Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hangi sigaralari kullanıosunuz ve tadlari nasil ?

Ancalagan

Öne çıkan mesajlar

said:
Ancalagan, 09 Şubat 2005 14:42 tarihinde demiş ki:
Evet arkadaslar hangi sigaralari kullanıosunuz ve tatlari nasil ehehe

ben marlboro kullanıyorum hele yanına ketçap dökünce manyak oluyor , bazılarda pul biber döküp öyle yiyormuş iyi oluyor diyorlar deniycem bakalım...

p.s: yok arkadaşlar sigara falan kullanmıyorum[signature][hline]Burning Legion>Night Elf>Druid>nicki sonra :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mandooo, 13 Şubat 2005 15:55 tarihinde demiş ki:
beyler sigara içiyosunuz bari yerli malı için...soysuzlara para vermeyin...ne güzel tütünümüz var bizim alın için maltepe samsun..hem ucuz hem yerli malı alla allaa....

ewt bundan sora herkes türkü icsin:D

walla ben her cesıt sıgara ıcerm ama bu aralar chesterfıeld takılıom... ama en ıı sıgara hangısı dersenız djarum rulz!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Biz değişiklik olsun diye marlboro olsun parliament camel lm ligght falan alıp içlerini karıştırıp sarıp içiyoduk. Değişik bi tad oluyordu ;)[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter:
fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum..
DM: oldu..

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Menkalinan, 17 Şubat 2005 19:29 tarihinde demiş ki:
Ancalagan heralde beni tanımışsındır :) Nick ten yani... marlboro kırmızı box ama su sıralar maddi durum biraz kötü winston a talim etmiş durumdayım : )

tanıdım evet sen su iki sokak asagimda oturan dostumsun maddi durumdan dolayi marlboroyu birakıp winstona gecen adam hey Allam ya[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...