theCio Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Bende geçen gün ubrs de herkes Leroy >Lerooy noluyor diyordum hatta biri leroy yaziyim derken ölmüştü bunun vidyosunu nerden indirebiliriz ?[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Leonobe of Burning Legion / Mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 warcraftmovies.com 2.sırada zaten görürsün direk[signature][hline]Corald -- Human Mage `for the alliance Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Leeroy bir ilahtır. Hehe yakında bizim serverdaki Venge adlı druidinde vidyosunu çekicem =). Adam her lucifron keşimizde bir kere impleri çekiyor =/[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 abi adamın afk den çıkıp taa ebesinin nikahındaki yumurtalara tıklayıp durması sonrada o merakla koşa koşa ortama dalması kopardı beni... bide kenarda köşede şöle bi oturuşu varya çok komik yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: Bonecrusher, 01 Haziran 2005 19:53 tarihinde demiş ki: olay farklı olup olmamakta değil ki? farklı olmak için beğenmiyecek kişiler varsa, zaten farklı olmak için beğenecek kişiler de vardır. bonec~1 ne dedigini aciklarsan surda bahtiyar olacam![signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 uzaktan 10 yakından 0 bencede bone'a katılıyorum[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki: ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 pöff bonkıraşır'cım sen simpsons'ı da analiz ederek mi seyrediyorsun merak ediyorum.. :-p al sana analiz o zaman: gayet komik ama komik gelmesi için oyundaki skilldi vs idi konularda genel bilgi sahibi olunması lazım çünkü olayın komikliği herşeyin en ince detayına kadar hesaplandığı halde bizim burada forumda bile bolca gördüğümüz cehalet nedeniyle herşeyin yanlış gitmesi. buralarda görebileceğimiz hayli sayıda mesajda aslında leeroy'luk örnekleri var, "ona 5000 buna 3000 koyarım 5 sn'de" diyen insanlar sürüyle skillerden itemlardan bihaber olarak anlatıyorlar planlarını şunu bunu yaparım diye. leeroy'un başarısının sırrı bu, gayet geniş bir kitleyi yeriyor çok güzel bir şekilde..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 yanniz serverin goctugu ne kadar belli direk uldamanliklar leeroy topicine gelmis durumda hehueuhe[signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vinas Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 =) cokmeden once genele mesaj yazanlar $@# server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Choosen Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ya deli olacam şimdi geldim eve oyuna giremiyorum yaa herkeste var değilmi bu tek ben degilim yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 serverlar down , iyi topic seçimi[signature][hline]Corald -- Human Mage `for the alliance Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 işte armudu bulup sapını kötüleyenleri böyle cezalandırıyor ilahi adalet, orası mı burası mı diye iki saat münazara etmeden dalacaktık.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 abi dalacaktik sonra icerde gidecekti server... iyi oldu iyi :P[signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar