OmeN Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 bi yazı yazdık gene millet birbirine girmiş burda :) , sam in shamanı nerfletip tek üstün ırk olma yolundaki çabaları sonuçsuz kalıcak boşuna uğraşma derim :) shamanın totemi var shamanın shocklarıi var shamanın gözünün üstünde kaşı var. geçin bu yorumları hemen hemen her serverda oynıyanların %65 den fazlasını ally ın oluşturdugu bi düzende hala eziliyoruz die yorumlar gelmesin lütfen. işiniz yoksa üşenmeyin yeni bi char açın horde da görün çekilen çileyi . . .[signature][hline]EU - Burning Legion --> Orc Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: xrex, 28 Mayıs 2005 16:30 tarihinde demiş ki: 2 hand caster class lar icin etkili oluyor.armor in büyülere karsi bir ise yaramadigini düsünürsen.2h her zaman iyi bir secim caster lar icin.melee class lar icin 1h+shiled daha iyi. o bir avantaj olabilir ama bnm gibi reste 41 point vermek durumunda kalırsan 2hleri acamıyorsun :)[signature][hline]Işığa ulaşmak için bazen zifiri karanlıktan geçmek gerekir. Thoare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 İşte başka bir Kungen mağduru = dwight :D[signature][hline]Ragnaros yells: DIE INSECTS! Shaman casts Frost Shock. Shaman casts Frost Shock. Ragnaros yells: WTF?! NERF! Elonia of Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: Gangren, 28 Mayıs 2005 16:35 tarihinde demiş ki: İşte başka bir Kungen mağduru = dwight :D haha acıkcası sen frost mage oldugun için pişman oldugunu sanmıorum bende değilim :) Ayrıca imzanı ragnarosda denedim geçen gün.Herkes ölmüştü ragnanın hpsi %2ydi benle bir mage kalmıstık anca %1 oldu ragnaros ve bizde wipe olduk :)[signature][hline]Işığa ulaşmak için bazen zifiri karanlıktan geçmek gerekir. Thoare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: dwight, 28 Mayıs 2005 16:33 tarihinde demiş ki: o bir avantaj olabilir ama bnm gibi reste 41 point vermek durumunda kalırsan 2hleri acamıyorsun :) 37 puanı anladımda 41 biraz fazla olmuş gibi restoration a[signature][hline]EU - Burning Legion --> Orc Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: OmeN, 28 Mayıs 2005 16:41 tarihinde demiş ki: 37 puanı anladımda 41 biraz fazla olmuş gibi restoration a Zionun 43 oldugu düşünülürse 41 normal kalıyor:)[signature][hline]Işığa ulaşmak için bazen zifiri karanlıktan geçmek gerekir. Thoare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 gerçi senin dediginde dogru mc de shamanın tek görevi healse olay budur. ama birazda pvp de bişiler yapim falan deniyosa fazla zevk alınmaz gibi.[signature][hline]EU - Burning Legion --> Orc Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 ulan gayler.. taocular.. faşistler.. gomnistler.. mobdan da allydan da ilk dayağı yiyen biz oluyoruz ama naaber? şaman dediğin galatasaraydaki hakan şükür gibidir.. hiç bir şey olmasa bie en az 3 kişiyi üstüne çekeceğinden öteki oyunculara zaman kazandırır[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: BabacumMostors, 28 Mayıs 2005 17:02 tarihinde demiş ki: ulan gayler.. taocular.. faşistler.. gomnistler.. mobdan da allydan da ilk dayağı yiyen biz oluyoruz ama naaber? şaman dediğin galatasaraydaki hakan şükür gibidir.. hiç bir şey olmasa bie en az 3 kişiyi üstüne çekeceğinden öteki oyunculara zaman kazandırır ahhaha bu güzeldi. bugün bi shamanla pvp yapıyodum. ben %60 o %30 du sonra bi shaman daha geldi, mouse u bıraktım. derken arkadan 2 paladin geldi. o an işte benim için bayram oldu diğerine poly atıp bandajımı bastım. /hail palas :)[signature][hline]Corald -- Human Mage `for the alliance Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 şu satıra 10 dkdır gülüyorum lol "teh enemyz r having pewerful bufforz" ayrıca tüm yazı leet dilinin ileri düzeyde, çok iyi bir örneği olmuş, print edip asmak lazım bi yere :) benim oyundan yegane isteklerim warrior için miss bugının (bunun bug olduğu kabul bile edildi hatta yane netekim) çözülmesi vede oyunu alırken paladin oynayacak kişilere yanında vitamin, int. arttırıcı şeyler vb verilmesi kesinlikle :) 1 tane zeki paladin denk gelmedi şu ana kadar. kaç kere öldüm onlar yüzünden :p[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 bende de 37 resto 14 enchent var.2 h de kullaniorum sahane valla :P[signature][hline]-------------------------------------- Kam-Orc Shaman BL www.grimsoul.co.uk -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Adam gibi oynayınca dövüyosun shaman'ı cidden elinize ibv shaman alıp gidip bi 30-40 olun sonra gelin bi bakın cidden bu kadar imba olup olmadığına, cunki değil =) shock lar öküz gibi mana yiyo, en fazla 3-4 shock atabılıyosunuz ki o 4. de int item gitmişseniz, ki int de gidemezsiniz agi lazım streght lazım cunki adamı dövmenide gerekiyo. Critical gelemezse zaten paladin bile shaman'ın dmg'i ikiye katlıyo saolsun unmodified dmglarıyla. Cidden işin "iç yüzünü" bilmeden burdan yazmışsınız mesajları "cok imba shaman vıdı vıdı" diye ama öle bi durum yok. Hele hele windfurry'le anca sağlam denebilecek bi dmg'a ulaşan shaman'ın windfurrysinin inanılmaz bi nerf'e uğramasından sonra (eskiden extra beleş instant atak veriyodu -flurryle birleşince bazen ucuk dmglar verebiliyodu ama denk gelmesi coook zordu pvp de 10 bilemedin 15 kere denk geldi bana- ama artık komik rakamlarda attack speed etkiliyo shaman'ın melee dmg'ı efektif olarak %50 ye indrildi) hiç de öle aşmış baba uber h4x0r falan değil shamanlar. emin olabilirsiniz. hatta gidin vurun kafasına bi iki tanesinin bakın ölücekler.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 shaman ve rogue dan insanların şikayet etme sebebi çok basit aslında. ikisindede çok iyi oynamanıza fazla gerek olmuyor bazen, çok shaman var frostshockla adam kesen, çok rogue var 5 combo point yapıp coldblood evisle 2k dmg vuran. fakat bunların yanında çok iyi oynıyanlarda var. en mantıklı olanı bu classların bu kadar kolay oynanmasını önlemek böyle aptal tricklere mahal vermemek. shamanda tek düzeltilmesi gereken şey bence frost shock tur gerisi o kadar önemli değil gerçekten. bu arada bende rogue oynuyorum, fakat bir kaç beceriksizin sadece sinister+coldblood+evis kullanması canımı sıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 yapmayın abi oha.shamandan tek snare ini alırsanız ne anlamı kaldı yuh artık.kaldı ki purge de w3 teki gibi yawaşlatması gereken bir büyü insaf artık[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Graul of BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: Glatheros, 29 Mayıs 2005 17:16 tarihinde demiş ki: bu arada bende rogue oynuyorum, fakat bir kaç beceriksizin sadece sinister+coldblood+evis kullanması canımı sıkıyor. Ben bir rogue gördüm adam stealthsiz zıplaya zıplaya düşmana koşuyordu ve lvl 60 dı..Classımdan utandım o an,böyle adamlar yüzünden laf yiyoruz boyna :).[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired) Forgon,the space orc |EVE|(Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ben alınsın demiyorum. ama cooldownu effect durationdan uzun olmasın chain yapılamasın budur. ben bir rogue olarak( ki rogue 1 e1 dövüşte stun lockla karşı tarafı kontrol edebilen bir class) shamanları kontrol edemiyorum. ki horde um. kızdığım şey shaman güçlü güçsüz değil. oynamayı bilmeyen adam bile birilerini kesebiliyor. halbuki bunu druidle filan yapamazsınız. bu arada benim kızdığım kişiler raid shamanları değil. instance camperlar filan. size çok güzel örnekler verebilirim. ayrıca birde shamanın yanına warlock koymayı deneyin bakalım napıyorlar? [Bu mesaj Glatheros tarafından 29 Mayıs 2005 18:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 yahu frost shock kalsın pek bi zararı yok benim icin yavaşlatmasının ama spelleri interrupt falan ediyolar bide öküz gibi damage koyuyolar.tabi shamanlar ölmüyomu tabi ölüyo ama o kadarda kolay bişey degil anlattıgınız gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Hala frost shock diyo insanlar inanamıyorum :=))) Uyanın Dimishing returnden sonra kim kite olmayı başardı LoL.. Ayrıca utanın damage olarak dimishing returna uğrayan tek büyüye laf sölüyosunuz :=) Shaman amba diyenve BLde ally olan arkadaşlar gelsinler warsongda Shaman oynasınlar Allydaki karakterleri levelina kadar hala aynısını söleyeceklerse dürüstçe tamam dicem :=) Yada kolayı var "Learn your class" :=))[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: Glatheros, 29 Mayıs 2005 18:13 tarihinde demiş ki: ....ben bir rogue olarak( ki rogue 1 e1 dövüşte stun lockla karşı tarafı kontrol edebilen bir class) shamanları kontrol edemiyorum....[Bu mesaj Glatheros tarafından 29 Mayıs 2005 18:20 tarihinde değiştirilmiştir] abi birincisi fs sadece 3 kere ikincisi bu cümle nedemek ? bu cümle rakibim hiçbirşey yapamadan ölüyor demek.nerde kaldı denge??? 3-4 tane stun bir o kadarda poison var.oha diyorum?[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Graul of BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeeplyDisturbed Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 oynamayı bilmeyen bi grup blizzard a fax cekmiş biz soyle bir seferde 2500 3000 damege veren hoppala kendini healleyen bi class istiyoruz yoksa oynamayız demişler bunun snucu dogmus.[signature][hline]Undead Shadow Priest - Infected - and i'm deeply disturbed and i'm deeply unhappy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Bunu bir shadowpriest mi sölüyor LOL[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: Bonecrusher, 28 Mayıs 2005 15:44 tarihinde demiş ki: way yalnız şöyle birşey var. gavurlar jack-of-all mu ne diyor, shamanlar o işte. heal yapıyor, kılıç kullanıyor, direct damage büyüsü var, wolf formu var, totem atıyor vs vs.. ancak bunları kullanmak epey zor. bir priest kadar heal yapamıyorsun, bir warrior gibi teketek dövüşe dayanamıyorsun, mage gibi büyü atıp duramıyorsun vs. ancak shaman'ı iyi yorumlayıp gereken yerde gereken şekilde davranabilirsen, iyi oynayabilirsen, overpowered gibi gözüküyorsun. işte "abukluk" diye yorumlanan şey bu. overpowered gibi gözüküyor ama başka bir oyuncu açıp mage anlayışıyla veya warrior anlayışıyla oynarsa, bu sefer shaman sux olur beceremez çünkü. abi muhabbetin burdan sonrasını okumadım. çünki bone olayı bitirmiş dahada anlamıosanız ne diim size. adamlar demişki; kardeşim becerebilirsen kral beceremezsende maymun olabileceğiniz bi char aha alın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 bari kendinizi rezil etmeyin shaman hakkinda ileri geri konusarak..hele shadow priest in shaman a guclu demesi ayri bi komik lik sen git dispel magic ile herseyi dispel le dot un la olsen bile adami oldur..heal in la kendini kurtar sora shaman a laf at yani bu da ayri bi komiklik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Shamanın 1 seferde 2500 3000 dmg vermesi :) komik. hatta instant kill cekiyoruz.[signature][hline]CrystaL LvL 60 Tauren Shaman Burning legion CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 lol diorum beyler her klas oynamadigi klas hakkinda ne guzel yorum yapior evet shaman guclu bir klas olabilir ama oyle overpower falan degil bahsettiginiz gibi tabi iyi kullanmakta gerekmektedir oyle 4 frost shock 3 earth shock atti oldum le olmuyor o is iste mana problemi var ve herseyin yarisi mage kadar mana si yok tank kadar health i yok armor i yok ama hepsini ayni anda yapmaya calisan bir class hybrid bir class[signature][hline]You Will Never Walk Alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar