Chemical Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Ehe saçma boş falan diceksiniz ama 1 hafta içinde falan kaynak yapmayı öğrenmezsem go-cartın şasisi kaynak test alanına dönücek. Şimdi bildiim tipler işte. Metali kaynaktan önce temizlemek. Kaynak atmadan önce anotu nokta vurarak sabitlenecek yere çok küçük kaynaklar atmak (maskesiz. gözü kapatıp atıyorsun bu kısımda.) sonra maskeyi alıp Anotu kaynak atılıcak yere bastırmadan sabit bir hızda geçirmek. Parçayı tamamen akkor hale getirip yakmamak ama kaynağıda buz gibi yüzeyde lök gibi bırakmamak. Birde düzgün kaynak atarken kaynağın sesi yumurta kızartırmış gibi çıtır çıtır olucakmış. Kaynak makinası vardı apartmanın. Gittim istedim bunu. Balkona yerleştirdim tam kaynaklık 2-3 tane metal parçası aldım. Sacın üzerine mengene ile sıkıştırdım bunları katotu taktım. Ama anotu deydirince ya çat ediyor. Yada deydirdiğin an nekadar yavaş deydirirsen deydir Anotun ucu metale yapışıyor "gıırr gırırırıırırı" diye kaynak cihazını anırttırıyor halie ile Anotun tetiğine basıp anot çubuğunu metalin üstünde yapışmış ve sallanarak bırakıyorsun yoksa cihaz yanabiliyor. Anotlar 4mm. Kutudan birtek 4mmlik Anot çıktı. Garip olanı cihaz sadece 2,5mm Anotlara kadar açılabiliyor. Devamında ilerlemiyor bi sorunu var işte. Zaten dahada açınca acaip ısınıp dakkada bir sigortası atıyo uyuz ediyo. Bukadar kutu 4mm anot alıp 2mmlik ayarda bıraktıklarına göre ben yanlış yapıyorumdur herhalde. Bilen yokmudur burada kaynağın detaylarını:)[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi pati açıldıktan bi süre sora demişki: suandaki sistem birebir eski sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 yapma evladım cıs! [spo1=cıs!]not: ciddi bir yardımda bulunmak isterdim fakat ne mümkün. not2: bir gün sakat kalmandan korkuyorum o yüzden böyle bir mesaj attım.[/spo][signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind join msn > [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: sanerixx, 01 Haziran 2005 20:11 tarihinde demiş ki: yapma evladım cıs! [spo1=cıs!] not2: bir gün sakat kalmandan korkuyorum o yüzden böyle bir mesaj attım.[/spo] aklıma ışın kılıcı yapıcaz derken yanan gençler geldi :) valla ben anlamam kaynak işinden ama kaynak makinesini aldıın kişi bilmezmi olayı?[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 burda akşama kadar sanayide kaynak vs. gibi işlerde çalışıpta akşam gelip paticik'e takılan biri oldugunu hiç sanmıyorum chemical.[signature][hline]Akvaryum Tutorial I was so sentimental when you left, I even cried. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Olsun yaptım ama bişiy:P Farklı bi marka anot vardı onu taktım. İşte anotu vurarak diilde üzerinde gezdirerek denedim gayet oldu ama yamuk yumuk.[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi pati açıldıktan bi süre sora demişki: suandaki sistem birebir eski sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbora Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 kaynak yapıp soğuduktan sonra kaynaklı yere tornavidayla falan vurman gerekiyor. çünkü anotun çubuğunun metalini eritmeye yarayan kaplaması laynağın üstünde tortu gibi duruo... en azından bana onun gibi bişe olmuştu.[signature][hline]Snowboy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paticik ağır sanayi bölümü isteriz![signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 paticiğe sanayi devrümü isterüüüük! (yaralama kendini..)[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: Kendercik, 01 Haziran 2005 20:47 tarihinde demiş ki: Paticik ağır sanayi bölümü isteriz! Alt basliklar : -Yaralanmadan nasil kaynak yapilir -Duduklu tencere ile nasil dokme celik yapilir :)[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ehe ayak parmamın ucu cızt oldu:) Simsiyah oluyo lan benim kaynağım:) deydirmiyecekmişim meğer okadar. ben bastırıyorum sanırım.[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi pati açıldıktan bi süre sora demişki: suandaki sistem birebir eski sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 lol chem hiçmi izlemedin hani böyle dokundurup dokundurup çekiyorlar.[signature][hline]sefanı sürdük, cefanı da çekeriz... die 4 you ultrAslan Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 izleniyormu lan kaynak izlenirmi hiç:)[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi pati açıldıktan bi süre sora demişki: suandaki sistem birebir eski sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Gözlerini iyi koru kaynak yanığı denen birsey var. Davul gibi şişiyor gözler. Birde çarpılma riskini hesaba kat :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 izledinmi dediğim yani hiç mi görmedin aehha oturup çitlekle izlemekten söz etmedik :)[signature][hline]sefanı sürdük, cefanı da çekeriz... die 4 you ultrAslan Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: Fistan, 01 Haziran 2005 20:15 tarihinde demiş ki: burda akşama kadar sanayide kaynak vs. gibi işlerde çalışıpta akşam gelip paticik'e takılan biri oldugunu hiç sanmıyorum chemical. ehehhe[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Absolut 2-3 defa fılaş şeklinde geldi ışık da film çekerken kullanılan flaşın dibinde patlamasından pek farkı yok. Oda yanlışlıkla anot deyince oluyo. Maske var normalde nişan aldıktan sora maskeden bakarak devam ediyorum. Yannız yeni maske almak lazım uydurukmuş bunun camı çok karartıyo hiçbişi göremiyorum lan)[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi pati açıldıktan bi süre sora demişki: suandaki sistem birebir eski sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 chemi işçiliğin iyi olması lazım kullanırken ayrılmasın sonra go kartın :) bence sanayiye gidip yardım iste. Biri öğretsin sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 öğrencem zaten kesin. şart oldu:P bi kendim deniyim ama. eylenceli hem.[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi pati açıldıktan bi süre sora demişki: suandaki sistem birebir eski sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar