Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

in flames- crawl through knives

Griswold

Öne çıkan mesajlar

evet mayıs sonu gibi yeni albüm geliyor. inşallah festivalde de yeni albümden şarkılara yer verirler:)

açıklanan şarkı isimleri:
crawl through knives
dead end
leeches
surrender?
reflect the storm
take this life

eski fanlara hitap edecek bir albümmüş efendim. umuyoruz, bekliyoruz, istiyoruz.[signature][hline]beş hececiler
H.B.E
Sosyal ağlarda paylaş

up!

Mayıs sonu gibi gelmeyecek albüm, mayıs sonu gibi miksajı bitecek, kışın anca görürüz albümü.

Colony ve STYE karışımı, biraz da Evergrey etkili olduğu söyleniyor.

Official sitedeki kayıt fotolarında Jesper'ın elinde duran akustik gitar da bazı oldskool karizma "In Flames bozdu" diye takılan arkadaşlarımızı da sevindirecek nitelikte.[signature][hline]ex-Infernal_Reborn

When we can no longer cry and reality is torn, then it's easy to forget the responsibility lies on us all.
In Flames - Colony

[Bu mesaj Jester tarafından 01 Haziran 2005 17:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni albümleri bomba olacağa benziyor ve yaptıkları basın röportajımda
"crawl through knives - dead end "
yer alacaklarını söylediler buda bütün in flames fanatikleri tarafından ters karşılanmıştı çünkü neden türkiyede bizde değil hesabında bildiğim kadarıyla bu kadar.
Önü açık bir grup daha çok başarılara imza atacaklarına eminim.
Sosyal ağlarda paylaş

sanırım konserde dead end calacaklarını, fanlarınsa niye turkiyedeki konserde çalınacak olduğuna tepki gösterdiğini yazmış arkadaş.

yalnız öyle bir basın açıklaması yok.

kısaca wtf diye cevap veriyorum :)[signature][hline]ex-Infernal_Reborn

When we can no longer cry and reality is torn, then it's easy to forget the responsibility lies on us all.
In Flames - Colony
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün Dünya Anti-IF günü müdür nedir anlamadım ki kaç oldu...

Madem sevmiyorsun böyle gereksiz bir mesaj atma topice.[signature][hline]ex-Infernal_Reborn

In Flames - Colony
Sosyal ağlarda paylaş

said:
December_Flower, 02 Haziran 2005 00:01 tarihinde demiş ki:
harbi ya çadır falan napcaz,tecrübeli olanlar yardım etsin

benim tecrübeli arkadaşlarım tecrübeleri sonucu kesinlikle aynı çadırda kalmak istemediklerinden 6-7 kişi gidiyoruz, ama herkes kendi başına:)
ne uyku tulumum var doğru düzgün, ne de çadırım. hayatımda hiç böyle kamp olaylarına da girmedim. bakacaz artık:)[signature][hline]beş hececiler
H.B.E
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...