IMGOINGTOWIN Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 ----------------------yeniden------------------------------ tatil başladı... ve benim gibi derdini karşısındakine anlatamayanlardansanız ve bu yüzden duygularınızı anlatamadığınız için içiniz ağlıyor mu? bu 3 ay onu görmeden nasıl geçecek bilemiyorum.! birisine aşık oldum mu herşeyi yaparım aşık olmaktan nefret ediyorum keşke karşımdakine bu kadar bağımlı olmasam!!! ne yapacağım ben şimdi? ----------------------yeniden------------------------------ not: lütfen garbage bölümüne göndermeyin şu konuyu...![hline]So need your love, so fuck you all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Persembe aksamı gaza geldim kızı msg yagmuruna tuttum ve ona soledim.Benden 1 hafta sure istedi ve msg bomardımanı devam ediyor.Tek bktan olay var o da kabul etse bile 3 ay boyunca cok fazla gorusemeyecez cunku Yalovada yazlıkta olacak[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 araya yaz tatilini sokmak ciddi kötü oluyor eh.. bende aynı durumdayım, aynı senin gibi bağlı kalıyorum genelde :) ama salla, yazın belki başkasını bulursun benim umudum öyle yani hehe.. zaten uzun süre yüzünü göremezsen direk unutursun[hline]Fizban (1:32 PM): oha olm işte ha amerikan ha türk Fizban (1:32 PM): zaten amerikalılar türkmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Bende aşa yukarı öyle bi durumdayım.(her an değişmeye müsaid bi durum ama neyse) Hepinize athena-bak takılmana dinlemenizi öneriyorum Tam anlamıyla bağlanmadıysanız yardımcı olur size bu şarkı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 onlar bana geliyor[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 said: -coLdwind-, 16 June 2003 11:10 tarihinde demiş ki: araya yaz tatilini sokmak ciddi kötü oluyor eh.. bende aynı durumdayım, aynı senin gibi bağlı kalıyorum genelde :) ama salla, yazın belki başkasını bulursun benim umudum öyle yani hehe.. zaten uzun süre yüzünü göremezsen direk unutursun[hline]Fizban (1:32 PM): oha olm işte ha amerikan ha türk Fizban (1:32 PM): zaten amerikalılar türkmüş Ya o bulursa da sen aç kalırsan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 olm bun kadar seviyosan yalovaya hatta yalova kaymakamına bile gidersin.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 bir dilbere tutulan gönül akıntıya kürekçekerek geldin buraya bir güzelin bakışıyla düştün hülyaya uyan artık uyan bu çektiğin azaplı zaman geçmek bilmez bir güzel uğruna üzülmek bitmez sen ağıtlar yak o kız gelmez uyan devri şaşan uyan bir bakışa kurban olmak sesini duymaya cihanı yakmak alevler arasında yanmaya yatmak uyan aşık yangın uyan *!bir off çeker karşı ki dağlar titrer* aman bee öss de bitti gönül ağrısı çekebilirim şimdi bir kız sevdim kızca sevilemedim zalim felek giydiğim aşık gömlek[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 said: Ra_d, 16 June 2003 11:37 tarihinde demiş ki: olm bun kadar seviyosan yalovaya hatta yalova kaymakamına bile gidersin.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. +1023561502[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Hmmmz hmmm bohueeeeee buhuuuuuuuu vuuuuuuuuu vuuuuu peh peh beheeeeeeeey bohueeeeee vuuuuuuaaa vuuuuuua !!! Annatabiiom di mi ?[hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim." Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 grup gündoğarken - Aşk yeniden[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 metallica-sabra cadabra[hline]It doesn't make any sense This tragic ending In spite of the evidence There's something still missing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Yine mi garbage a geldi beh[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 said: metboy, 16 June 2003 13:40 tarihinde demiş ki: metallica-sabra cadabra[hline]It doesn't make any sense This tragic ending In spite of the evidence There's something still missing Sen sus ya..Ne anlarsin a$ktan ve ozellikle me$kten..[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 neyseki yaz gelmeden bıraktım (yada kendisi tarafından bıraktırıldım)[hline]I'm one of the keepers of wilderness and here to help... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Mister No-Aşk Aşk zamansızdır bir sabah gider yanından, acı çekmekten mutlu olmak herşeyi güzel kılar. Aşk mutlu sonlar arama boşuna, hayat zaten bir hikaye,yarım kalan Seviyyyyooorrrruuuumm[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 BENDE! *!bardakları doldurmak üzere kök biralarını, viskileri, votkaları, şarapları hazırlar servisi elenamlarını seçer*[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Timur Selçuk- Sevmek Delilik[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Yaw paticik fme dondu burası be.......[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Sevmek Delilik Ümit Yaşar Oğuzcan - Timur Selçuk Deli midir nedir insanlar Aşuk oluyorlar. Gece gündüz arıyorlar aşkı Sevmek bir acı, sevmek bin acı. Sevmek delilik. Bu gün seven yarın gider Şu gönlümüz Yok mu Er geç yine aşkı özler Uslanmaz o yine sever Olur mu acaba? Sevmeden Yaşamak şu dünyada. Çocukluktaki aşkımız hani Şu kadın mı yoksa Aman Allah olmuş küp gibi Sevmek bir acı, sevmek bin acı Sevmek Delilik Bugün seven yarın gider Şu gönlümüz yok mu Er geç yine aşkı özler Uslanmaz o yine sever Olur mu acaba Sevmeden yaşamak şu dünyada Uslanmayız biz böyleyiz Her sefer bu son deriz Yine tutar birini severiz. Sevmek bir acı, Sevmek bin acı Sevmek delilik Bu gün seven yarın gider Şu gönlümüz yok mu Er geç yine aşkı özler Uslanmaz o gine sever Olur mu acaba Sevmeden yaşamak şu dünyada?[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IMGOINGTOWIN Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 forumu yamulttunuz:):yapma:[hline]So need your love, so fuck you all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elexa Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Metalcinin aşkı:metal müzik size hiçbirşey çağrıştırmıyorsa aşık olmuşsunuzdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 said: -Wissy, 16 June 2003 17:26 tarihinde demiş ki: said: metboy, 16 June 2003 13:40 tarihinde demiş ki: metallica-sabra cadabra[hline]It doesn't make any sense This tragic ending In spite of the evidence There's something still missing Sen sus ya..Ne anlarsin a$ktan ve ozellikle me$kten..[hline]tHe Original fi$h® kes lan yaşın kadar kızla çıktım ve hiç biride ... (sen bilion)[hline]It doesn't make any sense This tragic ending In spite of the evidence There's something still missing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Benim ya$im kadar ya$amadin bile :) Ayrica $imdi konu$turma beni...[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IMGOINGTOWIN Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 her bu duruma düştüğümde tavsiye ettiğiniz şarkıları dinleyeceğim. hepinize çok ama çok teşekkür ederim.[hline]So need your love, so fuck you all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar