mdma Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 can sıkıntısından torrent sitelerimi bi geziyim dedim ve http://www.elitetorrents.org/da söyle bir yazı gozume ilişti: THIS SITE HAS BEEN PERMANENTLY SHUT DOWN BY THE FEDERAL BUREAU OF INVESTIGATION AND U.S. IMMIGRATION AND CUSTOMS ENFORCEMENT sanırsam abd yasal kurumları olayı cokmu cok ciddiye alıyorlar. eskiden kapanırdı sayfa goruntulenemiyor fln seklide sayfayı goremezdik. bence bu uyarı ile kullanıcılarıda caydırmak dusuncesini güdüyor olabilirler belkide. bilmiyorum yorum sizin. edit: yazım hatası [signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. [Bu mesaj Endoret tarafından 01 Haziran 2005 15:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 FBI affetmez vala[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=119775 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 evet GEd bir çok başlık açıldı ama ben federallerin bu olayı abartmasına dikkat çekmek istedim.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 gerçekten abartmışlar federaller ya napalım artık onda da dikkatli olacağız[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 eskisinden cok daha siki. eskiden hadi canim yapilmaz denen seyleri yapiyolar. mesela p2p programlarinda dosya aratip uyarida buluyolar insanlara. bir daha yakalandiginda dava aciliyo ve baya bi acitiyo cezasi. doom 3'u okul network'unde bulmuslardi, eleman az daha gidiyodu...[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 aklıma şu geldi: http://www.ebaumsworld.com/riaa-psa.html[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 bildigimiz hirsizlik iste duserler tabii ustune . artik hirsizlik yapamayacaz o kotu tabii .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 abio video ne ya koptum vallaha edit:// elitetorrents'in en latında şöyle bişiy yazıo RTJKJAS acaba anlamı ne merak ettim fbi şifre bırakmış bize sırada hangi site var diye herhalde :D[signature][hline]karnım aççç! iPod fonuna yardımda bulunun enteresan şeyler [Bu mesaj nameless13 tarafından 01 Haziran 2005 17:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Eycınt Maldır end Sıkali. Efbiay.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ehehe site frontpage ile falan yapılmış sanırım:) ahah[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi pati açıldıktan bi süre sora demişki: suandaki sistem birebir eski sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: W3r3wolf, 01 Haziran 2005 17:18 tarihinde demiş ki: Eycınt Maldır end Sıkali. Efbiay. roflmao denir buna ancak...[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: W3r3wolf, 01 Haziran 2005 17:18 tarihinde demiş ki: Eycınt Maldır end Sıkali. Efbiay. lol be :lol:[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Soldat: [Fire] BlaCKDaGGeR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 kahrolası federaller izimizi buldu.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: nameless13, 01 Haziran 2005 17:10 tarihinde demiş ki: abio video ne ya koptum vallaha edit:// elitetorrents'in en latında şöyle bişiy yazıo RTJKJAS acaba anlamı ne merak ettim fbi şifre bırakmış bize sırada hangi site var diye herhalde :D hehe bende gördüm cok ilginç bişi acaba nedir nedir? :)[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 www.thepiratebay.org un sonu da benzer olmus gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 bir ara tehdit de vardı "You can click but you can't hide" (Tıklayabilirsin ama saklanamazsın) diye. baya bi komikti[signature][hline] Kedileri seviyorsan buraya tıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 derin devlet valla akıl sır ermez[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 oha piratebayin kapanmasi ayip olmus ya bu adamlar kendilerine gelen uyari mektuplarina ,alayci bi tavirla cevap falan yazarlardi genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar