Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hangi sigaralari kullanıosunuz ve tadlari nasil ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Ancalagan, 09 Şubat 2005 14:42 tarihinde demiş ki:
Evet arkadaslar hangi sigaralari kullanıosunuz ve tatlari nasil ehehe

ben marlboro kullanıyorum hele yanına ketçap dökünce manyak oluyor , bazılarda pul biber döküp öyle yiyormuş iyi oluyor diyorlar deniycem bakalım...

p.s: yok arkadaşlar sigara falan kullanmıyorum[signature][hline]Burning Legion>Night Elf>Druid>nicki sonra :)
Mesaj tarihi:
said:
Mandooo, 13 Şubat 2005 15:55 tarihinde demiş ki:
beyler sigara içiyosunuz bari yerli malı için...soysuzlara para vermeyin...ne güzel tütünümüz var bizim alın için maltepe samsun..hem ucuz hem yerli malı alla allaa....

ewt bundan sora herkes türkü icsin:D

walla ben her cesıt sıgara ıcerm ama bu aralar chesterfıeld takılıom... ama en ıı sıgara hangısı dersenız djarum rulz!!!
Mesaj tarihi:
said:
driftintosin, 13 Şubat 2005 21:35 tarihinde demiş ki:
valla mandoo, şahsen ben bi bok yiyosam ,en iyi boku yemek isterim, seni blemem ama..

[Bu mesaj driftintosin tarafından 13 Şubat 2005 21:35 tarihinde değiştirilmiştir]

Dogru lafa ne gerek var. :)
Mesaj tarihi:
Biz değişiklik olsun diye marlboro olsun parliament camel lm ligght falan alıp içlerini karıştırıp sarıp içiyoduk. Değişik bi tad oluyordu ;)[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter:
fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum..
DM: oldu..

Mesaj tarihi:
Tabiki her zaman Camel :)[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Brook[/i]
Elveda..
Mesaj tarihi:
Camel icilirmi arkadaslar yapmayin allah askina sanki iyi bir seyi tartisiyoz gibi oldu simdi :) cok agir bir sigara o ya bir dalinda adam ucuyor. En iyisi gene parlement parlement parlement :)
Mesaj tarihi:
said:
Menkalinan, 17 Şubat 2005 19:29 tarihinde demiş ki:
Ancalagan heralde beni tanımışsındır :) Nick ten yani... marlboro kırmızı box ama su sıralar maddi durum biraz kötü winston a talim etmiş durumdayım : )

tanıdım evet sen su iki sokak asagimda oturan dostumsun maddi durumdan dolayi marlboroyu birakıp winstona gecen adam hey Allam ya[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
türkü eheh evet gercekten rezalet[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
  • Yeni Oluştur...