demirbilek2 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: Selamon, 01 Haziran 2005 22:25 tarihinde demiş ki: İnsanları yargılamıyalım. Belki işe yeni başladı, maddi durumu pekte iyi olmadığı için butür şeylerle ilgili fazla bilgisi yoktu. Mado şubesinin sahibi ise çocuğa iyilik olsun diye çocuğu işe aldı. Çocuk en azından iyi niyetli davranmış. Bence dalga geçmemeli. Ne bileyim en azından bu durumun gerçek olduğunu düşünürseniz dalga geçtiğiniz için içiniz sızlamaz mı? +1 kafasi daginik olabilir, ya da aksam yorgunlugu da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 hem bizim buralarda 'kaymak karamel' derler[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu [Bu mesaj xueshen tarafından 02 Haziran 2005 05:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 bi bırakın amma hassas oldunuz ya. adam dondurmacıda çalışıyor ve kaymağın ne olduğunu bilmiyor. işteki ilk günü hatta işteki ilk saati olsa bile kaymağın ne olduğunu bilmek zorunda. sadece kaymak değil ki karameli de bilmiyor. ben de satış departmanında çalıştım zamanında arçelik'te. oturdum bütün buzdolaplarına falan baktım hangisi no frost hangisi değil, hacimleri ne kadar falan diye ezberledim.[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 karnım acıktı :lol:[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: sheref, 02 Haziran 2005 05:29 tarihinde demiş ki: karnım acıktı :lol: heueu belki adam arkadaşının yerine bakıyordur olamazmı[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: xueshen, 02 Haziran 2005 05:31 tarihinde demiş ki: belki adam arkadaşının yerine bakıyordur olamazmı bırak bu işleri ya komik bi olayı illa muhalafet olmak için saçma yönlere çekmeye çalışıyosunuz[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 yaptıklarının muhalefetle pek ilgisi olduğunu düşünmüyorum.. Asıl senin yaptığının böyle ihtimaller olduğunu gördüğünde böle bi savunmaya geçtiğini düşünüyorum. ama ben onlara hak veriyorum şöle. her komik olayla dalga geçmeden önce biraz düşünün. o insanların neden çalıştıkları ne zmn çalıştıkları veya belki de haskkaten mado'nun müdürünün yardım etmek amacıyla işe aldığı biri olabilir.. atıyorum bambaşka bişey de olabilir.. belki de hakkaten orda eleman ve bilmiyo ve olay rezalet ve çok komik.. ama direk muhalefet yapmayın diye suç atmak da bence suçtur..[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 belki o çalışanın daha önce hiç dondurması olmamıştı biliyor muğsun? böhüöühü. o adamı dondurma servisi yapacak diye oraya koyduysalar her dondurmanın adını bilecek bu kadar basit. mado'nun da hatası var.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 hatası yok demiyorum. sadece bu konuya da yoğunlaşmış değilim. lafım genele..[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Teleferikte geçen bir mevzu... - Abi nargile bize iki tane.. - Nargilee mi? - Evet abi elmalı olsun. - Nargilee mi? - Evet abi elmalı iki tane. - İki nargiilee neli olsun? - Elmalı olsun abi. - Nargilee mi? - Yok abi biz kalkıyoduk zaten.[signature][hline]ciddi uykum geldi ya kusra bakmayın -->>para --->> para paticik ne der bu işe paraa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: LvL_Sabo, 02 Haziran 2005 05:28 tarihinde demiş ki: bi bırakın amma hassas oldunuz ya. adam dondurmacıda çalışıyor ve kaymağın ne olduğunu bilmiyor. işteki ilk günü hatta işteki ilk saati olsa bile kaymağın ne olduğunu bilmek zorunda. sadece kaymak değil ki karameli de bilmiyor. +1[signature][hline]Volfied, 25 Ocak 2005 11:16 tarihinde demiş ki: abi rakı yudumlamak nedir ya şarap yudumlanır yapmayın şunu allaşkına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IllidanStormrage Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Varya öyle bi anlatmışsınızki sanki adam zeka özürlü, madonunda müdürü orda acıyo alıyo filan gibi olmuş Ya tamam belki adamın durumu kötüydü, eğitimsizdi, hayatında daha önce dondurma yemedi filan hadi öyle olsun ama... Üsttede yazıldığı gibi 20 tane dondurmanın adını ezberlemeyen adam ne oluyo ya? Hadi yeni başlamış olsun.Ezberlemesi ne kadar zamanını alır? Yani siz tam dondurma alıcakken müdürde adamı işe çağırıp hadi işe başla filan demediyse tam kopulucak durum bu:D ve dalga geçmeyede gayet müsait bi durum bence:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Acınacak bir durum yok. Gayet gülünecek bir durum.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lisze Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Arkadaşlar olayı dramatize etmeyin hemen ya. Olayları alakasız bir şekilde kurgulayıp sora buna üzülmek çok(!) saçma.Üzülmenizin size zararı var adama da yararı falan yok.Gülüp geçmenizin de iki tarafa da zarar vermiyeceğini düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar