forgiver Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 önce counter için giderdim sonradan baymaya başladı bıraktım. evde bilg. olduğundan genelde yeni çıkan oyunlara bakayım diye kafeye giderim, kaliteli internet kafeler gerçekten insana keyif veriyor, evdekinden daha iyi bir bilg. ve bağlantı. çoğalması iyi birşey, sonuçta yeni açılanlar kafeler hala celern, p3 işlemci kullanan kafelerin kapanmasını veya yenilenmesini sağlıyor.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimloth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 KO oynayıp King of THE Turkey diye klan açan (nerden mi biliyorum..ımff) lamer dolu kafelerin yanı sıra (bilenler bilir) Elit gibi adı üstünde kafelerde var. Eh başarısının sırrı sadece güzel bi kafe olmasında değil İ.A.L.'nin yanında olması da olabilir ama gerçekten güzel ve profesyonel bir kafe. (Tam olarak kaç oluyo bilmiyorum ama) 80 küsür ekranda ps2 oynamak ve onlarca süper sistemli bilgisayarın elinin altında olması oldukça hoş. Not : Ülke ismine the konur mu lan hayvan..[signature][hline]Amon Amarth'dan sonra Pleysbocu oldum ben. Evri miihih... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Turkey hindi demek aynı zamanda, belirteyim de.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimloth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 O anlamda söledim zaten..[signature][hline]Amon Amarth'dan sonra Pleysbocu oldum ben. Evri miihih... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Nası yani, adam clanın adını Hindinin Kralı mı koymuş ?[signature][hline]Click! John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Olabilir neden olmasın ? "Dude, where's my goat ?" diye guild var.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Bence adam orda Turkey ile Türkiye'yi kastetmeyi denemiş; ama bilemem tabi..[signature][hline]Click! John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 bir ara bir uo serverın da gormustum guildin adı: "HapVarCigaraVar" :D[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: vimpir, 01 Haziran 2005 11:39 tarihinde demiş ki: hic internet cafeye gitmedim :utaniem: bende 1999da bir kere gittim bişi kaybetmiyoruz :lol:[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: shapshal, 01 Haziran 2005 10:52 tarihinde demiş ki: ayrıca yanınızda oturan kıro bi tipin çok bağırmayın çok gülmeyin gençler yeter aaa şeklinde laf etmesi de sinir bozan bir olay. ortaokuldan çıkıp koşa koşa kafeye gelen kantırcı gençliğin de nedensizce birbirlerine bağırıp çağırması, küfür edip durması, "ayna ayna" diye anırması da sinir bozan bir olay..[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Herseyde olduğu gibi elini attığının cıvığını cıkaran Görmemiş gelişmemiş toplum kesiminin yarattığı Cıvıklıktır bana göre Kahvehanelerinde amacı simdiki göründüğü gibi deildi herhalde net cafe neysede Kahvehaneler eskilere dayanıyor . Adam olduktan sonra yapılan hersey güzeldir .[signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .! Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SwZ Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: Sensible, 01 Haziran 2005 02:37 tarihinde demiş ki: İnternet Kafelere genelde bütün ipsiz sapsız serseriler bide "Lamer" dediğimiz düşünme yetisinden yoksun insanlar doluşuyor. +99999999[signature][hline]Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN Serkanow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: keyn, 01 Haziran 2005 13:10 tarihinde demiş ki: bir ara bir uo serverın da gormustum guildin adı: "HapVarCigaraVar" :D ehueuh [KentVarMalboroVar]'da bunun alternatifi ozaman :D[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Soldat: [Fire] BlaCKDaGGeR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar