Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş iki yıldızdan birini almayı düşünüyor kim mi bu iki yıldız...

francles

Öne çıkan mesajlar

floryada para yapar fakat gs borcunu kapatamaz.
tesisin bulunduğu yer gerçekten çok değerli.floryadaki en değerlli noktalardan birisi.
fakat yapı itibariyle ümraniye tesisleri floryadan çok daha değerli
raider öyle 10milyon $ flm da değil.
tesisler 3-5 milyon$ flm
ordan altın çıkmıyor yani abartmaya gerek yok.
10milyon$ arsa türkiye de kolay kolay bulunmaz.[hline]bla bla bla ...

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Simofle, 17 June 2003 15:46 tarihinde demiş ki:
6s batmaz tabı arkasında koskoca Turkıye Futbol Federasyonu var. Fener, bjk batar 6s batmaz.[hline]Simofle
-.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-

simofle nin dediği çok doğru.
6s batmaz

"tüm gurbetçilerimizin 100euro bağışlamalarını rica ediyoruz. Gs için"
-Vergi kaçakçısı mösyö özhan canaydın-[hline]bla bla bla ...

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Raid3r, 17 June 2003 16:00 tarihinde demiş ki:
değildir avrupada başarılı olduğu doğru ama aynı ligde oynadıkları senelere bakınca fener en başarılı takımdır.

ha yine gs 45 yıllık sayarsanız ayrı

Mahalli Ligleri sayarsan oyle tabi..
3 takimli lig.$ampiyon FB..HAH!
Resmi TR Ligi tarihini ezberletemedik size gitti...[hline]tHe Original fi$h®

Sosyal ağlarda paylaş

said:
blackchaos, 17 June 2003 16:01 tarihinde demiş ki:
said:
Simofle, 17 June 2003 15:46 tarihinde demiş ki:
6s batmaz tabı arkasında koskoca Turkıye Futbol Federasyonu var. Fener, bjk batar 6s batmaz.[hline]Simofle
-.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-

simofle nin dediği çok doğru.
6s batmaz

"tüm gurbetçilerimizin 100euro bağışlamalarını rica ediyoruz. Gs için"
-Vergi kaçakçısı mösyö özhan canaydın-[hline]bla bla bla ...

Bu da hala anlayamadi Canaydin'în vergi kacakcisi olmadigini..
Yazik valla..Insan ziyanligi.

[hline]tHe Original fi$h®

[Bu mesaj -Wissy tarafından 17 June 2003 16:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yahu bütün türkiye'de bir sizlere kaldı hangi takımın batıcağı batmayacağıda onu konuşuyorsunuz

galatasaray'ın birçoğunuz büyük ihtimal bilmediği riva'daki arazisi galatasaray kulubünün borcunun %80'ini kapatacak kadar değer biçildiğini, özhan canaydın'ın türkiye'de işadamı olarak bütün sayılı değer bankalardan galatasaray'ın borcunun tamamını kapatacak kadar kredi alabiliceğini vs. bilemiyorsunuz heralde ?

said:
blackchaos zırvalamışki:
-Vergi kaçakçısı mösyö özhan canaydın-

sence bu adam vergi kaçakçısı olsa, şuan türkiye sınırları için de serbestçe dolaşabilir mi ? hayır yani en basit konudan, anlayabiliceğin şekilde yaklaşıcam

'cordoba kaldı' adlı topic'te bir cevap yazdım aynı suçlamada bulunduğun için, bir oku istersen[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz
Sosyal ağlarda paylaş

buda klasik nukem'in repliği oldu

'tmm xx, türkiyede xx'in xx yapmadığını söyleyen ilk/ikinci kişisin'

bak nukem, özhan canaydın adına bir suçlama yaparsan galatasaray spor kulubünden bahsedemezsin, ancak galatasaray vergi kaçırıyor dersen olur o iş
galatasaray kulübünde başkanlar seçimle iş başına gelir, maliye'den başka yönetici sorumludur, yönetimden başka, transfer komitesinden başka.. hepside galatasaray spor kulubü adına çalışır, kimse kendi adına çalışmaz bir kulüpte, aynı şey fenerbahçe içinde geçerli, aydınspor içinde geçerli

ha sen bunu bilmiyorsan, neden mesaj yazıyorsunki ?

bilmiyorum de, otur oturduğun yerde

galatasaray'ın vergi borcunu, özhan canaydın'ın vergi borcu diyede ortaya atan tek kişisin sen şu dünyada[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mephisto_, 16 June 2003 20:57 tarihinde demiş ki:
yahu şu özhan canaydın'ın monaco'da vergi ödemesinin nasıl olay olduğunu anlayamıyorum

bursada türkiye'nin en kaliteli, en büyük fabrikalarından birine sahip, ülkesi adına yılda milyonlarca dolar ihracat/ithalat yapan bir adamın, monaco'da bir şirketle ortaklığının olması ve bu ortaklığı yüzünden orada vergi ödemesi midir vergi hırsızlığı ? kendisi hakkında kulaktan dolma bilgilerle, cahil insanların yazdığı şeylerle bu adamı suçlamak mıdır 'adam' olmak ? kendisinin türkiye'de vergi borcu yoktur, bunun dışında monaco'da bile vergisini ödüyordur... ha siz araştırmadıysanız, bilmiyorsanız bu işlerin nasıl yürütüldüğünü vede sırf galatasaray başkan'ı olmuş diye bir insana kin besleyebiliyorsanız bunları anlamamanız çok doğal, devlet adına yaptırdığı okuldan bile hiçbir karşılık beklememiştir.. hadi bilmiyorsanız bari konuşmayın da kendinizi küçük düşürmeyin
[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz
Sosyal ağlarda paylaş

yahu nukem bir kere mantıklı yazı yaz ya

'bilmiyorum, zırvalıyorum' de, anlayalım derdini

al sana, bütün suçlamalarına cevap yazıyorum, burda gelip 'hede hödö lol, hede hödö lol, ben 14 yaşında veletim, benle muhattaba girmeyin hede hödö lol' diyorsun[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...