusuyor bu ay

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaslar bırsey duydum yenı yasaya gore ehlıyet alma yası 17 ye dusuyormus bu ay dogru mu acaba bu bılgısı olan varsa yazsn lutfen[signature][hline]kaybetcek birşeyi olmayan insandan korkacaksın..!!!
Mesaj tarihi:
ya dusurulmesin ya!17 yasinda cocuktan farksiz insanlar biliyorum onlar araba kullanirsa noolcak sora adamlar 17 yasinda daha kendilerinde deil[signature][hline]My fate is hiding in the dark or its my mind that steals the light.
Name:Anelor
Race:El Morad Male
Guild:N/A
Speciality:Ranger/Archer
Mesaj tarihi:
hahahah. bu ay 17 ye giricem ben:)
go-cartı bitirebilirsem dolaşıcam yani sokakta eheh[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma...
MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
bakmasana lan

[Bu mesaj Chemical tarafından 02 Haziran 2005 16:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ha 17 ha 18 ,abarttiniz bence yok sorun 2 kati olur,yok daha cocuktur..millet 16 yasinda aliyo,ama en cok bzm millet geberio trfikte ne is ?
ha beni gidikliyan olay yok , 17 olsa da bana bi yarari yok 18 olsada :)[signature][hline]Su olsam , Ates olsam

www.tev.gov.tr
Mesaj tarihi:
zaten arkadaslar 17 de alınıp 19 a kadar stajj staj demek su demek ıkı defa kırmızı ısıkta gecersen ehlıyetın alınıyor[signature][hline]kaybetcek birşeyi olmayan insandan korkacaksın..!!!
Mesaj tarihi:
Bende kesinlikle yanlıs bir olay, Liseli genclerin araba kullanmasını ben istemem kesinlikle. 21,22 falan olsa bence cok gusel olur. İndirilecegine ARttırılsın!![signature][hline]
Mesaj tarihi:
bencede düşeceğine 20 fln olsa daha ii..[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

Mesaj tarihi:
said:
Anelor, 02 Haziran 2005 16:09 tarihinde demiş ki:
ya dusurulmesin ya!17 yasinda cocuktan farksiz insanlar biliyorum onlar araba kullanirsa noolcak sora adamlar 17 yasinda daha kendilerinde deil

chemical!!!???[signature][hline]^Dallas Mavericks^
Mesaj tarihi:
ya alıcaksınız da nolucak. biz o kadar sevindik arkla aldık diye ne arabayı verdiler ne bişey. zaten arkı kaybettik bikaç ay önce bende burnumu kırmıştım o hadiseden bikaç hafta önce.[signature][hline]Diez:
Kalgeldi
lvl 1x sin
Mesaj tarihi:
17 olursa 4 yıllık liseler şenlenir...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Mesaj tarihi:
şimdi bütün nfsu serisini oynayanlar kaza yapacak.
futbol maçı yüzünden kavga eden çocuklar ehliyet alacak , oh.

niye alıyosunuz ki.
örnek alın alexi'den , adam alıyor sürüyor arabayı.
sonra çarpıyor tabi jhds[signature][hline]valandil ownz j0o!
WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull
Mesaj tarihi:
said:
se7en, 02 Haziran 2005 15:59 tarihinde demiş ki:
arkadaslar bırsey duydum yenı yasaya gore ehlıyet alma yası 17 ye dusuyormus bu ay dogru mu acaba bu bılgısı olan varsa yazsn lutfen

17 yaşında ehliyet alamazsın ama eğer 18. doğumgününe belirli bir süre kaldıysa-yani doğumgünün sınavdan önceyse- kurslara başvurabilirsin[signature][hline]yargılamayın, henüz siz de yargılanmadınız
Mesaj tarihi:
21 yasina cikarilmasi iyi olur diye dusunuyorum bende.Gerci beyinsiz,araba gibi bir araci kizlara hava atmak-hiz/surat yapip milletin canina kiymak gibi kavramlar bazen 20-25 lilerin beyinlerindede varolabiliyor.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
arkadaşlar o kadar abartmayın. ha 17 ha 18. aşırıya kaçacak olan adam 18 yaşında da aynı boktur yani bişey farketmez. ben seneye martta giricem sınava şimdiki halimden farklı bişi olmicam mesela.
ama dediğiniz gibi chemical gibi olanlar da var. dediğim gibi bi adam 17 yaşında neyse 18 yaşında da oldur yani birşey farketmez.[signature][hline]Hep sevdiğim kadın kal...
  • Yeni Oluştur...