Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

az önce aldıım karar

xueshen

Öne çıkan mesajlar

seneye üniverste sınavına girip gidicem istanbuldan artık acayip sıkılıyorum burdan. artı aile baskısı, okul iyi deil ne biliyim bunun gibi olaylar yeter dememe neden oldu seneye büyük bir deişiklik olmassa gidiyorum istanbuldan yaşasın[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan ,
tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki
tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu

Sosyal ağlarda paylaş

saolasın en iyisi bu derim benim için yada kasıcamda şimdiki okulu bitiricem oda çok kasar offff 2 sne önce asıl hatayı yaptım ben biliyom[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan ,
tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu

Sosyal ağlarda paylaş

su anda bir unide okuyorsan ve okulda ciddi bir sorunun yoksa yani bölümü sevmemem, arkdaşlık ortamı fln. gibi. bence mevcut olan okulunu bitir derim.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Sosyal ağlarda paylaş

amaç birtek ailenin yanından ayrılmak deilki ayrıvca istanbuldanda bıktım. yol problemi, insanları.[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan ,

Sosyal ağlarda paylaş

İstanbul ki dünyanın en güzel şehri,
İnsan böyle bir şehri bırakıp nerelere gitmeli?
Yaşanmaz görmeden o güzel boğazı,
Hayat kokar İstanbul'umun güzel sokakları.

(Aha bak şimdi senin için yazdım bu dörtlüğü. Aman diyim, İstanbul'dan vazgeçilmez)[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Sosyal ağlarda paylaş

keyif alıyorum istanbulda yaşamaktan ama çok deişti istanbul eyer seneye kadar işleri yoluna koyamadım kesin gitcem hem artık bazı şeylerin deişmesi gerek. kendi ayaklarımın üzerinde birazda olsa durabileyim kendi kararlarımı rahatça uygulayabileyim.[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan ,

Sosyal ağlarda paylaş

kıl götte ağarır, taş yerinde ağırdır.

istanbul dışında yaşaya bileceğin yer az çünkü istanbul çok ayrı bir bölge.. havası suyu daha farklı[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...