Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper icat

kickass

Öne çıkan mesajlar

Helal olsun valla...
Bu arada nasıl anlıyomuş çıkardığını yada seksüel açıdan bi hareketlenme olduğunu?
Takip mekanizmasına eyvallahda çıkarma olayı nasıl olabilir :)
Hadi çıkarmayı geçtim bell lastiğindeki gerilimi ölçen bişi vardır :D
Seksüel olayları nasıl biliyo :)
Hadi erkekleri geçtim... Kadınlarınkini nasıl anlıyo?
euheuheuh
(burada iğrenç espiriler geldi dilimin ucuna kadar tuttum kendimi :D)[signature][hline]3 diyolar, 5 diyolar, hopluyolar zıplıyolar, bişiyler oluyo kafalarına göre...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lakers, 31 Mayıs 2005 18:34 tarihinde demiş ki:
Kimsenin karıştığı yok zorla takın demiyorlar sadece icat etmişler, ileride geliştirip daha muhim işler için kullanılabilir.

böyle bir icat nasıl mühim işlerde kullanılır gerçekten ilgimi çekti XD[signature][hline]yargılamayın, henüz siz de yargılanmadınız
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sanerixx, 31 Mayıs 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
peki bişi söylicem bunun chipi ısınma yapıyor muymuş amd'ler gibi?
bi tarafımız ısınırsa nolacak?

soğutma sistemi olarak ne düşünmüş yetkililer?

Yaw alakasız olacak konuyla ama aşın şunları arkadasım artık ya Amd lerin ısınma sorunu eskıden dı geçin bunları artık ilerleyin yauuu :)

Bu arada şahan'ın buna benzer bi sevgilisini kıskandıgı ve takıp etmek ıcın chip taktıgı bi skeci vardı. O geldi aklıma direk[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Soldat: [Fire] BlaCKDaGGeR

Sosyal ağlarda paylaş

valla madem kabarınca bipleyecek,

karıda ne yapıyordun derse,

Seks hayatımız o kadar kuvvetliki dişi sinek görse kabarıyor denebilir.

Ayrıca tuvalet olayında sakatlık bol,
ama boksör donunuz vücutta en azından bileklerle temas ederken nabzı yoklayacaktır. Sevişme halindeki kalp atışı ile vücudun basınç uygulayarak toksinlerden kurtulmasındaki atış farklıdır sanırım.

Değilse zaten bahane hazır, hanum gazete elimde zıçaydım.[signature][hline]sonunda yeniledik. , NMN

lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki:
artik patideki abazalardan korkmaya basladim...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BOccOB, 31 Mayıs 2005 21:41 tarihinde demiş ki:
said:
Chemical, 31 Mayıs 2005 18:04 tarihinde demiş ki:
e yıkayınca noluyor:)

güzelim onu sen düşündün de minnacık gps bağlantılı çip geliştiren amerikalı mı düşünemiyecek? Water prooftur %1500

Burası bitirdi beni :)

benim asıl aklımdaki soru 1200$ verip aldık zamazingoyu, cep telefonuma mesaj geldi iç çamaşırı cıktı düt düt bipp fln
kadının iç çamaşırını çıkardığını öğrendik gittik bastık. Kadın tuvalette cıktı puauuha. 1200$ boşa gitti, Kadında harap oldu.

sende üstüne bi bardak soğuk su içersin bu tür işlere girmessin bi daha uhauha[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop
Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki:
sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası...
Sosyal ağlarda paylaş

ya anlasılmaz o bi kere kaka yapıyoruz..
hem dielim indirdiimiz bi anda anlasıldı aldattığı nolcak adam icraatını yaptı olan çamaşıra olcak..yazıq günah..
Hem türk erkekleri için geliştirilmemiş..
Genelde boxer gienler o aradan sallandiriyo..çıkartmıyo en azından ben öleyim..üşütür falan neme lazım..[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes
It never occurred to me that I am already asleep
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...