Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnsanlık neden ölümü kabullenmiş?

Joker

Öne çıkan mesajlar

ölmek aslında kortuğum bişi diil sadece yakınlarım uzulmesın bide bu kadar okuduk bok olmasın dıe olmek ıstemem.Bişey farketmicek sanırım.
Bence beyin duyuları hissetiğimiz düşündüğümüz yer fln diil,beyin direk bir kanal.Ruhumuzla aramıda bağ kurmaya yarayan bir kanal gibi düşünüyorum.e oda gidince ruhun vucud uzerinde etkisi kalmıyor.[signature][hline]Azmodai, 30 Mayıs 2005 04:58 tarihinde demiş ki:
ztn korelileri alacan bole beslicen ilerde senin icin fulltime char kasarlar sahane olur. ben istiyorum bitane mesela.
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten "ömrü uzatmak" vb. konular üzerinde harıl harıl çalışılıyor ama "ölümsüzlük" çok büyük bir ütopya olduğu için söz edilmiyordur muhtemelen..[signature][hline]Sadece internetten arama yaparak ayda 24$ dolar kazanmak için tıklayın..
John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Sosyal ağlarda paylaş

bence aptallık ölümü kabullenmek değil ölümü kabullenmemektir..

allah birdir herkesi yanına alacak şeklinde dini vaaz gerçekleştirmiyorum..demek istediğim..bu güne kadar yaşamış yaklaış 23897432597285593298089 insn gibi herkesin de sonu o olacağına göre kabullenip güzel bir yaşam geçirmek gerek..[signature][hline]We will see the dreams that we dare to dream..

Burning myriads of fire...
Love for talking of closing...
Loving deadfull and dire dire...
It's the ever haunting moon...

Sosyal ağlarda paylaş

neden olumden korkarızki?Bilmediğimiz için.E işte din bunun için var olumden sonrasını bılırsen olumden korkmassın.Ha inandığımız bişi eğer yok ise ozaman toptan bou yedik[signature][hline]Azmodai, 30 Mayıs 2005 04:58 tarihinde demiş ki:
ztn korelileri alacan bole beslicen ilerde senin icin fulltime char kasarlar sahane olur. ben istiyorum bitane mesela.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
NeHi_R, 31 Mayıs 2005 11:32 tarihinde demiş ki:
benı korkutanda olumun kacınılmaz olması zaten cıkmazımız yok yanı kacsan kacamazsın ıntahar etmekde cozum degıl

intahar etsede ölüceksın demek ıstedıgını anlayamadım :)[signature][hline]The evil makes me cry, one day it will cry
Sosyal ağlarda paylaş

-Yeniceri-
5 sayfa yazı var bu topicde,ayrıca hergün din+siyaset tartışılıo forumlarda(bir çok topic var biçoğu sayfalarca sürüo)yasak değil...[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe''

[Bu mesaj Natural_Jedi tarafından 31 Mayıs 2005 12:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

kaşınmayalım arkadaşım, sonra yine ayıp olcak, lütfen....adam gibi tartışma yapıoz saçma laflar olmasın[signature][hline]***Bugarea*** - **Anti-Pati** - *Disspanzer* - *Dr. Fuchs* - *Mehteran* - *SonEfsane*

[Bu mesaj Yeniceri tarafından 31 Mayıs 2005 12:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Natural anlamıssın galiba o arkadas meshur Bonzi Bugarea :-)

eheh walla zamanında ettigin laflarıda bılıyoruz bunlar sonucunda Yörünge Dışına Bonzi Buddy avatarıyla şutlandıgınıda hatırlıyoruz.

Bu olayları hatırlayanların seni zaten ciddiye alacagını sanmam ki yinede ben degistim ayagına falan yatarsanda gerçekçi bile olmaz :)
[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Soldat: [Fire] BlaCKDaGGeR

[Bu mesaj BlaCk_DmC tarafından 31 Mayıs 2005 12:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...