xueshen Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 seneye üniverste sınavına girip gidicem istanbuldan artık acayip sıkılıyorum burdan. artı aile baskısı, okul iyi deil ne biliyim bunun gibi olaylar yeter dememe neden oldu seneye büyük bir deişiklik olmassa gidiyorum istanbuldan yaşasın[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 hadi hayırlısı kendın ıcın iyi olanı secmen onemlı[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Soldat: [Fire] BlaCKDaGGeR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 saolasın en iyisi bu derim benim için yada kasıcamda şimdiki okulu bitiricem oda çok kasar offff 2 sne önce asıl hatayı yaptım ben biliyom[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 su anda bir unide okuyorsan ve okulda ciddi bir sorunun yoksa yani bölümü sevmemem, arkdaşlık ortamı fln. gibi. bence mevcut olan okulunu bitir derim.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 genelde tüm üniye gidip ailemden ayrılacağım hayatımı yaşayacağım diyenler ailesinden ayrılıp üniye gidince perişan oldum ailemin yanında kral gibi yaşıyormuşum diyorlar[signature][hline]shinsetsu desu.. WoW - Apache - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 amaç birtek ailenin yanından ayrılmak deilki ayrıvca istanbuldanda bıktım. yol problemi, insanları.[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 İstanbul ki dünyanın en güzel şehri, İnsan böyle bir şehri bırakıp nerelere gitmeli? Yaşanmaz görmeden o güzel boğazı, Hayat kokar İstanbul'umun güzel sokakları. (Aha bak şimdi senin için yazdım bu dörtlüğü. Aman diyim, İstanbul'dan vazgeçilmez)[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 izmir i tavsiye ederim,güzel $ehirdir :)[signature][hline]Pyro Andoria Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 ankarada çok iyi üniversiteler var, eğer eğitimini ilk şart olarak gözönünde bulunduruyosan ankara iyi bir tercih olabilir[signature][hline]yargılamayın, henüz siz de yargılanmadınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 ayni hayalle yasiyan birisi olarak bol sans ve basarilar dilerm[signature][hline]excuse me while jimmy kisses the sky slash kotu solo yazmaz [b]aaa banada sozlukte topic acilmis girin yorum yapin içinizi dokun nefretinizi bosaltin[b] [b]boooys dooont cry[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 ankara gibisi varmı ya oh sessiz sakin oh..[signature][hline]nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 İstanbul'dan vezgeçilir mi ya, uyuşturucu gibi, zararlı ama bırakamıyorsun..[signature][hline]Click! John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 ewt arkadasım guzel yapmısın en iisini kendın bılırsın eniştem hep bana böle der nedir ya butun kararları ailemi verırmıs okuyacagın okul evlenecegın kız oturacagın ev falan fılan nedir ya[signature][hline]The evil makes me cry, one day it will cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 keyif alıyorum istanbulda yaşamaktan ama çok deişti istanbul eyer seneye kadar işleri yoluna koyamadım kesin gitcem hem artık bazı şeylerin deişmesi gerek. kendi ayaklarımın üzerinde birazda olsa durabileyim kendi kararlarımı rahatça uygulayabileyim.[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 kıl götte ağarır, taş yerinde ağırdır. istanbul dışında yaşaya bileceğin yer az çünkü istanbul çok ayrı bir bölge.. havası suyu daha farklı[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duarte_frostbane Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 bak sen en iisi ya sabancı ya yada ısık un. e git... ikiside ist. ici ama cok uzun yol gider yurtta kalırsn haftada bi gun gorursn aileni hc bi sorun ckmaz... dersleri flnda takmıcn kafaya hayatını yasıcn;)[signature][hline]http://www.darkthrone.com/recruit.dt?uid=V30311B30362Y30243X30277S30243X30277 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar