medusa748 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Sj Lise 2[hline]That was just the dream...
UltraPsycho Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Çağrıbey Anadolu Lisesi 9-A[hline] Face your fears, Live your dreams... UltraPsycho
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Kocaeli MEslek Yüksek Okulu - Bilg Prog -> MEZUN :)[hline]Lotgd Güzel bir oyun.
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Burak Bora Anadolu Lisesi son sınıf hatta "Lyceé Anatolien de Burak Bora " ehe :)[hline][i] qu est ce que c'est:viande
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 M.E.V.Ö.İ.A.A.L Açılımı:Milli Eğitim Vakfı Özel İzmir Avni Akyol Lisesi L-1 Öğrencisi Macitket Görüşünüze hazırdır komutanım.
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Akdeniz Universitesi - İnşaat Mühendisliği 4[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi...
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 fistan ben 7 yıl anta kaldım, akdeniiiz akşamlarııııı :D millet şöle söliim daha da türkiyede okadar mini etekli nüfusu bir arada göremezsiniz ehehe, bu sene uluskar arası açsalardı anttan çıkmazdım ya nese hade baklm :D ...[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Grafiker® :hrr: Ben:Büyücü abartma bu güzel patikada başımıza ne gelebilirki?.. DM: Dragonmax üstünde bir geçit açıldı Ben: Höyk!? DM: Dragonmax kafana ejderha zıçtı öldün...
chrounos Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 said: Duke_Guybrush, 27 November 2003 01:09 tarihinde demiş ki: Burak Bora Anadolu Lisesi son sınıf hatta "Lyceé Anatolien de Burak Bora " ehe :) heheh Binaliye selamımı söle böyyk :/[hline]Opeth zamanında demişki, I'm awaiting the sunrise Gazing modestly through the coldest morning
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 said: Dragonmax, 27 November 2003 12:20 tarihinde demiş ki: fistan ben 7 yıl anta kaldım, akdeniiiz akşamlarııııı :D millet şöle söliim daha da türkiyede okadar mini etekli nüfusu bir arada göremezsiniz ehehe, bu sene uluskar arası açsalardı anttan çıkmazdım ya nese hade baklm :D ...[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Grafiker® :hrr: Ben:Büyücü abartma bu güzel patikada başımıza ne gelebilirki?.. DM: Dragonmax üstünde bir geçit açıldı Ben: Höyk!? DM: Dragonmax kafana ejderha zıçtı öldün... mini etek nüfusu avrupa standartları üstünde oldugu doğru :)[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi...
-Legendary- Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 İstanbul Lisesi(nağmı-diğer i.e.l) 10.[hline]a.k.a wicked Robin Williams Dead Poet's Society'de demiş ki: No matter what anybody tells you, words and ideas can change the world. Ülkenin bütünlüğü için sen de bir bayrak as !
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Bilkent iktisat 1[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Creel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Gazi Uniw İşletme 3. Sınıf terk :)[hline]"I tried to kill the pain, But only brought more"
can Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 i.e.l'desin ama nam-ı değer'i ne biçim yazmışsın. üal rules :D said: -Legendary-, 27 November 2003 15:37 tarihinde demiş ki: İstanbul Lisesi(nağmı-diğer i.e.l) 10.[hline]a.k.a wicked Robin Williams Dead Poet's Society'de demiş ki: No matter what anybody tells you, words and ideas can change the world. Ülkenin bütünlüğü için sen de bir bayrak as ! [hline]thanatos, 26 November 2003 21:03 tarihinde demiş ki: bide soole dusun abi. kizlar beyinsizmi ki karpuz, 26 November 2003 21:37 tarihinde demiş ki: evet abi beyinsiz...
Sypro Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Bursa Erkek - Lise 2 (1 sene tekrar:) )[hline]Imzam = Ernesto Guevara de la Serna IcQ UiN = 488945 E - MaiL = [email protected] NøT= *immune to terlik shield sahibidir*
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 said: chrounos, 25 November 2003 17:25 tarihinde demiş ki: Kingpin itunun içi kampüsten kampüse değişiyo.. eskiden itu makine fakültesinin içi tam bi resident evil havasındaydı.. karanlık koridorlar, antika avizeler flan filan.. geçen sene restorasyon çalışmaları bitti. şimdi gayet şık. ama kimiside beğenmiyo. ama bana kalırsa şıklık konusunda hiç bi okul taşkışla kampüsüyle kapışamaz.. kantinini gören pişman görmeyen bin pişman :D ayazağa kampüsünde hiç bi olay yok. SADECE ÇOOK BÜYÜK[hline]Opeth zamanında demişki, I'm awaiting the sunrise Gazing modestly through the coldest morning Walla eski hali makinenin daha iyiydi, mistik bir havası vardı, geceleyin tırsardın içerde yürürken. Yenisini sevmedim. Birde eski kütüphanemiz var güzeldir bayağı 2 katlı. Kantinimizde müzik kutumuz, bilardo masalarımız, langırt masalarımız mevcuttur:)(Dehşet reklam yaptım) Taşkışla kampüsü mimarlık öğrencileriyle ayrı bir güzel:) Maslak çok büyük, gölet manzarası güzel onun haricinde pek artısı yok.
Kaspar Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 istanbul erkek / 9.sınıf. nam-ı diğer olacuk o melankolicim. bak ben hem iel'liyim hem de bunu yazabiliyorum :P[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
-Legendary- Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 said: -Melancholy-, 27 November 2003 19:27 tarihinde demiş ki: i.e.l'desin ama nam-ı değer'i ne biçim yazmışsın. üal rules :D said: -Legendary-, 27 November 2003 15:37 tarihinde demiş ki: İstanbul Lisesi(nağmı-diğer i.e.l) 10.[hline]a.k.a wicked Robin Williams Dead Poet's Society'de demiş ki: No matter what anybody tells you, words and ideas can change the world. Ülkenin bütünlüğü için sen de bir bayrak as ! [hline]thanatos, 26 November 2003 21:03 tarihinde demiş ki: bide soole dusun abi. kizlar beyinsizmi ki karpuz, 26 November 2003 21:37 tarihinde demiş ki: evet abi beyinsiz... hyr abicim sen de yanlış yazmışın, kender haklı "ğ" olmayınca olay bitio :)[hline]a.k.a wicked Robin Williams Dead Poet's Society'de demiş ki: No matter what anybody tells you, words and ideas can change the world. Ülkenin bütünlüğü için sen de bir bayrak as !
-Legendary- Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 said: Dragonmax, 26 November 2003 01:23 tarihinde demiş ki: hüso avni nerdeydi antalyamıydı yaa tanıdık geldi birden...[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Grafiker® :hrr: Ben:Büyücü abartma bu güzel patikada başımıza ne gelebilirki?.. DM: Dragonmax üstünde bir geçit açıldı Ben: Höyk!? DM: Dragonmax kafana ejderha zıçtı öldün... hyr abicim istanbul anadolu yakasında olması lazım eğer bildğimiz hüseyin avni ise (sözeninden emin deilim:) )[hline]a.k.a wicked Robin Williams Dead Poet's Society'de demiş ki: No matter what anybody tells you, words and ideas can change the world. Ülkenin bütünlüğü için sen de bir bayrak as !
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 yok yok bu kesin antalyada bi okuldu.. eminim.. :D[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Grafiker® :hrr: Ben:Büyücü abartma bu güzel patikada başımıza ne gelebilirki?.. DM: Dragonmax üstünde bir geçit açıldı Ben:Höyk!? DM: Dragonmax kafana ejderha zıçtı öldün...
senko Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 gölcük ihsaniye anadolu lisesi 10 fen c[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Çanakkale 18 Mart Üniversitesi - Japonca Öğretmenliği 2. Sınıf[hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro "Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına"
bedeviizz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 akdeniz üni. turizm işl. ve otelcilik 4 + 1 (uzatmalar oynanıyor yani) =] bu arada mini etek nüfus yoğunluğu dönemsel be abi. hatta menşei bile farklı...
The_Guardian Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Beyler varya Fisban da Fistan da kurtardi hayatlarini Biz de bakalim Guzel sanatlari deneyecegiz. Bir istanbul Guzel sanatlari ttturursam benimde kurtulur hayatim,[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 ilahi guardian :D... merak etme sen bu şekilkde mutlaka atarsın kapaa oaraya :D...[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Grafiker® :hrr: Ben:Büyücü abartma bu güzel patikada başımıza ne gelebilirki?.. DM: Dragonmax üstünde bir geçit açıldı Ben:Höyk!? DM: Dragonmax kafana ejderha zıçtı öldün...
Öne çıkan mesajlar