Devilmanta Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Guildimiz kurulmuştur Yeniçeri olmak isteyenler Burayı tıklayıp Wow a girip inceleyebili... iyi oyunlar[signature][hline]Aggramar> Undeath Warlock>Devilmanta
theCio Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Tebrikler hangi server ?[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Leonobe of Burning Legion / Mail: [email protected]
Dreamfury Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 of yere dustum,kendimi kaybettim bi an[signature][hline]
Devilmanta Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 gülmekten mi :) Burning Legion[signature][hline]Burning legion> Undeath Warlock>Devilmanta Jannisaries of the Horde
Dreamfury Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: Devilmanta, 31 Mayıs 2005 16:19 tarihinde demiş ki: gülmekten mi :) Burning Legion ne yazık ki evet,sanırım 'HORDE AVCILARI'larından sonra en iyi isim buydu.. TURKS de fena degildi hani..[signature][hline]
theCio Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: Devilmanta, 31 Mayıs 2005 16:19 tarihinde demiş ki: gülmekten mi :) Burning Legion Ah dogru tabi bir ara ogrimarda dolaşırken General chatten '' Yeniçeri ocağına giricekler buraya gelsin '' diye bir mesaj görmüştüm nasıl unuturum :)[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Leonobe of Burning Legion / Mail: [email protected]
theCio Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: Dreamfury, 31 Mayıs 2005 16:24 tarihinde demiş ki: said: Devilmanta, 31 Mayıs 2005 16:19 tarihinde demiş ki: gülmekten mi :) Burning Legion ne yazık ki evet,sanırım 'HORDE AVCILARI'larından sonra en iyi isim buydu.. TURKS de fena degildi hani.. :) Horde avcılarının Fanlarındandım gerçekten ben öyle bir guild adı görmedim görüceğimide sanmıyorum bir daha :)[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Leonobe of Burning Legion / Mail: [email protected]
Yenerk85 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 nedir bu çoluk çocuğun vatan millet sevgisini sömürme çabası anlayabilmiş değilim[signature][hline]Lathander, Gorgak, Khor bilumum über char işte...
Devilmanta Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 aga öle demeyin ya ismine bakılınca sizin için komik gelebilir :)ama oyun yani sonuçta, biz Roleplay yapıyoruz guiltçe ve çok eyleniyorz... Beklerim...[signature][hline]Burning legion> Undeath Warlock>Devilmanta Jannisaries of the Horde
Dreamfury Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Burning Legion EU de RP mi? sorry o zaman bilmiyodum O_o ben US oynuyorumda bizde PVP... tabii yeni ceri RPsi baya eglenceli olabilir orgrimmarda ayaklanma cikarir thrall i felan tahtan indirirsiniz :P bence cok eglenceli olurdu.[signature][hline]
theCio Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Burning Legionda pvp serveri onlar rp yapiyorlar onu anlatmak istedi sanirim[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Leonobe of Burning Legion / Mail: [email protected]
Devilmanta Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: Dreamfury, 31 Mayıs 2005 16:33 tarihinde demiş ki: Burning Legion EU de RP mi? sorry o zaman bilmiyodum O_o ben US oynuyorumda bizde PVP... tabii yeni ceri RPsi baya eglenceli olabilir orgrimmarda ayaklanma cikarir thrall i felan tahtan indirirsiniz :P bence cok eglenceli olurdu. aga hiç gülceğim yoktu :D aga Warcraft Büyük Şef kitabını okuyan thrall ın ne kadar büyük bi lider olduğunu bilir onun için indirtmem tahttan ona saygısızlık yapanı karşısında beni bulur ;) Burning legion PVP serverda biz orda RP yapıoz :)[signature][hline]Burning legion> Undeath Warlock>Devilmanta Jannisaries of the Horde
Wendigo Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 hayırlı olsun :)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Bence Janissary kötü bir guild ismi değil, yeniçeriler tarihte önemli yere sahip bir askeri birim. Hem devşirmelerden de yeniçeri olabiliyor :) Hoşuma gitti bu Janissary olayı hatta, BL'da karakter açmaya karar verirsem gelebilirim guilde. Başarılar Ayrıca Thrall'a kazan kaldıranın kaşığı kırılır :)[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Devilmanta Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 kaşığıda kırılır, kalemide, cezasıda kesilir. :)[signature][hline]Burning legion> Undeath Warlock>Devilmanta Jannisaries of the Horde
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 "horde'un yeniçerileri" zaten saçma bir isim olmuş bana göre. bari düzgün yazsaydınız.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: Dreamfury, 31 Mayıs 2005 16:33 tarihinde demiş ki: Burning Legion EU de RP mi? sorry o zaman bilmiyodum O_o ben US oynuyorumda bizde PVP... tabii yeni ceri RPsi baya eglenceli olabilir orgrimmarda ayaklanma cikarir thrall i felan tahtan indirirsiniz :P bence cok eglenceli olurdu. hatta allience ta olsaydı stormwind'deki kral çocuğu genç osman tadında önce tecavüz edip sonra boğardınız..[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
draedan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 harika isim, basarilar dilerim.[signature][hline]_.- The GoD of Darkness and Evil -._
Dreamfury Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: StRencher, 31 Mayıs 2005 17:33 tarihinde demiş ki: said: Dreamfury, 31 Mayıs 2005 16:33 tarihinde demiş ki: Burning Legion EU de RP mi? sorry o zaman bilmiyodum O_o ben US oynuyorumda bizde PVP... tabii yeni ceri RPsi baya eglenceli olabilir orgrimmarda ayaklanma cikarir thrall i felan tahtan indirirsiniz :P bence cok eglenceli olurdu. hatta allience ta olsaydı stormwind'deki kral çocuğu genç osman tadında önce tecavüz edip sonra boğardınız.. onun babası alcaz adasında gelirse ortami dagitir kizdirmayin o cocugu arkası var :P[signature][hline]Absolution <60 Human Priest> Nutiara <52 Undead Rogue> Mae <49 Night Elf Hunter> Nefastus <49 Tauren Shaman> ve daha bir cogu :P
Pirvan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Abuzuraha site ekol olmuş TabarT falan;)[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr "Punch the gnomes" Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Eleştirilere biraz daha dikkat edelim arkadaşlar, yapıcı olalım yıkıcı değil. Hayırlı olsun.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner | Narcosis of Burning Legion[/b]
huun Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 1 ay once vardi niye yeni kuruldu diyorsun ki ?[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Elufulec Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 tebrikler ve iyi zevkli oyunlar dilerim. buraya atilan alayci mesajlari da gereksiz buluyorum baya.[signature][hline]ICQ: 132225 MSN: [email protected]
Devilmanta Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: Saeros, 31 Mayıs 2005 17:33 tarihinde demiş ki: "horde'un yeniçerileri" zaten saçma bir isim olmuş bana göre. bari düzgün yazsaydınız. said: huun, 31 Mayıs 2005 20:38 tarihinde demiş ki: 1 ay once vardi niye yeni kuruldu diyorsun ki ? said: PhalanX, 31 Mayıs 2005 18:39 tarihinde demiş ki: Undeath deil undead. Saeros, Horde, Güruh demek "Güruh'un Yeniçerileri" diye düşünmüştüm... Huun yeni kuruldu demek istememiştim aslında paticiğin yeniden açıldığını farkedince yazmak istedim... PhalanX Teşekkür ederim düzelttim ;)[signature][hline]Burning legion> Undead Warlock>Devilmanta Jannisaries of the Horde
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 tebrikler umarım başarılı olursunuz.olumlu eleştrilere kulak asın gerisini sallamayın.[signature][hline]shinsetsu desu.. WoW - Apache - Burning Legion
Öne çıkan mesajlar