Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnsanlık neden ölümü kabullenmiş?

Joker

Öne çıkan mesajlar

ya herşeye çözüm arıyorlar herşeyin üstesinden geliyorlar ama ölümsüzlük hiç söz edilen bişi deil...
neden ölümü bu kdr kabullendik?
allahın kıçı kırık virüsü bileyüzyıllarca hayatta kalabilioken...
Neden kabulleniyoruz?

*Ben vicudumu dondurmayı düşünüyorum alternatif bişi bulamazsam...[signature][hline]Hayatta bir Doğru Bide yanlış vardır...
Doğru olan herkesin yaptığı,
Yanlış olansa yanlışın varlığıdır...
By Joker...

Wow:Troll Rogue ByJoker / Burning Leg.
Sosyal ağlarda paylaş

aslinda sormanız gerekn soru su olsun ye eger inandigniz hersey bosunaysa vede ölünce hiçbisey olmicaksaniz ...

yani ölünce yoksunuz.... Yok... baska hayat yok...
yok olucaksiniz.. iste bunu takmistim uzun süre aama sonra cevaplarimi aldim ..:)[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Natural_Jedi, 31 Mayıs 2005 03:00 tarihinde demiş ki:
doğmadan önceyi nasıl hatırlamiosan,öldükten sonrada hiç bişey hatırlamicaksın çnkü beynin işlemi durmuş olucak.
meta olarak vücudun dünyada olucak ama canlı olmicaksın.
okadar karıştırı bişey değil aslında.

nerden biliosun?hic oldun mu?:)
Sosyal ağlarda paylaş

Yada söyle diyelim.. Öbürkü dünya varsa neden kuran-i kerimde cennet böyledir zevk alıcaksınız bundan, cehennem sıcaktır yanıcaksınız acı cekiceksiniz dio. Eee sonuca gelince; Beyin durucak ise nası acıyı hissedicez? yada nasıl zevk alıcaz?.. al sana soru. Bence karışık..[signature][hline]Msn:[email protected]
Mail:[email protected]
Radio:Radyo Buces

[code=php] i died for you !
[/code]
[Bu mesaj Mayh3m tarafından 31 Mayıs 2005 03:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bu dünyaya bakış açısıyla ve inançlarımızla alakalı.
bazen sadece inanmak istediğin şeye inanırsın.
benim için kuran yads ne bilim ''kutsal'' denilen kitapların önemi olmadığı için gayet rahat bi soru.
düşünmek senin elinde.
tabulardan kurtulabilirsen sorunun cevabınıda bi o kadar rahat verirsin.[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Natural_Jedi, 31 Mayıs 2005 03:00 tarihinde demiş ki:
doğmadan önceyi nasıl hatırlamiosan,öldükten sonrada hiç bişey hatırlamicaksın çnkü beynin işlemi durmuş olucak.

abi sen burda diosun bak resmen hiç birseyi bilmeden yapıcaksın, hissetmiyeceksin v.b. beyin islemiyecekse nasıl meyvelerden tad alıcaz, acı cekicez, zevk alıcaz, hissedicez? tamam ben müslümanım inancım var ama sende müslümansan bunu nasıl kabullenebiliyorsun onu anlamadım ben? haksızmıyım simdi?[signature][hline]Msn:[email protected]
Mail:[email protected]
Radio:Radyo Buces

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mino, 31 Mayıs 2005 03:05 tarihinde demiş ki:
Metafizik kitaplarını okumanızı tavsiye ederim arkadaşlar. İnanıp inanmamak size kalmış ama bu dünyayla sentezlediğiniz zaman mantıklı sonuçlar ortaya çıkıyor.

ben çıkıp materyalist kitapları okumanızı tavsiye ederim gibisnden bişeyler söylemiorum.aynı şeyi sende yapmamalısın bnce...metafizik dünya görüşü kendi beynini uyutmaktan başka bişey değildir bnm gözümde,afyondur...
her tarz kitapları okuyun hangisi sizin yaşam tarzınıza,birikiminize,kültürünüze, uygunsa ona inanın.
kndi içinizdeki çelişkilerden kurtulmanın en kolay yollarından bi tanesi kesin bi çizgi oluşturmaktır aslında.[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe''
Sosyal ağlarda paylaş

abi sen burda diosun bak resmen hiç birseyi bilmeden yapıcaksın, hissetmiyeceksin v.b. beyin islemiyecekse nasıl meyvelerden tad alıcaz, acı cekicez, zevk alıcaz, hissedicez? tamam ben müslümanım inancım var ama sende müslümansan bunu nasıl kabullenebiliyorsun onu anlamadım ben? haksızmıyım simdi?
:) yukarıdaki msgımda neye inanıp inanmadığımı biraz olsun ifade ettiğimi düşünüorum.
ki bnm dediklerimden bilmeyip,hissetmeme gibi bi sonuclar nasıl çıkardın bunu merak ediorum.
tam tersine bişeye inaniosan o şeyi öğren ondan sonra inan, önce inanıp sonra öğrenme.[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe''
Sosyal ağlarda paylaş

Ölüm yoktur, bilinç seviyesinin gelişmesi ve daha üstlerde yeni bir varoluşa geçmek vardır.

Her insanın gideceği düzlemler vardır. Bazıları 5 e giderken bazıları 7 e gidicek. (toplam 7 tane var) Sonuçta ölüm demekbir periyodun bitmesi demek bence..[signature][hline]-999.999.999 ve 1.000.000.000 ! Tamamdır, lazer silahının gücübitti. Saldıralım..
Sosyal ağlarda paylaş

-Mayh3m-
''orda'' dediğin yer neresi ''öbür taraf'' mı?
diorum ki öbür taraf die bieşey yok.
doğmadan önce bi öbür taraf olmadığı gibi ölümden sonrada yok.
sen kolay yolu seçmişsin,yaşamdaki eksikleri başka bi yerde düzeltileceğini fln düşünüosun.
yemişsin çoktan paparayı.
ölümden sonra beynin yaşam fonksiyonlarını kaybettiğini bundan dolayı düşünme yetisin ortadan kalktığını ve bunun yanında hissetme,düşünme gibi yetilerin ortadan kalktığını belirttim aynı doğmadan önceki formunda olduğu gibi...
öldükten sonrada hatırlamican bir çok şeyi;ne kadar anlatırsam anlatıyım sen kuran'a ve öbür taraf inancına sahip olduğun için bunu kabullenmiceksin.burda seni yargılamiorum yanlış anlama kesinlikle,bakış açısıyla alakalı.[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe''

[Bu mesaj Natural_Jedi tarafından 31 Mayıs 2005 03:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

-Mayh3m-
said:
Natural_Jedi, 31 Mayıs 2005 03:05 tarihinde demiş ki:
bu dünyaya bakış açısıyla ve inançlarımızla alakalı.
bazen sadece inanmak istediğin şeye inanırsın.
benim için kuran yads ne bilim ''kutsal'' denilen kitapların önemi olmadığı için gayet rahat bi soru.

bazı şeyleri illa açık açık ''ben böleyim lan'' demek mi gerekio yoksa biz okuyan,düşünen canlılarsak okuduğumzu anlayıp yorumlaya bilirmiyiz?

neye göre doğru kime göre doğru? kimin doğrularından bahsediosun ki?[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe''

[Bu mesaj Natural_Jedi tarafından 31 Mayıs 2005 03:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

inananlar inanmayanlar tabi herkezin görüsü var ama unutma herseyin baslangici oldugu gibi sonuda var ama sonlar baslangiclari yaratir buda einstein abimizin teorisine gelürr...
yani sen yokolmican eger inanmiyosan bilimle uras kurtar herkeszi bu dertten :D[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...