Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

su oyunu çözebilcek br pati?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
eheh bnde smdi kapicam ama belki denicek arklar vardır onlar için söliim.hani o su carklarının arkasında pembe bant gibi 2 tane bişi varya oraya tıklayınca tırmanıo ama aslında tırmanmıo..oof öle bişi işte..yane o çarkları döndürmek lzm ki bunun için su gerekio eğer bunu yapabilirsnz o aptal yaratık tırmanır..
kolay gelsin bndn bu kdr yohsa kafayı yicem:)
Mesaj tarihi:
ya iste. bende denedim ama. oraya su gelmedigi icin cark donmuor. su gelmesi icinyukardakik vanayi acmak lazim. yukardaki vana icin bikac onceki ekrandan duz yukari cikip karanlik bi yerden geciyoya ordaki camin acik olmasi lazim. o cami nasi acicagimi bulamadim :)yani ucurumdan assagi su fiskirior ama onu baska bi yere yonlendirmek lazim ...[signature][hline]Icq: 668699
Msn: [email protected]
Uo:Juliana-Jnearl-Crusader-Darklight
Cs:[HoD]DaRkL!GhT
Mesaj tarihi:
en iisi kuzenimi öldürmek..nihahaha

*eline bıçağı alır ve velede doğru yönelir*

[Bu mesaj d3nois tarafından 02 Haziran 2005 13:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
hehe karşı tarafa suyu açtım. karşı tarafa geçtim tüm su kafama boşaldı :)[signature][hline]

[Bu mesaj Abandoned tarafından 02 Haziran 2005 14:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
mi mok anlamadım oyundan çok karışık
bi kere mantık olarak ortaki vanayı kapatınca heriki tarafada su gitmesi lazım ama öbür tarafa su geçmiyor
onu nasıl geçiricez ne biçim şeylan bu imdaakkk[signature][hline]tuana...
Mesaj tarihi:
cana can verir çeşmesi
dibinde biter meşesi
belleyin uzaylılar
bura uşağın eşmesi[signature][hline]valandil ownz j0o!
WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull
Mesaj tarihi:
ilk once ortadaki wana kapalı olcak sonra ekranda size yakın olanı acıp suyu bosaltcaksınız orda altta bi kapak war.ordan karsıya gecmek icin.bunlaru herkes yaptı herhald.sonrasındasonrasında size en uzak ucuncu wanayı acınca karsı tarafa su geccek.iple asagı indikten sonra orda asagıya acılan kapakta karsıya gecceksiniz.ordaki wanaları da acınca carklar donmeye bashlıcak.sonrasında o carkların kayıshlarına tutunarak yukarı cıkıorsunuz.ordan sonra biraz daha ugrasıp 7 tane borunun oldugu bi mekana geliorsunuz.orada dogru boruyu bulup hızla yukarı cıkcaksınız.kolay gelsn...[signature][hline]ottoman_prince(co-leader)
OTTOMAN_EMPIRE
level:6x
Ares
Moradon serbest piyasa broker ı
Ah bu ben nerelere gitsem diodm da aslında hadi gel gidelm salla gerisini,tırmanmaktan yorulduysan sana yukardan uzatırım elimi
i love this game!
i am waitin in the shadows to kill u
Mesaj tarihi:
sadece borulu kısım için

[spo1=borular için ipucu]etrafta bir teleskop var onunla incelemen lazım, iple karşıya geçtiğin yerde ip e binmeden önce durduğun yerde başka yol daha var.[/spo]

[spo2=boruların tam çözümü]soldan 3. borudan gir
yukarı
yukarı
yukarı
sağa dal arkandan su gelecek ama problem değil.
delikten çıktın

su bittikten sonra

yukarı yani geldiğimiz yöne doğru doğru (ekranın solu oluyo)
yukarı
sola
kavşağa geldin tam karşındaki delikten geçiyorsun (yani ekranın solu)
kapıdan çık
merdivenden en tepeye kadar tırman
suyun gelmesini ve bitmesini bekle
kapıdan gir

sonra
yukarı
yukarı
sola
yukarı
[/spo][signature][hline] Kedileri seviyorsan buraya tıkla.
  • Yeni Oluştur...