The_Guardian Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 said: Dragonmax, 28 November 2003 14:15 tarihinde demiş ki: ilahi guardian :D... merak etme sen bu şekilkde mutlaka atarsın kapaa oaraya :D...[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Grafiker® :hrr: Ben:Büyücü abartma bu güzel patikada başımıza ne gelebilirki?.. DM: Dragonmax üstünde bir geçit açıldı Ben:Höyk!? DM: Dragonmax kafana ejderha zıçtı öldün... Senin icin demesi kolay olum Sendeki yetenek bende olsa guzel sanatlkari falan birakir gider designer olurum baya iyi bir sirketin. Lakin biz photoshop ozurlusu olarak el le calisiyoruz (son zamanlarda ne zaman bir mesajini okusam aklima baska bir manasi geliyor.Yani demem ok diyecegin birsey varsa dolandirma. :D Kabiliyetsissem kabiliyetsizsin de anliyalim,)[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim
malsahibi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Yeditepe uluslararası ticaret ve işletme/ 3[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 çbal 1. sınıf (ÇAĞRIBEY A.L.)[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock: [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 28 November 2003 18:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 said: The_Guardian, 28 November 2003 14:51 tarihinde demiş ki: Senin icin demesi kolay olum Sendeki yetenek bende olsa guzel sanatlkari falan birakir gider designer olurum baya iyi bir sirketin. Lakin biz photoshop ozurlusu olarak el le calisiyoruz (son zamanlarda ne zaman bir mesajini okusam aklima baska bir manasi geliyor.Yani demem ok diyecegin birsey varsa dolandirma. :D Kabiliyetsissem kabiliyetsizsin de anliyalim,)[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim guardian olurmu ya :( bak harbi kırdın beni.. ben burda cidden senin yetenekli olduğunu söylemeye çalıştım.. o yüzden zaten güsel sanatlara raatça girersin dedim.. yannış annama beni ltf.. çalışmaların çok güselll... ve eğer böle sürekli çalışırsan yetenek sınavını rahatça geçersin.. kendine ii bi portfolye hazırla sınava kadar!!...[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Grafiker® :hrr: Ben:Büyücü abartma bu güzel patikada başımıza ne gelebilirki?.. DM: Dragonmax üstünde bir geçit açıldı Ben:Höyk!? DM: Dragonmax kafana ejderha zıçtı öldün... [Bu mesaj Dragonmax tarafından 28 November 2003 18:16 tarihinde değiştirilmiştir]
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 said: Numb, 22 November 2003 15:18 tarihinde demiş ki: Sütçü İmam Üniversitesi- Uluslararası süt bölümü.[hline] ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Qui Bono? lol[hline]Gitar Nubisi
Mirluin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 said: abuzittin, 22 November 2003 19:55 tarihinde demiş ki: Kadıköy Anadolu Lisesi - Hz2 +1[hline]trees and I are one Mirluin lvl 16 student in K.A.L. (neophyte fletcher) sap geldim sap gidicem... [bu mesajın Mirluin tarafından 15 September 2003 10:26 tarihinde değiştirilmemesinin sebebi mesajın bu tarihten sonra atılmış olmasıdır]
Gaming Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 yeditepe üniversitesi bilgisayar mühendisliği 3. sınıf[hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same.
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 ODTÜ de okuyan hiç görmedim sanki...[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Grafiker® :hrr: Ben:Büyücü abartma bu güzel patikada başımıza ne gelebilirki?.. DM: Dragonmax üstünde bir geçit açıldı Ben:Höyk!? DM: Dragonmax kafana ejderha zıçtı öldün...
OutTrader Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 bilkent işletme 1. sınıf[hline]Mors certa et hora certa
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 kal 40th Marmara Üni. Metalurji Müh.[hline]Rangermania ICQ
coronius Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 doguş uni. isletme[hline]Unutmayın hikayeler ikiye ayrılır;gerçek olanlar ve gerçek olması gerekenler...
Narstil Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Uludag Üni. Makine Müh. 2 İlk U.Ü. benmiyim :)[signature][hline]:))) !!! ........................
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Uludag Univ Gıda Teknolojisi Meslek yüksek okulu. mezun olmam lazım 1 yıl uzadı bu 3. yılım.[signature][hline]0 bir -Kuzu MSN efea[email protected]
Dwinz Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Karşıyaka Gazi Lisesi - Lise 2[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end..
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Boğaziçi Üni. Sosyoloji 1. Sene[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Çankaya Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği 2.Sınıf[signature][hline]Dost Bildiklerimizde Bizi Sırtımızdan Bıçakladı Olsun , En Azından Arkamda Hala Brutus Var!!! Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 18 october 2004 22:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 GS Lise 2 FM[signature][hline]Alper vs Madam Tirevil: - Alper, viens au tableau. - HASSKTTTTRR YEAAAA!!! Alper vs Şenay: - Alper oğlum, kutuplara doğru yerleşim nasıldır? - Soğuğa dayanıklı betonarme evler vardır hocam.
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 itü jeo 1[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
Öne çıkan mesajlar