Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

=0= Paticik Eğitim Durumu =0=

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bilkent Ün.- Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı; Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Mesaj tarihi:
Çanakkale 18 Mart Üni. Fizik Bölümü 3. Sene ama kaçıncı sınıfım onu pek bilmiyorum :P[signature][hline]ICQ#85889898
If you need a host, contact me.
ıcın değil için, ıyı değil iyi, ınsan değil insan, mılyon değil milyon...

Klavyeniz TR olmaz yazamazsınız, ı yerine i yazarsınız ama i yerine ı yazmak ne dingilliktir çözmüş değilim! Her gördüğümde monitöre kafa atasım geliyor! Hiç mi rahatsız olmuyorsunuz yazarken be!
  • Admin
Mesaj tarihi:
said:
DynamicK, 21 Kasım 2003 21:33 tarihinde demiş ki:
Universite 2 (4. senem :P) Elektrik Elektronik Müh - SAU

Sakaria da nihayet 3 e geçtim ehe aslında şuan 4. sınıf sayılıyorum , güncelleyelim msj ı :P[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
Qui, 24 Ekim 2004 00:45 tarihinde demiş ki:
horasınki gerçek, o esas yılan
Mesaj tarihi:
Izmir Gazi Lisesi 1.sınıf (2 olması gerekirken.. :( ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen;
Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/H''
Mesaj tarihi:
İstanbul Teknik Üniversitesi-Makina Müh. Şu an Hazırlıktayım[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
  • Yeni Oluştur...