Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WOW'u düşük sistemde çalıştırabilmek mümkünmüdür?

MrLevie

Öne çıkan mesajlar

ya şimdi benim Cel400 8mb onboard Intel 810i ekran kartım var. ben bu makinada normal Warcraft 3 ü rahatlıkla oynayabiliyodum. Fakat gelgelelim WOW'u kaldırmıyorum meret. bunu dandik, iğrenç grafikle de olsa oynatacak bir program varmıdır?[signature][hline]The smile on your face lets me know that you need me
There's a truth in your eyes saying you'll never leave me
The touch of your hand says you'll catch me if ever I fall
You say it best when you say nothing at all
Sosyal ağlarda paylaş

bundan önce betada celeron2ghz 128mbram gforce2 mx400 bir makinam vardı zerre kasmıyordu şimdi p4 3ghz 512mbram radeon9800 var if e girince deli gibi kasıyor actionlarda fps düşüyor anlamadım bugün sabaha kadar bir optimizasyona girişeceğim[signature][hline]shinsetsu desu..

WoW - Apache - Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

Ironforge, orgrimmar gibi yerlere ilk girdiğinizdeki yavaşlığın sebebi işlemci ya da ram'den çok sabit diskinizden kaynaklı olabilir. İşlemci istediği kadar hızlı olsun sabit diske erişim süresini direkt olarak etkilemez bildiğim kadarıyla.

5400 RPM'li bir sabit diske sahipseniz, terfi etmenizin zamanıdır :D. Ayrıca uzun temiz bir defrag sizi şaşırtacak bir performans artışı sağlayabilir.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Mirage: +1
Eskiden IF'ye her gidişimde crash oluyordu, ben de dayanamayıp aldım bütün gereksiz dosyaları sildim bilgisayardan (30gb tuttular yuh dedim sonra :)), sonra bi defrag yaptım, ardından oyun girişinde bütün pluginleri kapattım, kendimi ironforgede koşturuyor buldum, garip geldi, bütün pluginleri tekrar açıp çok sevdiğim lagıma tekrardan kavuştum, optimize olmuş bir haliyle. Yani gülün batmayan dikeni gibi.
Öyle bazen olur ya, gülün dikeni bir yerinden yamulur da batınca acıtmaz, rahatça koparırsın çıt diye, ama sonra gülün şekli bozulduğu için pişman olursun, çünkü koparılmış dikenin izi kalır gülün üstünde :-P. [signature][hline]0110001001101111011100100110010101100100

[Bu mesaj FIRTINA1 tarafından 28 Mayıs 2005 03:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

p4 1.7
256 SD RAM
geforce 2 mx400

3v3'den yukarsında ağlıyorum.
ironforge'de sürekli o çukura düşüyorum.
instancelerde şuursuzca leeroy yapıyorum çünkü nereye gittiğimi görmüyorum.

siz siz olun gdin bi 1024 ram alın[signature][hline]valandil ownz j0o!
WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull
Sosyal ağlarda paylaş

512mb vs 1024mb hakkında epey tartışma olmuştu burda. Ben de uzun süre 512 oynadıktan sonra 1024'e çıkmış biri olarak 1024'ün çok yararlı olduğuna katılıyorum. Hatta bana yetmiyor bile.

512-1024 arasında dünya kadar fark var. 512 ile bende epey yavaştı. Sadece kalabalık yerlerde değil üstelik, wind rider'larda uçarken kare kare görüyordum. Windows tuşuna bastığım anda 1 dk yüklüyordu. Sonra oyuna geri döndüğümde bi daha kendine gelemiyordu.

1024 ile ise wind rider'lar gayet akıcı. Windows'a bakıp dönmem 2 sn'mi alıyor. Kalabalık alanlarda bile sadece adamları ilk gördüğümde bir yükleme oluyor, sonra gayet rahat. Bu ilk yükleme olayı ise daha çok harddisk'ten kaynaklı.

Her neyse, demek istediğim: Eğer sisteminiz pek iyi değilse ve wow için bir iki upgrade yapmayı düşünüyorsanız, yapabileceğiniz en iyi şey ram almaktır. Bana göre 512 min, 1024 ideal, üstü ise süperdir.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Benim ewdeki makinem celeron 700, 192mb sdram , 32mb tnt2 m64 ekran kartı.. bu makine ile oynayamadıgım icin yeni makina alıcam su aralar sıkısıkım bana tavsiye edebilceginiz bi makina varmı ucuz ama iyi oynayabilcegim bi makine olursa sevinirim[signature][hline]Server:Xig. Server:Xig.
Name:AoK Name:_SCORPİON_
Class:Rouge(Archer) Class:Priest
Level:5x Level:4x
Sosyal ağlarda paylaş

Ben başıma gelcekleri biliyordum.. o yüzden

amd 2.8
1024 ddr 400 ram
256 mb ati radeon 9550 ekran k.
asus anakart
80 gb western d. hdd (8 mb Cash li)
19 '' monitör
Live platinium ses kartı
gibi ufak bi upgrade yaptım :D[signature][hline]The Spirit Of The Flame Is Spirit Of Change
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...