Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Jannisaries of the Horde

Devilmanta

Öne çıkan mesajlar

said:
Devilmanta, 31 Mayıs 2005 16:19 tarihinde demiş ki:
gülmekten mi :)
Burning Legion

Ah dogru tabi bir ara ogrimarda dolaşırken General chatten

'' Yeniçeri ocağına giricekler buraya gelsin '' diye bir mesaj görmüştüm nasıl unuturum :)[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected]
WoW : Leonobe of Burning Legion / Mail: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dreamfury, 31 Mayıs 2005 16:24 tarihinde demiş ki:
said:
Devilmanta, 31 Mayıs 2005 16:19 tarihinde demiş ki:
gülmekten mi :)
Burning Legion

ne yazık ki evet,sanırım 'HORDE AVCILARI'larından sonra en iyi isim buydu.. TURKS de fena degildi hani..

:) Horde avcılarının Fanlarındandım gerçekten ben öyle bir guild adı görmedim görüceğimide sanmıyorum bir daha :)[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected]
WoW : Leonobe of Burning Legion / Mail: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dreamfury, 31 Mayıs 2005 16:33 tarihinde demiş ki:
Burning Legion EU de RP mi? sorry o zaman bilmiyodum O_o ben US oynuyorumda bizde PVP... tabii yeni ceri RPsi baya eglenceli olabilir orgrimmarda ayaklanma cikarir thrall i felan tahtan indirirsiniz :P bence cok eglenceli olurdu.

aga hiç gülceğim yoktu :D
aga Warcraft Büyük Şef kitabını okuyan thrall ın ne kadar büyük bi lider olduğunu bilir onun için indirtmem tahttan ona saygısızlık yapanı karşısında beni bulur ;)
Burning legion PVP serverda biz orda RP yapıoz :)[signature][hline]Burning legion> Undeath Warlock>Devilmanta
Jannisaries of the Horde
Sosyal ağlarda paylaş

Bence Janissary kötü bir guild ismi değil, yeniçeriler tarihte önemli yere sahip bir askeri birim. Hem devşirmelerden de yeniçeri olabiliyor :) Hoşuma gitti bu Janissary olayı hatta, BL'da karakter açmaya karar verirsem gelebilirim guilde. Başarılar

Ayrıca Thrall'a kazan kaldıranın kaşığı kırılır :)[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Burning Legion EU de RP mi? sorry o zaman bilmiyodum O_o ben US oynuyorumda bizde PVP... tabii yeni ceri RPsi baya eglenceli olabilir orgrimmarda ayaklanma cikarir thrall i felan tahtan indirirsiniz :P bence cok eglenceli olurdu.

hatta allience ta olsaydı stormwind'deki kral çocuğu genç osman tadında önce tecavüz edip sonra boğardınız..[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel

Sosyal ağlarda paylaş

said:
StRencher, 31 Mayıs 2005 17:33 tarihinde demiş ki:
said:

hatta allience ta olsaydı stormwind'deki kral çocuğu genç osman tadında önce tecavüz edip sonra boğardınız..

onun babası alcaz adasında gelirse ortami dagitir kizdirmayin o cocugu arkası var :P[signature][hline]Absolution <60 Human Priest>
Nutiara <52 Undead Rogue>
Mae <49 Night Elf Hunter>
Nefastus <49 Tauren Shaman>
ve daha bir cogu :P
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Saeros, 31 Mayıs 2005 17:33 tarihinde demiş ki:
"horde'un yeniçerileri" zaten saçma bir isim olmuş bana göre. bari düzgün yazsaydınız.

said:
huun, 31 Mayıs 2005 20:38 tarihinde demiş ki:
1 ay once vardi niye yeni kuruldu diyorsun ki ?

said:
PhalanX, 31 Mayıs 2005 18:39 tarihinde demiş ki:
Undeath deil undead.

Saeros, Horde, Güruh demek "Güruh'un Yeniçerileri" diye düşünmüştüm...

Huun yeni kuruldu demek istememiştim aslında paticiğin yeniden açıldığını farkedince yazmak istedim...

PhalanX Teşekkür ederim düzelttim ;)[signature][hline]Burning legion> Undead Warlock>Devilmanta
Jannisaries of the Horde
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...