se7en Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 arkadaslar bırsey duydum yenı yasaya gore ehlıyet alma yası 17 ye dusuyormus bu ay dogru mu acaba bu bılgısı olan varsa yazsn lutfen[signature][hline]kaybetcek birşeyi olmayan insandan korkacaksın..!!!
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 cok güzel olur ole bişi olursa ama biraz yalan gibi geldi bana[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 oo olursa supe olur ama o zmn istanbuln trafik sorunu 2 kat daha artar[signature][hline]Cheetos Avcısı Cheester sdc_paris, 30 Mayıs 2005 18:43 tarihinde demiş ki: Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı ? İsmi neden ahmet bide neden topu atıyo ? [b]Slash Online The Metallica Club Of Turkey
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 ya dusurulmesin ya!17 yasinda cocuktan farksiz insanlar biliyorum onlar araba kullanirsa noolcak sora adamlar 17 yasinda daha kendilerinde deil[signature][hline]My fate is hiding in the dark or its my mind that steals the light. Name:Anelor Race:El Morad Male Guild:N/A Speciality:Ranger/Archer
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 hahahah. bu ay 17 ye giricem ben:) go-cartı bitirebilirsem dolaşıcam yani sokakta eheh[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan [Bu mesaj Chemical tarafından 02 Haziran 2005 16:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 düşsün yeter ya düşmeli artııık!!! kasıma kadar bekleyemem. of..[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."
Kithnos Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 ha 17 ha 18 ,abarttiniz bence yok sorun 2 kati olur,yok daha cocuktur..millet 16 yasinda aliyo,ama en cok bzm millet geberio trfikte ne is ? ha beni gidikliyan olay yok , 17 olsa da bana bi yarari yok 18 olsada :)[signature][hline]Su olsam , Ates olsam www.tev.gov.tr
se7en Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 zaten arkadaslar 17 de alınıp 19 a kadar stajj staj demek su demek ıkı defa kırmızı ısıkta gecersen ehlıyetın alınıyor[signature][hline]kaybetcek birşeyi olmayan insandan korkacaksın..!!!
Nimloth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Umarım düşer. Fazladan problem olacağını sanmıyorum.[signature][hline]
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 düşeceğine 20'ye 21'e falan çıksın bence[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever...
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 arttırılsa daha iyi olur...[signature][hline]snuk!
nindalf Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Bende kesinlikle yanlıs bir olay, Liseli genclerin araba kullanmasını ben istemem kesinlikle. 21,22 falan olsa bence cok gusel olur. İndirilecegine ARttırılsın!![signature][hline]
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 bencede düşeceğine 20 fln olsa daha ii..[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: Anelor, 02 Haziran 2005 16:09 tarihinde demiş ki: ya dusurulmesin ya!17 yasinda cocuktan farksiz insanlar biliyorum onlar araba kullanirsa noolcak sora adamlar 17 yasinda daha kendilerinde deil chemical!!!???[signature][hline]^Dallas Mavericks^
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 ahaahha =) benim için falan ii olur ama millet hakikaten kaza manyağı olur
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 ya alıcaksınız da nolucak. biz o kadar sevindik arkla aldık diye ne arabayı verdiler ne bişey. zaten arkı kaybettik bikaç ay önce bende burnumu kırmıştım o hadiseden bikaç hafta önce.[signature][hline]Diez: Kalgeldi lvl 1x sin
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 aah ah hepsi bu liseli genşlerin yüzünden :=/[signature][hline]chuck!
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 düşürmezler[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 17 olursa 4 yıllık liseler şenlenir...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
sheref Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 yok olmaz öle şey zaten araba sürmeyi bilen yok memlekette...[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik
Head Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 şimdi bütün nfsu serisini oynayanlar kaza yapacak. futbol maçı yüzünden kavga eden çocuklar ehliyet alacak , oh. niye alıyosunuz ki. örnek alın alexi'den , adam alıyor sürüyor arabayı. sonra çarpıyor tabi jhds[signature][hline]valandil ownz j0o! WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull
helena Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: se7en, 02 Haziran 2005 15:59 tarihinde demiş ki: arkadaslar bırsey duydum yenı yasaya gore ehlıyet alma yası 17 ye dusuyormus bu ay dogru mu acaba bu bılgısı olan varsa yazsn lutfen 17 yaşında ehliyet alamazsın ama eğer 18. doğumgününe belirli bir süre kaldıysa-yani doğumgünün sınavdan önceyse- kurslara başvurabilirsin[signature][hline]yargılamayın, henüz siz de yargılanmadınız
Leath Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 21 yasina cikarilmasi iyi olur diye dusunuyorum bende.Gerci beyinsiz,araba gibi bir araci kizlara hava atmak-hiz/surat yapip milletin canina kiymak gibi kavramlar bazen 20-25 lilerin beyinlerindede varolabiliyor.[signature][hline]
sheref Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 21 den önce ehliyet verilmemeli..[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 arkadaşlar o kadar abartmayın. ha 17 ha 18. aşırıya kaçacak olan adam 18 yaşında da aynı boktur yani bişey farketmez. ben seneye martta giricem sınava şimdiki halimden farklı bişi olmicam mesela. ama dediğiniz gibi chemical gibi olanlar da var. dediğim gibi bi adam 17 yaşında neyse 18 yaşında da oldur yani birşey farketmez.[signature][hline]Hep sevdiğim kadın kal...
Öne çıkan mesajlar