Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 evet mayıs sonu gibi yeni albüm geliyor. inşallah festivalde de yeni albümden şarkılara yer verirler:) açıklanan şarkı isimleri: crawl through knives dead end leeches surrender? reflect the storm take this life eski fanlara hitap edecek bir albümmüş efendim. umuyoruz, bekliyoruz, istiyoruz.[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 up! Mayıs sonu gibi gelmeyecek albüm, mayıs sonu gibi miksajı bitecek, kışın anca görürüz albümü. Colony ve STYE karışımı, biraz da Evergrey etkili olduğu söyleniyor. Official sitedeki kayıt fotolarında Jesper'ın elinde duran akustik gitar da bazı oldskool karizma "In Flames bozdu" diye takılan arkadaşlarımızı da sevindirecek nitelikte.[signature][hline]ex-Infernal_Reborn When we can no longer cry and reality is torn, then it's easy to forget the responsibility lies on us all. In Flames - Colony [Bu mesaj Jester tarafından 01 Haziran 2005 17:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 umarım ii bi album olr valla.. ne zmandır yeni albumleri ne zmn cıkcak die bekliodm.. en kısa zmanda cıksın yaa[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Merakla beklıyoruz STYE'dan tamamen alakasız olamaz elbetteki STYE tarzı da olacak icinde ama Tamamende öyle olmayacak bi albummus gibi geliyor bana bakalım gorucez...[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Soldat: [Fire] BlaCKDaGGeR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 iyi oldu kışa gelecek olması o zaman. tırsıyodum eskilerden çalmazlar yeniyi dayarlar diye:)[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyn1cal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Yeni albümleri bomba olacağa benziyor ve yaptıkları basın röportajımda "crawl through knives - dead end " yer alacaklarını söylediler buda bütün in flames fanatikleri tarafından ters karşılanmıştı çünkü neden türkiyede bizde değil hesabında bildiğim kadarıyla bu kadar. Önü açık bir grup daha çok başarılara imza atacaklarına eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 cyn1cal mesajından ben mi bişi anlamadım yoksa harbiden yanlış mı yazdın?[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 sanırım konserde dead end calacaklarını, fanlarınsa niye turkiyedeki konserde çalınacak olduğuna tepki gösterdiğini yazmış arkadaş. yalnız öyle bir basın açıklaması yok. kısaca wtf diye cevap veriyorum :)[signature][hline]ex-Infernal_Reborn When we can no longer cry and reality is torn, then it's easy to forget the responsibility lies on us all. In Flames - Colony Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimloth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 In flames'i hiç bi zaman çok sevememiş biri olarak yemişim yeni albümü diyorum.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Bugün Dünya Anti-IF günü müdür nedir anlamadım ki kaç oldu... Madem sevmiyorsun böyle gereksiz bir mesaj atma topice.[signature][hline]ex-Infernal_Reborn When we can no longer cry and reality is torn, then it's easy to forget the responsibility lies on us all. In Flames - Colony Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 oh oh in flames yeni albüm çıkarırda dinlenmezmi hemen gelsede yesek.[signature][hline]Gaspard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 in flames we trust tabii ki.. DIPNOT: Çadır Satılır :D[signature][hline]Corald -- Human Mage `for the alliance Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 harbi ya çadır falan napcaz,tecrübeli olanlar yardım etsin[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 WAlla çadırı soraya bıraktımda once bi uyku tulumu lazım gerisi hakgetire..[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: December_Flower, 02 Haziran 2005 00:01 tarihinde demiş ki: harbi ya çadır falan napcaz,tecrübeli olanlar yardım etsin benim tecrübeli arkadaşlarım tecrübeleri sonucu kesinlikle aynı çadırda kalmak istemediklerinden 6-7 kişi gidiyoruz, ama herkes kendi başına:) ne uyku tulumum var doğru düzgün, ne de çadırım. hayatımda hiç böyle kamp olaylarına da girmedim. bakacaz artık:)[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 bu albumu yemek isteyen arkadaşlarımızı eshefle kınıyorum :P doğru yolu elbet bi gun bulucaksın yavrucugum amon amon amarth nereye kadar dimi :P ?[signature][hline] Souls from the dark seduction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar