Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Evet arkadaşlar bir görevde takıldım. Tier 2'nin ikinci zorunlu görevi(anladınız). Rebel'ım Yavin, labour post'dan aldım. Adam "Uzayda bir shuttle bozuldu. Hemen yetişip içindeki planları çal tarzı birşey söylüyor. Ben shuttle'ın yanına gidip cargo scan edince "Aradığınız burada /dock komutuyla alabilirsiniz diyor ama /dock diyince gemi kabul etmiyor. Planları almak için ne yapcam, bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
managerx Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 hedefi disable et once engine ve reactorleri ucur sonra inspect sonra dock[signature][hline]there is only one thing thats nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Yaf disable olayını yapamıyorum. Reactorü hedeflemek için bir tuş falan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 [ ] tuslari[signature][hline]_.- The GoD of Darkness and Evil -._ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 hmmm saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar