sdc_paris Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Şugünlerde gerçekten talihsiz olayların olması ,gerek çok önceden açılması gereken sunucumuzu gereksede yönetici grubu olarak bizi sarstı. Scriptsel yönde bilgili görevlimizin aramızdan ayrılması işlerimizi ve yapacaklarımızı geciktirdi. Paticik forumlarının gerçekten belli düzeyde olduğuna ve birçok kişini burada en azından göz gezdirdiğini biliyorum.Bu nedenle belki yanlış biryerde belkide kötü bir zamanda açtığım konu için öncelikle sizlerden özür diliyorum. Olayşuki birçok emeğimiz askıda kaldı ve giydirilmeyi bekliyor.Scriptsel yönde benim sağlam derecede bilgim yok ve bundan gerçekten üzülerek bahsediyorum ki görevli olarak almak istediğim scripterla ortak çalışma yaparak öğrenmek gerçekten istiyorum. Konuyu saptırmadan amacıma geleceğim.Gerçekten hazır bir dönemdeyiz bizi toparlayabilecek scriptlerimizle uğraşacak arkadaş olup bizimle birlikte kafa yoracak düzgün ve onunkadarda bilgili birkişi en azından gözgezdiriyorsa yazdıklarıma bir özel mesaj ile irtibata geçelim. Belkide 2 dakikanız önüzdeki belirsiz geleceği aydınlatacak gerçekten güzel şeyler başaracağız.[signature][hline]Unutmayınki Ultima Online '' Sadece '' bir oyundur ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Impressive Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 basarilar alacagin arkadasi tanimiyorsan sagda solda elinden geldiince arastirmani tavsiye ederim onun disinda elimden gelirse herhangi bir sorun icin bende yardimci olmaya calişirim başarilar[signature][hline]Epica UO Shard Forumlarimiz Cs Portalimiz > [email protected] < [spo=Server Adreslerimiz] Web : www.epica.gen.tr Web : www.csalemi.com CS1.5 : cs1.epica.gen.tr CS1.5 : cs1.csalemi.com CS1.6 N/S : cs.klanae.com IRC : irc.epica.gen.tr [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 gerek imla, gerek anlatım olsun, ben bu kadar güzel konuşup adam gibi adam olan insanların hasretini çekiyormuşum da haberim yokmuş :) hadi bakalım babcılar gelip bu başlık altında da yapsınlar geyiklerini, yapamazlar.. bu şekilde buralara ilan ile ne kadar iyi biri bulunur bilinmez ama bir konuda takıldığınız zaman kesinlikle bizi es geçmeyin, sonuna kadar yardım etmeye çalışırız :) tekrar başarılar.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Padishah Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 basarılar cok guzel konusmussun konustugun kadar basarırsın ınsallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 şu Script ögrenmek farz oldu ama nasıl ögrenilecek bilmiyorum işlah bir başkasına muhtaç kalmadan sen ögrenirsin arkadaş sana kolay gelsin[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 cidden ya bu kadar duzeyli insanlari ozlemisiz :)[signature][hline]Sentenel Ultima Online Shard, Developer & Admin Sentenel Web Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Gerçekten de öyle.Başarılı olmanızı diliyorum. Gereken desteği bulacağınızı umuyorum.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar