Seregwethrin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Arkadaşlar haberlerde gördüm de Nike dans yarışması düzenlemiş kızlar dansediyordu en iyileri seçeceklermiş. İlk önce ilk 40 sonra onların arasından 20 kişi seçilmiş. Ama sadece şunu diyebilirim, ağzım açık kaldı yani... Böyle güzel dansçı türk kızlarıda varmış meğer :). Zaten sürekli dans ettikleri için ve hareketli dansları daha çok kullandıkları için hepsi taş gibi :-P He bide buna bağlı olarak birşey sormak istiyorum, bende öyle dans edebilmek istiyorum :D(erkek tarzı tabi), sanırım bir dans kursuna gitmem gerekiyor değil mi? İzmirde hiç göremedim ben daha bilen varsa söyleyebilir mi :). http://www.nikedanceistanbul.com Google Araması [signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı [email protected] PHP CodeMaster [Bu mesaj Seregwethrin tarafından 29 Mayıs 2005 23:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 tavsiye etmem. lol.[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial I was so sentimental when you left, I even cried. paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 benım eyup dıye mal bı arkadasım war brake dance yapyıorum dıye yerlerın tozunu alıyo eauha[signature][hline]DJ Tiesto
Pasha Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 halay çekmek out kafanın üstünde dönmek in[signature][hline] Sozlukte ben - Neye benzer bu adam? - MSN Owumyr of Frostwhisper
Seregwethrin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 http://www.nikedanceistanbul.com/ Şuradan bakın isterseniz...[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı [email protected] PHP CodeMaster [Bu mesaj Seregwethrin tarafından 29 Mayıs 2005 23:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Dorsia konuyla bayağı bir alakalı yazmışsın bana söylenecek laf kalmadı teşekkürler :D[signature][hline]:DPrince Of Darkness:D
Seregwethrin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: Fransua, 29 Mayıs 2005 23:00 tarihinde demiş ki: benım eyup dıye mal bı arkadasım war brake dance yapyıorum dıye yerlerın tozunu alıyo eauha Eheuheeh yarıldım walla[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı [email protected] PHP CodeMaster
Solinari Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Nasıl dans etmek isitosun o kızlar gibimi ? :D[signature][hline]Mail | Msn
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: Dorsia, 29 Mayıs 2005 22:59 tarihinde demiş ki: Türk kızı güzeldir... çirkini olmaz... dışı çirkin olsa da içi güzeldir, ama bir de dtabii içi çirkin olup dışlı güzel olanlar var... İkisi bir arada bulmak ise zor... ama imkansız değil noktayı koyarım böyle... Hiç olmadı vodka içiyorsun, problem çözülüyor..[signature][hline]Sadece internetten arama yaparak ayda 24$ dolar kazanmak için tıklayın.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Pasha Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 paticik halay ekibini göreve davet ediyorum =)[signature][hline] Sozlukte ben - Neye benzer bu adam? - MSN Owumyr of Frostwhisper
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: Spidee, 29 Mayıs 2005 23:03 tarihinde demiş ki: Hiç olmadı vodka içiyorsun, problem çözülüyor.. Sabah kalktığında daha büyük bir problemle karşılaşıyorsun.[signature][hline]g3nk.
Seregwethrin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: Solinari, 29 Mayıs 2005 23:02 tarihinde demiş ki: Nasıl dans etmek isitosun o kızlar gibimi ? :D Yazımı iyi okursan ve parantezleri atlamazsan sevinirim ;)[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı [email protected] PHP CodeMaster
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 öyle hocayla falan olmaz.çalan muzikle birleşiceksin ritmi hissediceksin kafana göre kopucaksın[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
Seregwethrin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Diablo sence bu adamlar öylesine kopa kopa mı öğrenmiş ? Yani böyle profesyonelce dans edebilmek için sadece müzik dinleyerek alıştırma yapmanın yeterli olabileceğini sanmıyorum :S[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı [email protected] PHP CodeMaster
Pasha Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 bi ara mtv de hödö project adında bi dans yarışması vardı ve ciddi güzel dansçılar vardı. ordan bişeyler kapabilirdin mesela :)[signature][hline] Sozlukte ben - Neye benzer bu adam? - MSN Owumyr of Frostwhisper
Alagar Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Dans etmem. Olduğum yerde durur, içkimi yudumlar arada kafamı sallarım. Bildiğim en iyi dans budur. Şaşmam ortada dönmem gayet sade ve olabildiğince rezil olmadan dururum öle.[signature][hline]-999.999.999 ve 1.000.000.000 ! Tamamdır, lazer silahının gücübitti. Saldıralım..
Seregwethrin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Ya aslında bi ara benim gittiğim bi spor salonunda bi arkadaş vardı 1-2 muhabbetimiz olmuştu selamımızda vardı çocuk çok güzel dans ediyordu ah bi tekrar görebilsem onu puff. Artık yok ama gelmiyo sanırm. 18 yaşında ve çocuk müziği duydu mu duramıyo yerinde tuvalette müzik çalsa orada dans eder yani :). Ama patide onun gibi ve daha iyi çok arkadaşımız olduğunu düşünüyorum. Şöyle gerçekten güzel dans edebilenlerden nasıl öğrendikleri konusunda ve izmirde bir dans salonu yeri konusunda?[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı [email protected] PHP CodeMaster
Seregwethrin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: Alagar, 29 Mayıs 2005 23:24 tarihinde demiş ki: Dans etmem. Olduğum yerde durur, içkimi yudumlar arada kafamı sallarım. Bildiğim en iyi dans budur. Şaşmam ortada dönmem gayet sade ve olabildiğince rezil olmadan dururum öle. Azcık hareketin kimseye zararı yok :)[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı [email protected] PHP CodeMaster
LastTouch Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 yaw dasci dedinizde pasaparola die bbi yarısma varya onda ki kızlardan 2 tanesi 17 yasındaymıs ...yuh dedim abii one yaa fasla gelişmişler heralde =)))
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 tango gibi dans yok efendim, bir dans bu kadar mi eglenceli, asil ve erotik olur[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Rewendor, 31 Mayıs 2005 01:43 tarihinde demiş ki: Allah'ım yaratıyosun bari takip et....
xueshen Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 pulp fictiondan örendim dans etmeyi[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 salsa öğren, çok eğlenceli :)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Igrenc abi, hicbir latin dansi erkege yakismiyor.[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Rewendor, 31 Mayıs 2005 01:43 tarihinde demiş ki: Allah'ım yaratıyosun bari takip et....
NuKe Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Gerçek dansı öğrenmek istiyorsanız "Hitch" filmindeki şişko elemanı izleyin. Deli dans edio :)[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın!
Öne çıkan mesajlar