Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sinirin mideye vurması ???

bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

karnımın içinde bi elektrik süpürgesi var da midemi içine çekiyomuş gibi oluyo düşünceli, stresli, moralim bozuk olduğu zamanlar. bunun yanında kafayı yemek üzere kara kara düşünürken nefes almayı da unutabiliyorum bunun sonucunda 2 dakkaya kalbim sıkışmaya başlıyor, başım ağrıyor. en iyi ilacı uyumak bunların ama uykusu da gelmiyor insanın ee bizim salondaki uzun koltuk bu sırada yardımınıza koşar büyülü birşey resmen 10 dakkaya kalmaz gözleriniz kapanıyor zorla[signature][hline]ciddi uykum geldi ya kusra bakmayın
Efenim günde 40 arama yaparak ayda 24 $ kazanabilirsiniz
--->> Burada ise 1,5 dakikada bir 2 $ kazandıracak aramalar yapabilirsiniz
Bunlara güveniniz azsa araştırın sağlamlığını görün efenim paticikte de bir konu mevcut. Ayrıca imzamdan üye olana netbux hızlı kazanma prg. gönderebilirim ömsden ulaşın.
Buraya üye olduğunuzda 25$ kazanıyorsunuz her üye yaptığınız kişi için ise +5 $
Sosyal ağlarda paylaş

sinirin mideye vurması olayı gastrit diilmiydi ya midedeki bakteriler harekete fln geçiodu sinirlenince fln yoksa bnmi yalnış biliorum :/[signature][hline]İş Hayatı
İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak
msnicq
freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki:
şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum

Sosyal ağlarda paylaş

Bana da olur stress ve sinirden oluyo.Hele bu sene başında berbattım.Öss şeysi,paso dershane okul,sonra alıştım tabi.Şimdi bitiyo allahtan,bıktım artık.
Doktor'a gittim geçen sene,endoskopi yapıcaklardı az daha
yemek borum şişmişti,bu kadar salak şeyler geçirdim yani.(Bi kere de gözüme virus girmişti)..Neyse ilaç tedavisiyle geçti ikisi de...
Neyse,hiç bişey takmaya değmiyo işte olan sana oluyo.Sen çekiyosun en çok.O yüzden stress yapma yani.[signature][hline]Still Goin' Wild !
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...