forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 dünya yaşamak için çok da zevkli bir yer olmadığı için.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Ölümde Hayatın Bir Parçası[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karala Birşeyler BEni Mutlu Et Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!![иєтωσяк тєяяσяιzм] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Senin isteğine kalmamıski Kabul etsende etmesende tıkıcaklar pamuğu k.cına.![signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .! Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: Thrain, 31 Mayıs 2005 09:05 tarihinde demiş ki: ölüm bir son degildir.başlangıçtır eğer inancın warsa. +1[signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .! Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 ölmek aslında kortuğum bişi diil sadece yakınlarım uzulmesın bide bu kadar okuduk bok olmasın dıe olmek ıstemem.Bişey farketmicek sanırım. Bence beyin duyuları hissetiğimiz düşündüğümüz yer fln diil,beyin direk bir kanal.Ruhumuzla aramıda bağ kurmaya yarayan bir kanal gibi düşünüyorum.e oda gidince ruhun vucud uzerinde etkisi kalmıyor.[signature][hline]Azmodai, 30 Mayıs 2005 04:58 tarihinde demiş ki: ztn korelileri alacan bole beslicen ilerde senin icin fulltime char kasarlar sahane olur. ben istiyorum bitane mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeHi_R Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 BENDE BAZEN NEDEN YASIYORUZ SONRA GUNAH ISLEYIP SONRADA OTEKI TARAFTA CEHENNEM AZABI CEKIYORUZ KI OZAMAN NIYE DOGUYORUZ KI HIC ANLAMIYORUM BI ARA BU KONU UZERINDE NEREDEYSE KAFAYI YIYECEKTIM[signature][hline]It's Better toburn of then to Fode away...!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Zaten "ömrü uzatmak" vb. konular üzerinde harıl harıl çalışılıyor ama "ölümsüzlük" çok büyük bir ütopya olduğu için söz edilmiyordur muhtemelen..[signature][hline]Sadece internetten arama yaparak ayda 24$ dolar kazanmak için tıklayın.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 ölümsüzlük bir ütopya, başka bişey değil. ölüm aslında varolmanın vazgeçilmez bir kuralı. yaşamı sindiremeyen konu ölümsüzlük olduğunda da hazımsızlık yaşar[signature][hline]yargılamayın, henüz siz de yargılanmadınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 gereksiz bence.[signature][hline]Azmodai, 30 Mayıs 2005 04:58 tarihinde demiş ki: ztn korelileri alacan bole beslicen ilerde senin icin fulltime char kasarlar sahane olur. ben istiyorum bitane mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Eheh, tek cümleyle bütün konuyu kesti attı =)[signature][hline]Sadece internetten arama yaparak ayda 24$ dolar kazanmak için tıklayın.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 bence aptallık ölümü kabullenmek değil ölümü kabullenmemektir.. allah birdir herkesi yanına alacak şeklinde dini vaaz gerçekleştirmiyorum..demek istediğim..bu güne kadar yaşamış yaklaış 23897432597285593298089 insn gibi herkesin de sonu o olacağına göre kabullenip güzel bir yaşam geçirmek gerek..[signature][hline]We will see the dreams that we dare to dream.. Burning myriads of fire... Love for talking of closing... Loving deadfull and dire dire... It's the ever haunting moon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 ölmek ıstemıorsan şeytanla anlasma yap :) vampir ol dasdsad[signature][hline]The evil makes me cry, one day it will cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 okumadım öncekileri ama insanlık ölümü kabullenmiş çünkü kaçınılmaz son..[signature][hline]The circle is now complete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeHi_R Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 benı korkutanda olumun kacınılmaz olması zaten cıkmazımız yok yanı kacsan kacamazsın ıntahar etmekde cozum degıl[signature][hline]It's Better toburn of then to Fode away...!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 neden olumden korkarızki?Bilmediğimiz için.E işte din bunun için var olumden sonrasını bılırsen olumden korkmassın.Ha inandığımız bişi eğer yok ise ozaman toptan bou yedik[signature][hline]Azmodai, 30 Mayıs 2005 04:58 tarihinde demiş ki: ztn korelileri alacan bole beslicen ilerde senin icin fulltime char kasarlar sahane olur. ben istiyorum bitane mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 insanlığın çoğunluğuna bakma sen. bi de inat edenler var kabul etmeyecem diye onlarin da biyolog, doktor, genetikçi falan olanları ayak diremiş ben burda kalacam diye. ayak diremiş ki aşıları, ilaçları, yeni tedavi yöntemleri bulmuş.[signature][hline] Kedileri seviyorsan buraya tıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 çünkü hayatın bir parçası ölüm.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: NeHi_R, 31 Mayıs 2005 11:32 tarihinde demiş ki: benı korkutanda olumun kacınılmaz olması zaten cıkmazımız yok yanı kacsan kacamazsın ıntahar etmekde cozum degıl intahar etsede ölüceksın demek ıstedıgını anlayamadım :)[signature][hline]The evil makes me cry, one day it will cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeniceri Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 adama bak ya niye ölümü kabullenioz diyo! tamam sen kabul etme[signature][hline]***Bugarea*** - **Anti-Pati** - *Disspanzer* - *Dr. Fuchs* - *Mehteran* - *SonEfsane* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 diyemezmi?[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeniceri Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 diyemez, çünkü bu dini tartışmaya girer bence... din konuşmak yasak değil miydi??[signature][hline]***Bugarea*** - **Anti-Pati** - *Disspanzer* - *Dr. Fuchs* - *Mehteran* - *SonEfsane* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 aHAHAH BUGAREA GELMIS AHAHAH THE BONZY RETURNED[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Soldat: [Fire] BlaCKDaGGeR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 -Yeniceri- 5 sayfa yazı var bu topicde,ayrıca hergün din+siyaset tartışılıo forumlarda(bir çok topic var biçoğu sayfalarca sürüo)yasak değil...[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe'' [Bu mesaj Natural_Jedi tarafından 31 Mayıs 2005 12:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeniceri Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 kaşınmayalım arkadaşım, sonra yine ayıp olcak, lütfen....adam gibi tartışma yapıoz saçma laflar olmasın[signature][hline]***Bugarea*** - **Anti-Pati** - *Disspanzer* - *Dr. Fuchs* - *Mehteran* - *SonEfsane* [Bu mesaj Yeniceri tarafından 31 Mayıs 2005 12:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Natural anlamıssın galiba o arkadas meshur Bonzi Bugarea :-) eheh walla zamanında ettigin laflarıda bılıyoruz bunlar sonucunda Yörünge Dışına Bonzi Buddy avatarıyla şutlandıgınıda hatırlıyoruz. Bu olayları hatırlayanların seni zaten ciddiye alacagını sanmam ki yinede ben degistim ayagına falan yatarsanda gerçekçi bile olmaz :) [signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Soldat: [Fire] BlaCKDaGGeR [Bu mesaj BlaCk_DmC tarafından 31 Mayıs 2005 12:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar