Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 yoo oldu. bak ben sormuşum said: Heffer, 30 Mayıs 2005 23:45 tarihinde demiş ki: anlaşılmamış demek ki. ha burdan çıkaramadıysan diyeceğim bişey yok. uzatmak niyetindeysen hala diyeceğim bişey yok, zira konunun topik ile alakası yok.[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 arkadaş kaşıntılımısın sen? bir derdin varsa gelir özelden halledersin paşa paşa cümlemi düzelteceksende akıllı bir şekilde düzeltirsin forumu kirletmenin alemi yok cok bilmis tavırlarla (ne güzel pati senin gibi tiplerden kurtuluyor zannederken tam da...). ben biraz daha uzatmis olabilirim ancak senin konuyu uzatmanında alemi yok daha fazla[signature][hline]caddepiyasa.com [Bu mesaj tAKA tarafından 30 Mayıs 2005 23:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 allah allah ne uzatıyosunuz anlamadım ki o senin yanlıi yazdıgını duşunmuş.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 aşk böyle bir şey.[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 bende yaptım bende..hemen ona buna eleştiriye başlıyım..oley oley[signature][hline]We will see the dreams that we dare to dream..Burning myriads of fire... Love for talking of closing... Loving deadfull and dire dire... It's the ever haunting moon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 [signature][hline]We will see the dreams that we dare to dream..Burning myriads of fire... Love for talking of closing... Loving deadfull and dire dire... It's the ever haunting moon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 göroyorum ki insanların okuzlugunun sınırı yok.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 esprinin guzel oldugunu soyliyemem ama cizim ii olmus[signature][hline]excuse me while jimmy kisses the sky slash kotu solo yazmaz [b]aaa banada sozlukte topic acilmis girin yorum yapin içinizi dokun nefretinizi bosaltin[b] [b]boooys dooont cry[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: Volfied, 30 Mayıs 2005 23:05 tarihinde demiş ki: flamesaberini tutan sag kolunu da bulursan bize bi haber et sen de hiç bilmiosun, luke kesti onu.[signature][hline][i]Herif kaynak gözlüğüyle dolaşıyo, ona ışın kılıcı kor mu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 lol imza&mesaj cuk oturmuş:D[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 kollu kesti attı direk luke kokten.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Yorum yamak eriştiride bulunmakla, "hehuehueh yakaladık eziqe'i hadı dalga gecelim huehuehe ueheueh ezeleim hadı cocuğu euehueheueh" arasında fark vardır.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar