Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hangi sigaralari kullanıosunuz ve tadlari nasil ?

Ancalagan

Öne çıkan mesajlar

Bi baktınız ki son sigaranız... Hemen sigaranın filitresini dişiniz ucuyla tuutp çekin. Filitre çıkınca Arka boş kalıyo tabi. Sonra hafif hafif çekin:) İşte ozman son sigaranın niye kimseye verilmediğini anlıcaksınıs :P[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter:
fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum..
DM: oldu..

Sosyal ağlarda paylaş

YASAL UYARI:SİGARA SAĞLIĞA ZARARLIDIR...

amaaaaan boşver...için anasını satayım...
ben içemiyorum çünkü bana sigara alerji yapıyr..
astım olayları...içmeyin ulan...[signature][hline]HIYARIM HIYARSIN HIYAR HIYARIZ HIYARSINIZ HIYARLAR

[Bu mesaj The_Guerilla tarafından 11 Şubat 2005 02:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

uzun olunca daha uzun sürede içiyosun olayı o, o kadar. tabi kısanın tadı daha bir dolu oluyo.

uzun sigara bilgisayar başında falan daha iyi oluyo malak malak ekrana bakarkene düşüp klavyeyi falan yakmıyo.
masa başında iş yapanların çoğu uzun içer.

kırmızı marlboro içerim ben, gerçi bıraksam ne süfer olcak ama neyse bakalm. yarım gazla bırakmayı denemek istemiyorum yarıda kalıyor.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r !
Sosyal ağlarda paylaş

marlboro'yı 6 sene içtikten sonra son 2 senedir marlboro + winston beraber içerek marlboroyu bırakıp winston'a geçiyorum..

İnsan Günde 2.5 paket içince ister istemez değiştiriyor sıgarasını..
tabi bide sözlüne alınan paketler (2 de o içiyo)
kardeşin otlanmaları derken günlük paket sayısı
5'i buluyor..
hele bide içki varsa (ki günaşırı var) 7 paket'e kadar çıkan harcama insanı samsun maltepe yada birinciye itsede :lol:
biz winston'a döndük :lol:[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük
Lominadze|News
Mail|MSN [email protected]|

Founder of AAL'05
Sosyal ağlarda paylaş

beyler sigara içiyosunuz bari yerli malı için...soysuzlara para vermeyin...ne güzel tütünümüz var bizim alın için maltepe samsun..hem ucuz hem yerli malı alla allaa....[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Sosyal ağlarda paylaş

Bazı gerçekler vardır ve bunları biz kabullenmesek bile gerçektir:D bilmem anlata bildimmi:)[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter:
fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum..

Sosyal ağlarda paylaş

Bak bunu deme işte. Böyle deyince bırakasım geliyor:/ haftada ortalama 2 paket içiyorum. Ve içenlerinde benle aynı durumda olduklarını tahmin ediyorum. Bu olay biraz kötü. Bide yeni bi zam geliyor bakkallar yine cigaraarı saklamaya başlamış...[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter:

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...