-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Adayi satariz ulean.. Ya sacmalamayin.GS gibi TR ile ozde$le$mi$ bir klubun batmasi mantikli geliyor mu size? Kendi inanmadiginiz $eyleri bari yazmayin $uraya..[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Monaco'nun muydu acaba o stad? Ali Sami Yen Gs'nin mi? Sacmalamayin.Monaco'nun arkasinda Kraliyet varmi$mi$mi$... GS batmaz siz merak etmeyin i$inize bakin. GS'nin batacagina, kapatilacagina gercekten inanan insanlarla konu$tuguma kendim guluyorum ya neyse..[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Ayrica tesislerin arsa degeride onemli.GS'nin Riva'daki arsalarini vb. saymiyorum bile.[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Batmaz tabi, GS için bir kart da siz alın taraftarlığınızı gösterin. 0 900 90 90 diye ağlar gene sizin yönetim. Düzlüğe çıkarsınız eheh[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 floryada para yapar fakat gs borcunu kapatamaz. tesisin bulunduğu yer gerçekten çok değerli.floryadaki en değerlli noktalardan birisi. fakat yapı itibariyle ümraniye tesisleri floryadan çok daha değerli raider öyle 10milyon $ flm da değil. tesisler 3-5 milyon$ flm ordan altın çıkmıyor yani abartmaya gerek yok. 10milyon$ arsa türkiye de kolay kolay bulunmaz.[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Aglar maglar..Sonucta sprotif ba$ari yonunden TR'nin en ba$arili futbol takimidir.Takilin siz.[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 değildir avrupada başarılı olduğu doğru ama aynı ligde oynadıkları senelere bakınca fener en başarılı takımdır. ha yine gs 45 yıllık sayarsanız ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 said: Simofle, 17 June 2003 15:46 tarihinde demiş ki: 6s batmaz tabı arkasında koskoca Turkıye Futbol Federasyonu var. Fener, bjk batar 6s batmaz.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- simofle nin dediği çok doğru. 6s batmaz "tüm gurbetçilerimizin 100euro bağışlamalarını rica ediyoruz. Gs için" -Vergi kaçakçısı mösyö özhan canaydın-[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 said: Raid3r, 17 June 2003 16:00 tarihinde demiş ki: değildir avrupada başarılı olduğu doğru ama aynı ligde oynadıkları senelere bakınca fener en başarılı takımdır. ha yine gs 45 yıllık sayarsanız ayrı Mahalli Ligleri sayarsan oyle tabi.. 3 takimli lig.$ampiyon FB..HAH! Resmi TR Ligi tarihini ezberletemedik size gitti...[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 said: blackchaos, 17 June 2003 16:01 tarihinde demiş ki: said: Simofle, 17 June 2003 15:46 tarihinde demiş ki: 6s batmaz tabı arkasında koskoca Turkıye Futbol Federasyonu var. Fener, bjk batar 6s batmaz.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- simofle nin dediği çok doğru. 6s batmaz "tüm gurbetçilerimizin 100euro bağışlamalarını rica ediyoruz. Gs için" -Vergi kaçakçısı mösyö özhan canaydın-[hline]bla bla bla ... Bu da hala anlayamadi Canaydin'în vergi kacakcisi olmadigini.. Yazik valla..Insan ziyanligi. [hline]tHe Original fi$h® [Bu mesaj -Wissy tarafından 17 June 2003 16:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 tr nin en başarılı takımı Federasyonsaray spor klubu Aş[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 yahu ne mahali ligi 3 takımlı ligmiş türkiye genelinde yapılmış ligler var resmi istanbul ligi var ha sen bilmezsin tabi biri gelmiş sarı kırmızı balon vermiş eline bak türkiyede futbol 45 yıldır oynanıyor gsli ol demiş sen de olmuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Geçmişe mazi derler..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Wissy özhan canaydının muhasebesini baban tutuyo galiba??[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 said: bLaQ, 17 June 2003 16:05 tarihinde demiş ki: Geçmişe mazi derler..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Bu nasil bir mantiktir? O zaman Barcelona rezil bir takim. Evet katiliyorum 30 sene oncesi-20 sene oncesi mazidirde..Daha 3-5 senelik gecmi$e mazi diyene de gulerim.[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 said: blackchaos, 17 June 2003 16:05 tarihinde demiş ki: Wissy özhan canaydının muhasebesini baban tutuyo galiba??[hline]bla bla bla ... Sen tutuyorsun galiba?[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 gazetelerin tvlerin söylediğini söylüyorum. çıkıpta karşı görüşü savunmuyorum o yüzden birşey yapmama gerek yok.[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Hayır ama basın konuyla ilgili araştırma yapıyor ve yayınlıyor. Senin ise hiçbir dayanağın yok sanki adamın mali müşaviri gibi atıp tutuyosun..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 yahu bütün türkiye'de bir sizlere kaldı hangi takımın batıcağı batmayacağıda onu konuşuyorsunuz galatasaray'ın birçoğunuz büyük ihtimal bilmediği riva'daki arazisi galatasaray kulubünün borcunun %80'ini kapatacak kadar değer biçildiğini, özhan canaydın'ın türkiye'de işadamı olarak bütün sayılı değer bankalardan galatasaray'ın borcunun tamamını kapatacak kadar kredi alabiliceğini vs. bilemiyorsunuz heralde ? said: blackchaos zırvalamışki: -Vergi kaçakçısı mösyö özhan canaydın- sence bu adam vergi kaçakçısı olsa, şuan türkiye sınırları için de serbestçe dolaşabilir mi ? hayır yani en basit konudan, anlayabiliceğin şekilde yaklaşıcam 'cordoba kaldı' adlı topic'te bir cevap yazdım aynı suçlamada bulunduğun için, bir oku istersen[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 buda klasik nukem'in repliği oldu 'tmm xx, türkiyede xx'in xx yapmadığını söyleyen ilk/ikinci kişisin' bak nukem, özhan canaydın adına bir suçlama yaparsan galatasaray spor kulubünden bahsedemezsin, ancak galatasaray vergi kaçırıyor dersen olur o iş galatasaray kulübünde başkanlar seçimle iş başına gelir, maliye'den başka yönetici sorumludur, yönetimden başka, transfer komitesinden başka.. hepside galatasaray spor kulubü adına çalışır, kimse kendi adına çalışmaz bir kulüpte, aynı şey fenerbahçe içinde geçerli, aydınspor içinde geçerli ha sen bunu bilmiyorsan, neden mesaj yazıyorsunki ? bilmiyorum de, otur oturduğun yerde galatasaray'ın vergi borcunu, özhan canaydın'ın vergi borcu diyede ortaya atan tek kişisin sen şu dünyada[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 said: Mephisto_, 16 June 2003 20:57 tarihinde demiş ki: yahu şu özhan canaydın'ın monaco'da vergi ödemesinin nasıl olay olduğunu anlayamıyorum bursada türkiye'nin en kaliteli, en büyük fabrikalarından birine sahip, ülkesi adına yılda milyonlarca dolar ihracat/ithalat yapan bir adamın, monaco'da bir şirketle ortaklığının olması ve bu ortaklığı yüzünden orada vergi ödemesi midir vergi hırsızlığı ? kendisi hakkında kulaktan dolma bilgilerle, cahil insanların yazdığı şeylerle bu adamı suçlamak mıdır 'adam' olmak ? kendisinin türkiye'de vergi borcu yoktur, bunun dışında monaco'da bile vergisini ödüyordur... ha siz araştırmadıysanız, bilmiyorsanız bu işlerin nasıl yürütüldüğünü vede sırf galatasaray başkan'ı olmuş diye bir insana kin besleyebiliyorsanız bunları anlamamanız çok doğal, devlet adına yaptırdığı okuldan bile hiçbir karşılık beklememiştir.. hadi bilmiyorsanız bari konuşmayın da kendinizi küçük düşürmeyin [hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 yahu nukem bir kere mantıklı yazı yaz ya 'bilmiyorum, zırvalıyorum' de, anlayalım derdini al sana, bütün suçlamalarına cevap yazıyorum, burda gelip 'hede hödö lol, hede hödö lol, ben 14 yaşında veletim, benle muhattaba girmeyin hede hödö lol' diyorsun[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Cevabini vermi$ Meph i$te.Kanitsiz konu$an sensin.Dolami$sin diline bir Mosyo lafini..ta .oka soyluyorsun.[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Nukem bu adam vergi kacakcisi diyelim..Herkes de biliyor.E peki maliye aptal mi? Tutuklatamiyor mu bu adami? Sacmaliyorsun sacmaliyorsun sacmaliyorsun.[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 bağlantımın hızının biraz artması ile birlikte gerekli kanıtı koyucam onun dışında 'uydurmuş işte prosedürüne' lol[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar