Simofle Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Bu arada batısta gazıantep'ın malı degılmı ya? bıde gokdenız ıcın batısta + 2 mılyon dolar onermıs 6s. Batıstayı 2 ye bolceksınız herhalde,bıde sayısal fılan mı tutturdu 2 mıl. dolar falan fılan.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 ı ıh gs nin malı ama antep parasını alamadı daha yani celal doğan öle dio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Biz Rommedahl(Boyle mi yaziliyordu?), Serginho, Kallon ve Pepe'yi alacaz.. Yaaa... [Yani ben bile inanmadim ama neyse :)][hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Sen once Batistanın borcunu ode (Yukardan gordum)[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Bu arada GS bir amerikan $irketinden 100m $ kredi aliyor.70m $si ile stat yapilacak.30m $si ise transfere ayrilacak.(mi$)[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Neden ben odeyeyimki? Ben mi aldim Batista'yi?[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 said: -Wissy, 17 June 2003 15:13 tarihinde demiş ki: Neden ben odeyeyimki? Ben mi aldim Batista'yi?[hline]tHe Original fi$h® :lol:[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 inanamadım ama levent tüzemen 3.45 faizle 100 milyon dolar kredi alındı dedi 13 yılda ödencekmiş bu da yıllık 26 milyon dolar eder durumu iyice kötüleştirir yani oha 26 milyon dolar eheh veya levent tüzemeninki balondur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 100 milyon $ 'u kim buLmuş kolay yoldan da gs'ye verecek. Kesin yıllık %15-20 faizle filan almıştır sizin yönetim adamları ikna ettik süfer bi iş yaptık diye düşünüyolardır. Batarsınız artık 2-3 yıla kalmadan.[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Raider 3.45'in ne kdr iyi oLduğunu bilmiyosun galiba.. Balon o. Kredi alıp faize koysan daha iyi getirir o zmn ehu..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Ben yonetimin yalancisiyim valla.. Siz Sinan Engin'in deli sacmalarini bile kanit olarak gosterirken ben yonetimimin aciklamalarini yazamayacak miyim forumlara? Tobe..[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 blaq bilmiyorum ama 3,45 se yılda 26 milyon dolar ödicek gs fenerin 60 binlik stadı her maç full dolsa 15 milyon dolar getiriyor diye hatırlıyorum eheh gs 26 milyon dılar yıllık nasıl geri ödicek biri anlatabilir mi bana? yani 3,45 iyi diyorsun da oha 100 milyon dolara 345 milyon dolar 245 milyon dolar veriyorsun abi :) tabi faiz başka şekilde uygulanıyorsa bilmiyorum ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 wissy 2 dk sus ya hayret birşey ağzından çıkan her cümle beşiktaşa veya beşiktaşlı birine hakaret içermesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Hakaret mi? Nerede hakaret?[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Sonuçta adam stad yapıyo. Kendi parasını 1 yıLda nasıL çıkarsın? Ödeyemez, orası ayrı. Artı senin yaptığın hesabı da anlamadım ama bi yanlışlık olduğu kesin ehu. Yıllık 3.45 ile tüm parayı bi yıl sonra geri ödese 103.45 m $ ödemesi lazım ki bence bu fazLa değil..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Ama 13 yilda odeyecek i$te.. 13X3.45 oluyor o zaman zaten mantikli bir kredi.(Bilmiyorum nasil bir sistem i$ler ama bu mantikta olacaksa olabilitesi ve odenebilitesi saglam :))[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 wissy deli şaçması ne demek delilere denir genelde blaq abi faiz şöle değil mi ben mi yannış yapıyorum 3,45 demek aldığın 1, 3,45 olacak bu durumda 100, 345 olacak yani faiz miktarı birime uygulanmaz mı? ama dediğim gibi bilmiom eheh yoksa 103.5 ne demek abi kim kime verir 3,5 milyon dolar için :) yani %3,45 geçmiyordu normal 3,45 oranında faiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Turkiye'de buyuk takimlarin hepsinin cok buyuk ta$inmaz mallari var.Bunlari teminat gostererek cooook buyuk borclar altina girebilirler.Ve teminatlar durdugu surece de batmazlar.Merak etme Nukem GS yonetimi senden daha iyi biliyor bu i$leri..[hline]tHe Original fi$h® [Bu mesaj -Wissy tarafından 17 June 2003 15:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Ya ta$inmaz mallar diyorum sen bana hala "bibi bidi" ediyorsun. GS'nin adasi var lan.Daha ne? Sacma sapan konu$uyorsunuz.Sonra cevap verince de biz suclu oluyoruz. Sen merak etme GS batmaz.[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Florya tesislerinin maddi degerini bilip bilmeden burada zirvaliyorsun bir$eyler.Gorende BJK Ay'dan yer kiralami$ orada yapiyor sanacak antremanlari.. Bo$ konu$mayin.Konu$mak olmak icin konu$mayin.Bilip bilmeden konu$mayin.[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 6s batmaz tabı arkasında koskoca Turkıye Futbol Federasyonu var. Fener, bjk batar 6s batmaz.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Şşşştt susun asbaşkan wissy konuşuyor.[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Bu arada Florya tesisleri dediğin yere GS adası kadar para vermezler merak etme. Ayrıca Florya tesislerini ipotek ettirip borcunuzu ödeyemesseniz batmazsınız ama artık E-5'de antreman yaparsınız...[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Çok bilen wissy fiorentina nın antreman sahasının değerinin ve Monoco nun stadının değerini biliyormusun? Monoca nun arkasında koskocaman krallık var sen gelmişsin ada dan klubelerden bahsediyorsun. neyse siz ülkenize darbe gelmesin diye uğraşa durun. ama bi yandanda floryanın ve klubunuzn vergilerini kaçırmaya devam edin. 5 e aldığınız transferi 3 e gösterin ama yurtdışına sakın fazla döviz gitmesin.[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 abi nevzat demir tesisleri toplam 10 milyon dolara filandı yani atıyor gibi olmasın ama florya birkaçmilyon dolar anca olur yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar