SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 evet arkadaşalr başlıkt adediğim gibi bir pcvp serverında böyle birşey yapmak mümkünmü. Yani elden ele vermek veya maille gönderme gibi bir şansımız varmı. (ark. aynı serverda horde girecek ve benden para yardımı istedide)[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 mümkün değil sanırım mail ile ama (şimdi aklıma geldi)gatgetzan'daki AH'dan bişiler yapabilirsiniz sanırım dandik bi eşyayı koysun AH'a sonra sende gidip yüksek fiyattan alırsın böylece ona para yardımı yapmış olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Bildiğim kadarı ile hayır. ancak çok pahalıya satabileceği bir itemi ortak AHa ucuza koyarsın. kimse almadan o direkman alır gider kendi Ahında ucuza satar bu şekilde olabilir. Tabi bunun için gidilmesi gereken bölgeye ulaşmak biraz zorlu olur düşük level karakter için :) Welcome to Tanaris Gang zone :=P Edit: Bir üstte aynı anda yazılan onun koyduğu itemi senin yüksek bidlemen kesinlikle daha emin bir yol :=) [Bu mesaj Szasstam tarafından 01 Haziran 2005 00:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 hmm çok saolun elden ele verme şansımda yok yani..[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 alliance karakterini silicen horde karakterine paranı mı aktarmak istiyosun? şunu yapıyosun. alliance'taki bi arkadaşına mail ile bütün paranı yolluyosun. alliance karakterini siliyosun horde karakter açıyosun, level 30 civarlarına geliyosun gadgetzan'a gidiyosun, ah'ye 1 tane arrow koyuyosun 100g fiyat biçiyosun (veya arkadaşına ne kadar para verdiysen o kadar) arkadaşına telefon açıyosun, o gidiyo 1 arrowu 100 golda satın alıyo.[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 item vermek istiyosan tanariste gadgetzandaki ahye koy digeri hemen alsın kimse almadan ucuza koycan tabi gerci kimse olmuyo genelde rahat olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Tarafımdan yapılmış birşeydir. Gadgetzan da şehir içinde sadırı yapılamadığından rahatça AH kullanılabilir. Ben Arkadaşımı gadgetzan a çağırdım ve salak bir itemi bendeki para miktarınca koydurttum sonra onu satın aldım ve karakteri sildim yeni açılan karakterime parayı mail ile attı.[signature][hline]Alnımızda Parıldayan Şeref ve Şan Arması Kahramanlar Kahramanı Yılmaz Türk Jandarması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar