Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Buglar ve dahası

n3mrut

Öne çıkan mesajlar

Adamın asabını bozan ve bi türlü bliz'in tınlamadıgı saçma salak buglar var item buffların/normal buffların ikon ları bile deyiştirilirken bunlar neden fixlenmio anlamıorum bazı buglar daha varki felaket işte ras geldiklerim..

1)Abalıty/Spell boost eden improved talent lar yanlıs value gösterior buff ikon detailsta bu prıest larda var sanıodum fortitude attıgımda ama sonra karakterı transfer edıp shammy acınca BL de totem improved larındada bu bugın oldugunu fark ettım sınır bozucu bısey ve bazen dez avantaj sağlıyor şöleki ins yaparken stoneskin atıorum improved var value doru yazmadıgı ıcın dier arkadas ta atıo sanıoki o anda daha yuksek onun gıbı buda boşa mana harcamış oluo öle veya böle kötü oluor.
2)Gene shamanlarda totemle enchat etmek ıstedıgımız zaman sılahları ıtem buff gelınce cd şu şekil oluor 9-8-7-6-5/ve tekrar 9-8-7-6-5. Böle saçma salak bi bug ta bu normal cd yapcagına 9-5 arası yapıo uyuz edior.
3)Bi türlü fixleyemedikleri float hack olayı.Bıktım usadım bu davadan abuk subuk yerlere cıkıp girip alttan ustten ok atıp buyu patlatarak kesmeye calısan abuk subuk ınsanlar neden bısey yapılmıor bu konuda anlamıs deilim.
4)Mapteki blackhole mu ne dıorlar emın deılım bole yerlerden gıderek open raid moblarına kısa yoldan ulaşma olayıda bence duzeltılmesı gerek bı zımbırtı.
5)Hareketlı platformlarda (asansorlerı kayan platformlar vb vb..)
fear yersenız ayvayı yersınız dırek olarak map altına düşüosunuz ve o anda kopuyo baglantınız.Adam sizin karakter dusene kadar sızı kesti kesti kesemedi tekrar girince düşmeye devam edip 5 dakka geberiosunuz ve mezarlıkta reslenmek zorundasınız taşın ustune gelsenızde mesafe cok oldugundan resleyemıor
6)Counsted mekanlarda abuk subuk yerlere cıkıp ordan beynımıze buyu patlatan casterlarada ayrı yetten bitiorum
7)Mage ler mıssıle atarken bazen gozukmuo ama buyuyu yıyorsunuz ayrıca yuksek pınglı bı mage ın blınkı hıc bı halta yaramıo eheh bu cok komık oluo blınk attıgın yerı gerısıne bıle gıttıgı oluo hehe
8)Lord kazzak davasında totem ölüncede 7248923174902143 hp alıo kazzak amca bu ne iş saçmalıga bak ?
9)Multisamplingi 1x üstüne çıkardıgınız zaman bazı goruntu sorunları yasıoruz mesela quest alırken falan veya status bar larda çizgiler ufak kısa vb..Veya karakter bozuklukları (harf yane)
10)Çok hızlı strafe yaparsanız kabile dansı hesabı çat die baglantı kopuyor veya arkanızı hızlı donersınız cok (her zaman olmuo)
11)Gnomelar yavaşlatan zehirden escape artistle kacıo bu bence sacmalık
12)Shamanların biraz güçsüzlendirilmesi lazım shammy ım ama bence bole eşitlik olsun veya dıer class larda guclendırılsın.Esasen classlar arası eşitlik güzel dengeye sahıp ama lvl 55-60 ta bu denge hissedilebilio gain evresinde malesef dengesızlıkler mevcut bunu bug tan saymayın :)
13)6600 serisi tam performans alamıor suanda world of warcrafttan haberınız olsun bunu konustum staff tan bırınle kabul etmıorlar ama sorularıma cevap veremıorlar...Ilerkı patchlerde umarım duzeltılır
14)Bazen uzaktakı hunter petlerı falan bıze kırmızı gozukuor kendı side ımızdan olsalarda yakınlasınca duzelıo
15)Speed Hack açan açana heeh komedi ya multiplayer gaming hayatımda şu zımbırtının olmadıgı bı sey soylesın bırısı ehehe
----
Aklıma suan gelen sacmalık/bug 'lar bunalar sızde ekleyın varsa..

Bide ben şikayetçiyim türk oyuncularımızın cogundan generalden yapılan abuk subuk saçma sapan konusmalar
herkeze satasmalar duelde falan yenılen arkadaslarımız etmedıgı hakaret laf kalmıo yemın ederım aklıma gelmedı ama cok yasıorum en son daha bu aksam yasadım turk bı vatandasla yaptım benım turk oldugumu bılmıor yendım adam bana dırek "u boring" yazdı bende ":)" yazdım adam "u suck" yazdı ardından şöle yazdı ben de log out olup şahan çıkabılırı izledim adam aynen şunu yazdı "u are soo ugly soo your parents will be unhappy" eh..bıttı program gene gırdım warrıor duel ıstedı yaptım yendım bu seferde "u sux couse u cast heal"
öh dedim shamanım heal attım kendıme adamın dedıgıne bakın buda turk tu guıldınden anladım :) yani bunlar basıam gelen ve sımdı hatırladıgım seyler bunların yanında general den yapılan turk-ingiliz kapışmaları falan işin tadını kaçırıor her gun denk gelıorum haa bıde ınanılmaz bı türk oyuncu sayısı mevcut paticikten olmayan tonla adam var abuk yerlere gıdıorum arkadaslar orda bıle /s den geyık yapak turkler duyuyorum hehe.Neyse kısaca boktan olan imajımızı ii ce bok eden arkadaşlara teşekkür ederim devam edelim guilde girdim 2 tane nerden dedıler turkey/istanbul yazdım attılar guıldden yanı ne dıyım ama fecı bır türk antipatisi (dorumu yazdım) mevcut bı isveclı ıle konusuoz turklerı sevmıorum dedı neden dedık telefonumu caldılar dedı adam bıze.nası anladın dedik :) adam aynen şunu yazdı "couse of he is hairy" fazla söze gerek yok :)[signature][hline]h3xtermineytır
Sosyal ağlarda paylaş

Buglar konusunda haklısın,
bu arada gördüğüm kadarıyla Horde sun,
Burning Legionda NightElf Rogueyum (Camwethrin)
Tabiki abuk subuk türkler olsada, bi türk nefretine daha şahit olmadım. Tersine ne blm geçen yaz Türkiyedeydim, bu yaz türkiyede şuraya buraya gidiorm dien adamlarada rastladım.[signature][hline]Camwethrin - lvl 60 Night Elf Rogue [Seven] (Burning Legion)
Sosyal ağlarda paylaş

Rogue olarak kıl olduklarım Vanishin zmn zmn çalışmaması (sebebi sanırım adamın o sırada içimden geçmiş olması olabilir) ama çok saçma bişey, rogue ile kapışırken melee yanında deil içine doru durun vanish yapamasın o zmn varmı böle bişiy =)[signature][hline]Camwethrin - lvl 60 Night Elf Rogue [Seven] (Burning Legion)
Sosyal ağlarda paylaş

Tam olarak bilmiyorum ama bir arkadaşım bulabildiğini söylüyor isterse o açıklasın nasıl yapıldığını bende bilmiyorum tam olarak..[signature][hline]Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be;
Because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.
Sosyal ağlarda paylaş

ha bide şey var tabi, pvp de oluomu emin deilim hiç başıma gelmedi galiba, ama moblarla kapışırken dielim bi spellcasterla kapışıorus,
Vanish yapıosun kurtardım götü diosun, çat adamın büyü çarpıo suratına 2sn sora, cıkıosun stealthdan dalıo gene ölüosun fln..[signature][hline]Camwethrin - lvl 60 Night Elf Rogue [Seven] (Burning Legion)
Sosyal ağlarda paylaş

Rogue da düzgün çalışan bişey yok ki zaten. Combatla alakan olmaz combattasın der stealth olamazsın lvl 10 ( evet lvl 10 ) hunter Hunters mark atar öle kalırsın.
vanish yaptığın sırada adam sana vuruyorsa büyü atıyorsa vanish bozulur.
Adama güç bela blind atarsın ( dodge,miss,parry,resist yapılabiliyor blind) sonra stealth olduğunda CP lerin gider.
tey tey ety yine sinirlendim bak[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

ah tabi en kötü bugu unuttum rogue lar için. Fear yediniz veya düşman FD falan yaptı o sırada size başka bir atak gelirse ( pet ten veya diğer düşmanlardan) oyun otomatik olarak onu targetlıyor ( kapatma olayı yok ah bi olsa...) sonrada bütün CP leriniz gidiyor. Hele hunterla falan savaşıyorsanız direk Cold Blood u görünce FD yapıyor sizde CB ile sinister falan vurmak zorunda kalıyorsunuz.[signature][hline]Charles Rhadamantis

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Malibu, 02 Haziran 2005 14:51 tarihinde demiş ki:
ah tabi en kötü bugu unuttum rogue lar için. Fear yediniz veya düşman FD falan yaptı o sırada size başka bir atak gelirse ( pet ten veya diğer düşmanlardan) oyun otomatik olarak onu targetlıyor ( kapatma olayı yok ah bi olsa...) sonrada bütün CP leriniz gidiyor. Hele hunterla falan savaşıyorsanız direk Cold Blood u görünce FD yapıyor sizde CB ile sinister falan vurmak zorunda kalıyorsunuz.

artik target deisince cp gitmiyor.[signature][hline]--------------------------------------
Kam-Orc Shaman BL
www.grimsoul.co.uk
--------------------------------------
Sosyal ağlarda paylaş

Stealthed rogueler bazen görünüyorlar, ama o bug değil, aynı levelin ve senden düşük levelli rogue/yaratıklar stealthlıysa büyük bir oranla görebiliyorsun. Yüksek levellerde bu oran giderek azalıyor, ama yine de bir şansın var. Humansan şansın çok artıyor, Perception sayesinde.[signature][hline]0110001001101111011100100110010101100100
Sosyal ağlarda paylaş

said:
xrex, 02 Haziran 2005 14:53 tarihinde demiş ki:
said:
Malibu, 02 Haziran 2005 14:51 tarihinde demiş ki:
ah tabi en kötü bugu unuttum rogue lar için. Fear yediniz veya düşman FD falan yaptı o sırada size başka bir atak gelirse ( pet ten veya diğer düşmanlardan) oyun otomatik olarak onu targetlıyor ( kapatma olayı yok ah bi olsa...) sonrada bütün CP leriniz gidiyor. Hele hunterla falan savaşıyorsanız direk Cold Blood u görünce FD yapıyor sizde CB ile sinister falan vurmak zorunda kalıyorsunuz.

artik target deisince cp gitmiyor.

ne yazık ki hala gidiyor.[signature][hline]Charles Rhadamantis

Sosyal ağlarda paylaş

said:
faki, 02 Haziran 2005 02:06 tarihinde demiş ki:
ooo sen bide starwars galaxies oynada bug neymis nasıl olurmus bi görü ver, bunlar bugmı ya ben öpüp basıma koyarım bunları, allahıma sükrederim :D

Swg'ye cidden haksızlık ediyosunuz. Bir tek buga rastladım ben o da kaçan yaratıkların taşlara, apaçlara denk gelince 50m öteye gitmesiydi o da düzeltildi.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Abandoned, 02 Haziran 2005 15:29 tarihinde demiş ki:
said:
faki, 02 Haziran 2005 02:06 tarihinde demiş ki:
ooo sen bide starwars galaxies oynada bug neymis nasıl olurmus bi görü ver, bunlar bugmı ya ben öpüp basıma koyarım bunları, allahıma sükrederim :D

Swg'ye cidden haksızlık ediyosunuz. Bir tek buga rastladım ben o da kaçan yaratıkların taşlara, apaçlara denk gelince 50m öteye gitmesiydi o da düzeltildi.

abi sen o zaman hiç oynamassın ya :D 2 yıl içinde tam 1500 bug fix patchi yapıldı, toplamda 50bin ile 100bin arası bug demek bu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
FIRTINA1, 02 Haziran 2005 15:10 tarihinde demiş ki:
Stealthed rogueler bazen görünüyorlar, ama o bug değil, aynı levelin ve senden düşük levelli rogue/yaratıklar stealthlıysa büyük bir oranla görebiliyorsun. Yüksek levellerde bu oran giderek azalıyor, ama yine de bir şansın var. Humansan şansın çok artıyor, Perception sayesinde.

Ben bundan bahsetmiyorum zaten..[signature][hline]Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be;
Because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...