Absolut Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Rox yakışır. Bende nickimi oyunda The New Alyy King diye değiştirticem.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: Absolut, 02 Haziran 2005 01:14 tarihinde demiş ki: Birazdan Nas Suresini okucam bütün abdestsiz Ally ve Hordelar yok olacak. du o zmn salavat getirek...[signature][hline]Hiçbirşey yok aslında... By Joker... Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 oyunda elune fln varmı ya gorebılımoyuz?[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 putpriest azmo. sus. horde ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Escobar Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Beyler böyle bir aptal ötesi konuya 9 sayfa cevap yazarak bir nevi zeka testi yapıyosunuz yada herkes aşırı şekilde sıkılmış durumda ne yapıcağını bilmiyor.Bence kendinize gelin geyiğinde bir sınırı var onu geçince IQ düşüklüğü gibi bir durum ortaya çıkmakta.[signature][hline]Pearce Escobar a.k.a Vevina a.k.a Levia Blodwen a.k.a Mavi ...........................LLLEEERRROOOYYY ftw!........................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 hord olmayan Turk olamaz. zaten kahrolsun Turkler. Zaten orclara da benziyorlar. Orc kotudur. Hic siz yuzuklerin efendisini seyretmediniz mi? Ordaki yanardonerli yaratiklar . Aha onnar ork zaten. D.Drokz&pawnzhede. Ps : Sanirim oyunun suyu yeterince isindi . usenmesem yeni serverda yeni kararkter acicamda ona da useniyorum. en iisi bi sure ara falan veriim. berki sIkilir millette birakir ....[signature][hline]Est Solarus Oth Mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 ben alliance ları kötü diye secmiştim yanlış mı oldu? horde lar mı kötüymüş?[signature][hline]WOW Damodar-Night Elf-Rogue DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Horde çirkin ally güzeldir derler. O kadar. Ben yeşil kaslarımı seviorum. Ama tier2 sette bile poposu açık kalan undead tipini sevmiorum. Bu konuyu açana da marsta yaşayan ilk insan olma şerefini bahşediyorum.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr "Punch the gnomes" Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: Soth, 02 Haziran 2005 13:41 tarihinde demiş ki: ben alliance ları kötü diye secmiştim yanlış mı oldu? horde lar mı kötüymüş? ben her iki tarafta da kötü var diye biliyorum. mesela alliance de human'lar tam it :P . Ama cüceler ve night elfler onurlu ırklar. Horde'da da Taurenler en az elfler kadar onurlu ve iyi. Ama undeadlara ve trolllere pek iyi diyemicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Choosen Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Orta dünya ile Azeroth'u bir tutan arkadaşın dünyada harcadığı oksijene acıyorum.[signature][hline]Dunemaul(PvP)-Horde Disaster Orc Shaman Choosen Troll Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helnar Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Hordeun capitalini Ötükan yapıcan bide tam olsun. Büyüyün azıcık allah aşkına ne saçma bir topictir bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Horde ordu kelimesinden gelmiyor mu? Golden Horde - Altın Ordu falan.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Choosen Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Sürü manasına geliyor benim bildiğim[signature][hline]Dunemaul(PvP)-Horde Disaster Orc Shaman Choosen Troll Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 sürü anlamına gelio bırlıktelık yada[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Walla ben bu aralar solo pvp yapıom bi sürü horde kesiom lvl ime uygun.. Bu darkshire olayı canımı sıkıyor.. illa Rouge kasıp Undercity de teror mu estirim ?[signature][hline]The Spirit Of The Flame Is Spirit Of Change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Anlamından değil kökeninden bahsetmiştim. Neyse.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." [Bu mesaj Werewolf tarafından 02 Haziran 2005 16:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar