Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Horde olmayan Türk olabilirmi?

Turki

Öne çıkan mesajlar

oyunda elune fln varmı ya gorebılımoyuz?[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler böyle bir aptal ötesi konuya 9 sayfa cevap yazarak bir nevi zeka testi yapıyosunuz yada herkes aşırı şekilde sıkılmış durumda ne yapıcağını bilmiyor.Bence kendinize gelin geyiğinde bir sınırı var onu geçince IQ düşüklüğü gibi bir durum ortaya çıkmakta.[signature][hline]Pearce Escobar a.k.a Vevina a.k.a Levia Blodwen a.k.a Mavi
...........................LLLEEERRROOOYYY ftw!...........................
Sosyal ağlarda paylaş

hord olmayan Turk olamaz. zaten kahrolsun Turkler. Zaten orclara da benziyorlar. Orc kotudur. Hic siz yuzuklerin efendisini seyretmediniz mi? Ordaki yanardonerli yaratiklar . Aha onnar ork zaten. D.Drokz&pawnzhede.

Ps : Sanirim oyunun suyu yeterince isindi . usenmesem yeni serverda yeni kararkter acicamda ona da useniyorum. en iisi bi sure ara falan veriim. berki sIkilir millette birakir ....[signature][hline]Est Solarus Oth Mithas
Sosyal ağlarda paylaş

Horde çirkin ally güzeldir derler. O kadar.
Ben yeşil kaslarımı seviorum. Ama tier2 sette bile poposu açık kalan undead tipini sevmiorum.
Bu konuyu açana da marsta yaşayan ilk insan olma şerefini bahşediyorum.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr
"Punch the gnomes"
Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları
Ölmek daha kolaydır sevmekten
Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Soth, 02 Haziran 2005 13:41 tarihinde demiş ki:
ben alliance ları kötü diye secmiştim yanlış mı oldu? horde lar mı kötüymüş?

ben her iki tarafta da kötü var diye biliyorum. mesela alliance de human'lar tam it :P . Ama cüceler ve night elfler onurlu ırklar. Horde'da da Taurenler en az elfler kadar onurlu ve iyi. Ama undeadlara ve trolllere pek iyi diyemicem
Sosyal ağlarda paylaş

sürü anlamına gelio bırlıktelık yada[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...