MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 ya şimdi benim Cel400 8mb onboard Intel 810i ekran kartım var. ben bu makinada normal Warcraft 3 ü rahatlıkla oynayabiliyodum. Fakat gelgelelim WOW'u kaldırmıyorum meret. bunu dandik, iğrenç grafikle de olsa oynatacak bir program varmıdır?[signature][hline]The smile on your face lets me know that you need me There's a truth in your eyes saying you'll never leave me The touch of your hand says you'll catch me if ever I fall You say it best when you say nothing at all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 ben denedim yok öyle bi program. oynadığına değmez boşuna vakit ve sinir harcarsın.[signature][hline]En refresh | Rakipsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 p3 600, 512 sd ram. çalıştı. ama ekran kartı radeon 9550. pek bir yavaşlık yoktu, ironforge haricinde.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - [i]Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 ram çok önemli en az 512 olmalı yoksa çok kasarsınız benim gibi[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Amd 3.0 512Dualddr x800 ile IF de bazen kasılma oluyor ben cözemedim. Düsük sistemde sinirlerine hakim olabilirmsiin bilemiyorum :([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 bundan önce betada celeron2ghz 128mbram gforce2 mx400 bir makinam vardı zerre kasmıyordu şimdi p4 3ghz 512mbram radeon9800 var if e girince deli gibi kasıyor actionlarda fps düşüyor anlamadım bugün sabaha kadar bir optimizasyona girişeceğim[signature][hline]shinsetsu desu.. WoW - Apache - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Ironforge, orgrimmar gibi yerlere ilk girdiğinizdeki yavaşlığın sebebi işlemci ya da ram'den çok sabit diskinizden kaynaklı olabilir. İşlemci istediği kadar hızlı olsun sabit diske erişim süresini direkt olarak etkilemez bildiğim kadarıyla. 5400 RPM'li bir sabit diske sahipseniz, terfi etmenizin zamanıdır :D. Ayrıca uzun temiz bir defrag sizi şaşırtacak bir performans artışı sağlayabilir.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mirage: +1 Eskiden IF'ye her gidişimde crash oluyordu, ben de dayanamayıp aldım bütün gereksiz dosyaları sildim bilgisayardan (30gb tuttular yuh dedim sonra :)), sonra bi defrag yaptım, ardından oyun girişinde bütün pluginleri kapattım, kendimi ironforgede koşturuyor buldum, garip geldi, bütün pluginleri tekrar açıp çok sevdiğim lagıma tekrardan kavuştum, optimize olmuş bir haliyle. Yani gülün batmayan dikeni gibi. Öyle bazen olur ya, gülün dikeni bir yerinden yamulur da batınca acıtmaz, rahatça koparırsın çıt diye, ama sonra gülün şekli bozulduğu için pişman olursun, çünkü koparılmış dikenin izi kalır gülün üstünde :-P. [signature][hline]0110001001101111011100100110010101100100 [Bu mesaj FIRTINA1 tarafından 28 Mayıs 2005 03:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 oyun için ez az 1gb rame ihtiyacın var yoksa şehirlere ve raidlere giremezsin...[signature][hline][b]God! Cover my back![u] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 p4 1.7 256 SD RAM geforce 2 mx400 3v3'den yukarsında ağlıyorum. ironforge'de sürekli o çukura düşüyorum. instancelerde şuursuzca leeroy yapıyorum çünkü nereye gittiğimi görmüyorum. siz siz olun gdin bi 1024 ram alın[signature][hline]valandil ownz j0o! WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 512mb vs 1024mb hakkında epey tartışma olmuştu burda. Ben de uzun süre 512 oynadıktan sonra 1024'e çıkmış biri olarak 1024'ün çok yararlı olduğuna katılıyorum. Hatta bana yetmiyor bile. 512-1024 arasında dünya kadar fark var. 512 ile bende epey yavaştı. Sadece kalabalık yerlerde değil üstelik, wind rider'larda uçarken kare kare görüyordum. Windows tuşuna bastığım anda 1 dk yüklüyordu. Sonra oyuna geri döndüğümde bi daha kendine gelemiyordu. 1024 ile ise wind rider'lar gayet akıcı. Windows'a bakıp dönmem 2 sn'mi alıyor. Kalabalık alanlarda bile sadece adamları ilk gördüğümde bir yükleme oluyor, sonra gayet rahat. Bu ilk yükleme olayı ise daha çok harddisk'ten kaynaklı. Her neyse, demek istediğim: Eğer sisteminiz pek iyi değilse ve wow için bir iki upgrade yapmayı düşünüyorsanız, yapabileceğiniz en iyi şey ram almaktır. Bana göre 512 min, 1024 ideal, üstü ise süperdir.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ursusarctos Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 evet mirage a katılıyorum bu oyun tatamıyla RAM a bağlı ekran kartı mx400 ama çalışıyor onemli olan ram. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 256 MB DDRRAM ile ne yapacağım ben? Orgrimmar'a girer girmez kafayı yedirdi oyun bana. RAM al demeyin para yok :) Defrag mi yapayım, Win 98 mi yükleyeyim (az RAM yer falan belki)?[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 omega drivers diye bi olay vardigaliba bi araştirin baya boktan sistemlerdeoyunu çalıştırıyolardı[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OttomaN_Warrior Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Benim ewdeki makinem celeron 700, 192mb sdram , 32mb tnt2 m64 ekran kartı.. bu makine ile oynayamadıgım icin yeni makina alıcam su aralar sıkısıkım bana tavsiye edebilceginiz bi makina varmı ucuz ama iyi oynayabilcegim bi makine olursa sevinirim[signature][hline]Server:Xig. Server:Xig. Name:AoK Name:_SCORPİON_ Class:Rouge(Archer) Class:Priest Level:5x Level:4x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 p4 3ghz 512ram (1024 iyi olur ama 512 yeterli) geforce 5700 bi de anakarti hemen hemen 500 milyona falan kapatirsin[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OttomaN_Warrior Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 toplam hepsimi 500 milyon ??[signature][hline]Server:Xig. Server:Xig. Name:AoK Name:_SCORPİON_ Class:Rouge(Archer) Class:Priest Level:5x Level:4x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Ben başıma gelcekleri biliyordum.. o yüzden amd 2.8 1024 ddr 400 ram 256 mb ati radeon 9550 ekran k. asus anakart 80 gb western d. hdd (8 mb Cash li) 19 '' monitör Live platinium ses kartı gibi ufak bi upgrade yaptım :D[signature][hline]The Spirit Of The Flame Is Spirit Of Change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar