Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 wow'da şifremi değiştirmek istediğim zaman şıp diye istediğim şifreyi koyabiliyorum.ordaki mail adresime böle böle şifreniz şu olarak deiştirildi veya şifreniz değiştirilmiştir falan diye bi mail gelmiyor.hatta mail adresini değiştirmek istediğimizde de bi onay maili gelmesini beklerdim eski mail adresime.bu tip güvenlik önlemlerinin alınması gerekmez mi sizce? şifre isteme kısmında da acc. management'ta o an kayıtlı olan mail adresini girmemi istiyor.o yüzden bi çalınma durumnda ordaki mail adresini değiştirmek sorun olmayacağı için şifreyi isteme gibi bir durumda yok. arkadaşım kafeden benim acc. ile girip oynuyor bazen ama aklım kalmıyor değil ha.şifreyi kaptırsak yapabileceğim pek birşey yok anladığım kadarıyla anca supporta mail atıp secret questionı söyleyip alabiliriz belki. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 İlginç valla öyle olduğunu bilmiyordum ayrıca Kafeyide hiç tercih etmem yani bi gün account gider güven olmaz. O yüzden kafelerde hiç oynamam ben senin bileceğin iş...[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Leonobe of Burning Legion / Mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 kafeye gidip ne diye oynarsinizki dandik dandik bilgisayarlarda ekstra dusuk konfigurasyonda ? oturun evinizde mis gibi ohh[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 tamam da evde bilgisayarı olmayan ya da evdeki daha kötü konfigurasyonla çıldırmak istemeyenler olamaz mı? ayrıca kafede başkalarına sormak, yardımlaşmak fena olmaz bence. harçlığımı yol parasına yatırdım ben bi ara sırf beraber oynamak için[signature][hline]En refresh | Rakipsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 herkeste o olanak yok ama.ben rahatım evimden oynuyorum güzel bir konfig. ile ama nie cafeden oynarsınız gibi bişi saçma olmuş. konumuz wow'da bu tip bir güvenlik önleminin eksik olması.sapmasın konu(gerçi kimsenin iplediği yok anlaşılan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 ehe valla kafedeki makine benimkini ayağa roket, havada railleyebilecek nitelikte olduktan sonra ve de arkadaş ortamını kafede daha rahat yaşanılabilineceği de hesaba katılırsa kafede WoW oynamak o kadar da nadir bi olay değil ;) forza trip, forza trip in sucuklu kaşarlı tostu hehe[signature][hline]Sinister sinister nereye kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 arkadaş ortamı olayı bitiro ztn. 3-4 kişi aynı levellerde oynadığınızı düşünsenize bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Blizzard ın mail sistemini ben sevdim gerçi, page attığınız zaman direk size mailla sorununuzla uğraştık sorun için özür dileriz felan diye mail geliyor.Oyuna girmek zorunda bile kalmıyorsunuz çoğunlukla.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 netcafe'de yasamak kavrami sadece bizde oldugu icin bu kadarini dusunmemisler heralde. caldirirsan telefon edersin, kontrol ederler kredi karti hesabindan sonra geri verirler heralde...[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solinari Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Ben cıldıra cıldıra oynuorum basıma agrılar girio :D [Bu mesaj Solinari tarafından 01 Haziran 2005 01:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Siz Account Management'ın açık olduğuna dua edin :)[signature][hline]Ragnaros yells: DIE INSECTS! Shaman casts Frost Shock. Shaman casts Frost Shock. Ragnaros yells: WTF?! NERF! Elonia of Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar