Nimloth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Abi diyelim aldın, giydirdiğin eşin anlamıycak mı?[signature][hline]Sakın girmeyinn www.geocities.com/swg_screenshots/no.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: od3on, 31 Mayıs 2005 18:01 tarihinde demiş ki: yani... an gelir kabarabilir :p cok sakat bi icat olmus daha otesi yok:)[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 crack ı çıkar o aletin.. ı ıh ben gene güvenmem[signature][hline] In a soil thick with snails and rich grease I've longed to dig myself a good deep grave There to stretch my old bones at ease And sleep in oblivion... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 crackleyince abuk subuk error verir bu sefer iyice maymun eder adamı. çekilmez bu[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind join msn > [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 hacklenirsek fena olur[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 peki bişi söylicem bunun chipi ısınma yapıyor muymuş amd'ler gibi? bi tarafımız ısınırsa nolacak? soğutma sistemi olarak ne düşünmüş yetkililer?[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind join msn > [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Helal olsun valla... Bu arada nasıl anlıyomuş çıkardığını yada seksüel açıdan bi hareketlenme olduğunu? Takip mekanizmasına eyvallahda çıkarma olayı nasıl olabilir :) Hadi çıkarmayı geçtim bell lastiğindeki gerilimi ölçen bişi vardır :D Seksüel olayları nasıl biliyo :) Hadi erkekleri geçtim... Kadınlarınkini nasıl anlıyo? euheuheuh (burada iğrenç espiriler geldi dilimin ucuna kadar tuttum kendimi :D)[signature][hline]3 diyolar, 5 diyolar, hopluyolar zıplıyolar, bişiyler oluyo kafalarına göre... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 aştı adamlar, fakat birazda kakası çıkmaya başladı işin..[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet||KTB için..| orc_lord/phoenix (day:257/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: Lakers, 31 Mayıs 2005 18:34 tarihinde demiş ki: Kimsenin karıştığı yok zorla takın demiyorlar sadece icat etmişler, ileride geliştirip daha muhim işler için kullanılabilir. böyle bir icat nasıl mühim işlerde kullanılır gerçekten ilgimi çekti XD[signature][hline]yargılamayın, henüz siz de yargılanmadınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: sanerixx, 31 Mayıs 2005 20:51 tarihinde demiş ki: peki bişi söylicem bunun chipi ısınma yapıyor muymuş amd'ler gibi? bi tarafımız ısınırsa nolacak? soğutma sistemi olarak ne düşünmüş yetkililer? Yaw alakasız olacak konuyla ama aşın şunları arkadasım artık ya Amd lerin ısınma sorunu eskıden dı geçin bunları artık ilerleyin yauuu :) Bu arada şahan'ın buna benzer bi sevgilisini kıskandıgı ve takıp etmek ıcın chip taktıgı bi skeci vardı. O geldi aklıma direk[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Soldat: [Fire] BlaCKDaGGeR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 ağız tadıyla kaçamak yaptırmıcaklar adama neyse cnm tr ye gelip de satılması falan 10 yılı bulur pahalı olur fln ozamana kadar zaten yapacagımı yaparım[signature][hline]G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 valla madem kabarınca bipleyecek, karıda ne yapıyordun derse, Seks hayatımız o kadar kuvvetliki dişi sinek görse kabarıyor denebilir. Ayrıca tuvalet olayında sakatlık bol, ama boksör donunuz vücutta en azından bileklerle temas ederken nabzı yoklayacaktır. Sevişme halindeki kalp atışı ile vücudun basınç uygulayarak toksinlerden kurtulmasındaki atış farklıdır sanırım. Değilse zaten bahane hazır, hanum gazete elimde zıçaydım.[signature][hline]sonunda yeniledik. , NMN lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: BOccOB, 31 Mayıs 2005 21:41 tarihinde demiş ki: said: Chemical, 31 Mayıs 2005 18:04 tarihinde demiş ki: e yıkayınca noluyor:) güzelim onu sen düşündün de minnacık gps bağlantılı çip geliştiren amerikalı mı düşünemiyecek? Water prooftur %1500 Burası bitirdi beni :) benim asıl aklımdaki soru 1200$ verip aldık zamazingoyu, cep telefonuma mesaj geldi iç çamaşırı cıktı düt düt bipp fln kadının iç çamaşırını çıkardığını öğrendik gittik bastık. Kadın tuvalette cıktı puauuha. 1200$ boşa gitti, Kadında harap oldu. sende üstüne bi bardak soğuk su içersin bu tür işlere girmessin bi daha uhauha[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki: sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 ya anlasılmaz o bi kere kaka yapıyoruz.. hem dielim indirdiimiz bi anda anlasıldı aldattığı nolcak adam icraatını yaptı olan çamaşıra olcak..yazıq günah.. Hem türk erkekleri için geliştirilmemiş.. Genelde boxer gienler o aradan sallandiriyo..çıkartmıyo en azından ben öleyim..üşütür falan neme lazım..[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar