shippy Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Bildiğiniz Güsel Ücretsiz Olan Bi Screen Recorder Programı Varsa Sevinirm.Sitesiyle Birlikte Koyarsanız Daha Çok Sevinirim.Wowda Yaptıklarımı Kaydetmek İstiorumda.(Trial Olabilir Yeterki Çektikten Sonra Videonun Üstüne Reklam Koymasın). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 evet evet benımde ihtiyacım var ...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Evett !! bende sizlere nasıl kestiğimi (vede kesildiğimi) izletirim :D[signature][hline]The Spirit Of The Flame Is Spirit Of Change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 "Fraps" i indirin 1 numara...[signature][hline]Burning legion> Undead Warlock>Devilmanta Jannisaries of the Horde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Frapsin deneme sürümü 30 saniyeligine çakiyor ama tepeye minnacık bir reklam alıyor.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: Gladric, 15 Ocak 2004 00:33 tarihinde demiş ki: cok cok kolay bişi bunu yapmak tek tek yaziyorum 1. http://www.crackfind.com/test.php adresine girilir. 2. search bolumune fraps yazarak aratirsin cikan iki secenekten demo olmayan fraps v2.0.0 cekilir. 3. istediginiz bi yere bu dosyayi install edersiniz 4. ardindan programi acip fps bolumune gelip ordan sag tarafta ortada bulunan disabled i isaretlersiniz cunku hic bi isinize yaramicaktir. 5. movies bolumune gelip burdan half size i ve 30 fps yi isaretliyoruz (en azindan ben bu sekilde kaydediyorum) ve record sound u kapatiyoruz oyun sesleri bi isimize yaramaz cunku muzik falan eklicez ayrica record sound yaparsaniz baya bi fps dusuyo oyun icinde yavasliyo yani kisacasi son olarak bu bolumde video capture key i ayarliyoruz benimki f10 mesela. 6. butun ayarlar tamam fraps i minimize edip oyuna giriyoruz ve uzaktan biri gordugun anda f10 a basiyosun kayit etmeye basliyo veya stealter crit acar acmaz vs combat bitince f10 a basip durduruyoruz bu skilde 10 15 tane combat yakaliyoruz baslangic icin.. 7. oyunu kapadik fraps dir sine girdik movie lere baktik begendiklerimizi ayirdik vs windows movie maker i aciyoruz ve cektiginiz movie leri basili tutup cekme usulu ile sol ust kosedeki yere(movie gosteren ufak pencerenin solu) birakiyosunuz dier movie leride ayni sekilde o bolgeye koyuyosunuz + movie ye koymak istediginiz muzigide oraya birakiyosunuz. 8. evet movie yi editlemeye basliyoruz baslangic parcasini(movie) basili tutarak asagida gormus oldugunuz video kismina birakiyosunuz ardindan pesinden hangi parcanin gelmesini istiyosaniz onu birakiyosunuz bu sekilde movie kismini yapiyosunuz 9. istediginiz muzik parcasini basili tutarak audio/music kismina birakiyosunuz o barda neyin ne kadar yer kapladigi sure olarak gozukmektedir. 10.movie de bi bolum bitince otekine gecerken araya effect eklemek icin yukardaki pencereden video transitions u seciyoruz onumuze bi suru secenek geliyo begendigimizi basili tutup cekerek her parcanin arasina yerlestiriyoruz. 11. ben bu movie yi kaydettim ama bunun sonu olmamis basi olmamis diyosaniz bu bolumu kesmek istiyortum diyosaniz asagidaki bar a movie nizi koyduktan sonra uzerine bi kere tiklayin ve istediginize gore movie nin basindan veya sonundan nerden ne kadar kisaltmak istiyosaniz o bolume gidin ve mouse movie nin sonuna geldiginde 2 tarafa ok sekilde degsecek basili tutarak kesme islemini bu sekilde yapabiliyoruz. ayni islemi muzik parcalari icinde yapabiliyoruz 12. movie nin basina sonuna yazi eklemek isiyorum ben superim asmisim vs. yada tam bi adam ciktiginda olduruyorum tam o anda nasi kodum yazsin istiyosun :P tools bolumunden titles and credits i seciyosunuz burda ise secenek ler sunuyo basina sonuna clip ten once sonra vs. bu sekilde istediginiz yere yazi yazabiliyosunuz eger dedigim gibi movie icine koymak istiyosaniz zaman dilimini asagidaki yerden isaretliceksiniz ardindan yaziyi ekliceksiniz. 13. simdi neler yaptik movie leri koyduk ardaki gecislerini koyduk muzigini ekledik baslangica ve sona istege gore yazilarimizi koyduk simdi bunlari save project ile kaydediyoruz bastan hazirlamak iskence olabilir. 14. son islem bunlarin hepsini bi format altinda yani movie haline getirme gene file menusunden bu sefer save movie file i seciyoruz. sikcan seceneklerden my computer ardindan nereye kaydedicegin ve movie nin ismi son olarak cikan kaliteyi ayarlama bolumundede buyuklugunu her ayar yapisinizda asagida gosterir ona gore hangisi en uygun oluyosa onu secip next diyoruz.. iste bu kadar arkadaslar en kisa zamanda insallah sizinde movie lerinizi burda gorurum iyi oyunlar. Ben bu arkadaşın yazdıklarını uyguladım gayet sorunsuz çalıştı.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Abi Bide Site Verseniz Çok Kral Olcek Ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Game Cam v1.2.0.16 Indir Fraps 2.5.5 Indir Güzel resimli Ingilizce How To How to Burdan...[signature][hline]WoW EU Server Pontifex Night Elf Shadow Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Bu Accık Fazla Yer Yio Sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 hehe bunun dvd kaydeteni yokmu :) resmen hdd katili...[signature][hline]Hiçbirşey yok aslında... By Joker... Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar