Suark Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 walla lan.Daha binilcek arabalar,götürülecek hatunlar sıçacak klozetler var.Ölemem ben daha o 3012 dir yannış görmüşünüz. Ya bişi sorcam ya bunu bulan adamlar şaka yapıyosa?Ya da "ulan şu insanlara bi ayar verelim düzene girsinler" niyetinde yapmışsalar?[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: Erutan, 31 Mayıs 2005 19:47 tarihinde demiş ki: Palavra yaw bunlar kanmayın böle saçma şeylere Kıyamet israfilin boruyu çalmasıyla kopacaktır ve kıyamet hemen zınk diye kopmaz (yani 2 dakka sonra kopmaz) 100 200 yıl alır belirli başlı özellikleri vardır en basitinden , açlık zaten kuranda yazıyordu sanırım dünya kıyamet dönemine girmeden önce bolluk içinde olcakmış :hmm sanırım biz bolluk dönemindeyiz bu kıyametın 2012 kopmaması ıcın bır neden değil?[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: Penthesilea, 31 Mayıs 2005 19:57 tarihinde demiş ki: said: Erutan, 31 Mayıs 2005 19:53 tarihinde demiş ki: Olmaz 2012 kıyamet icin cok erken ehaha olmaz! daha kiyamet kopamaz! kopmaz demeyin sansınızı deneyın milli piyango..[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 2012'ye kadar Adriana Lima'yi dünya gözüyle görebilirsem izin veriyor kopabilir kiyamet[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Rewendor, 31 Mayıs 2005 01:43 tarihinde demiş ki: Allah'ım yaratıyosun bari takip et.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 inceldiği yerden kopsun a.k[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 olcak olan neki zaten en fazla 10-15 şiddetinde bikaçbin deprem, işte bikaç yüz mega dev tsunami, belki gezegenin yörüngeden çıkması felan ohoo bişi olmaz geçer hepsi :p zaten mutlaka 1 türk kalır hayatta (yada 2, çifleşmek için).[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 12 şiddetinde bir deprem dünyayı orta yerinden ikiye bölebilirmiş , tek deprem yeterli olacaktır yani :P[signature][hline]snuk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alagar Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 marduk geliyor. Nasa güneş sisteminde jüpiterin arkasında bir gezegen daha keşfetti herhalde biliyorunsuz. daha önce orda olmayan ama şuanda görünen bir gezegen ve jüpiterden daha büyük olduğu biliniyor..[signature][hline]-999.999.999 ve 1.000.000.000 ! Tamamdır, lazer silahının gücübitti. Saldıralım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: Norak, 31 Mayıs 2005 20:00 tarihinde demiş ki: olcak olan neki zaten en fazla 10-15 şiddetinde bikaçbin deprem, işte bikaç yüz mega dev tsunami, belki gezegenin yörüngeden çıkması felan ohoo bişi olmaz geçer hepsi :p zaten mutlaka 1 türk kalır hayatta (yada 2, çifleşmek için). allah korusun, biri SahinK olursa, ablama allahtan sabirlar diliyorum[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Rewendor, 31 Mayıs 2005 01:43 tarihinde demiş ki: Allah'ım yaratıyosun bari takip et.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 vallaha ya türk kalırsa koparım öbür tarafta lol ya hepimiz cehennemliğiz Namaz kılmıoz bişey yapmıoz loal[signature][hline]memoenzim le ayşeenzim birleşirse ortaya muhareemzin cıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: Alagar, 31 Mayıs 2005 20:02 tarihinde demiş ki: marduk geliyor. Nasa güneş sisteminde jüpiterin arkasında bir gezegen daha keşfetti herhalde biliyorunsuz. daha önce orda olmayan ama şuanda görünen bir gezegen ve jüpiterden daha büyük olduğu biliniyor.. hsktr! ciddi mi be bu?[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Rewendor, 31 Mayıs 2005 01:43 tarihinde demiş ki: Allah'ım yaratıyosun bari takip et.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: Alagar, 31 Mayıs 2005 20:02 tarihinde demiş ki: marduk geliyor. Nasa güneş sisteminde jüpiterin arkasında bir gezegen daha keşfetti herhalde biliyorunsuz. daha önce orda olmayan ama şuanda görünen bir gezegen ve jüpiterden daha büyük olduğu biliniyor.. tamam işte bulundu Mardukla bu çarpışcak dünya yaşıyacak eahue[signature][hline]memoenzim le ayşeenzim birleşirse ortaya muhareemzin cıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 yusuf yusuf oldum ben de hafiften...demek naçiz vücudum iki gezegen arasında kalacak ha...[signature][hline]snuk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alagar Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 haberlerde fln gösterdi ortalama 2 ay oldu snarıı. açın bkaın nasa nın sitesini . bende bi bkaaıym az sonra linki yollicam.[signature][hline]-999.999.999 ve 1.000.000.000 ! Tamamdır, lazer silahının gücübitti. Saldıralım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 lol izleyerek ölmek isterim ama gelmiceği icin ehae[signature][hline]memoenzim le ayşeenzim birleşirse ortaya muhareemzin cıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimloth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 İsmail YK bizi kurtarıcak merak etmeyin. Bi gün rüyamda 24 sayısını görmüş ve uyanmıştım. Hiç o kadar etkilendiğimi hatırlamıyorum. Öleceğim yaş olabilir çünkü 2012'de 24 yaşına giriyo olucam.[signature][hline]Sakın girmeyinn www.geocities.com/swg_screenshots/no.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimloth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: The_Delucian, 15 Haziran 2004 01:40 tarihinde demiş ki: said: Awacs, 15 Haziran 2004 01:12 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar sakin olun. Bilgi aldım; gelmeyecekmiş. Jupitere uğrayayım bu sefer diyor. :) sayıyı 3 banttan alacakmıs ... jupıteri ınce gorup , ordan bıze gobekli gelecek ... lol :D[signature][hline]Sakın girmeyinn www.geocities.com/swg_screenshots/no.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 bende 35 sayısı gördüm ben ama 2012 de 35 e girmicem demekki ben ölmicem dünyada kalan tek varlık olcam eahuea daoc serverı kurcam sonra ;P kascam lol[signature][hline]memoenzim le ayşeenzim birleşirse ortaya muhareemzin cıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 ben öss puanımı görmüştüm[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 bende hiç üzülmem..dünya pisliklerinden arınır..gerçi bizde arınıyoruz bu durumda ama.. :D olsun..ölümden korkmam ben,Allah'a karşı çok büyük inancım olduğu için ve MÜSLÜMAN olduğum için kendimi rahat hissediyorum..[signature][hline]Darth Vader: Luke ben senin babanım.. Luke: Ya hoca bırak gerilim verme.. E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 benimde çok ilgimi çekti bu tip şeyler. bir ara gazetede hergün ayrı ayrı yerlerden, ayrı ayrı şeyler yazıyorlardı. gerçekten ilginç. gerçek olmasa bile iyi bir hayal gücü :)[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet||KTB için..| orc_lord/phoenix (day:257/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Arjantin milli takımında bi kaleci vardı France'98 de falan da oynamıstı Roa diye,o da 2000 de mi öle bi tarihte kıyamet kopucak diye futbolu bırakıp kıyameti beklemeye başlamıştı.Sonra kopmadı tabi adam da kaldı ortada baş gibi :lol: Umarım gerçeklik değeri yoktur bu Marduk olayının.Yoksa işimiz zor geberip gideris toptan :)[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 5.elementtekı gıbı bısey yokmu yahu cıkaralım bulalım sunu olmadı armegadon dakı gıbıde yaparız ben gonuluyum :D[signature][hline]The evil makes me cry, one day it will cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Arada diyorum kendi kendime ya gerçekse, şunn şurasında kaç yıl kadlı biz okulla stajla hala...[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Eee, kaldi 5 yil : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar