Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dansçı kızlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar haberlerde gördüm de Nike dans yarışması düzenlemiş kızlar dansediyordu en iyileri seçeceklermiş. İlk önce ilk 40 sonra onların arasından 20 kişi seçilmiş.

Ama sadece şunu diyebilirim, ağzım açık kaldı yani... Böyle güzel dansçı türk kızlarıda varmış meğer :). Zaten sürekli dans ettikleri için ve hareketli dansları daha çok kullandıkları için hepsi taş gibi :-P

He bide buna bağlı olarak birşey sormak istiyorum, bende öyle dans edebilmek istiyorum :D(erkek tarzı tabi), sanırım bir dans kursuna gitmem gerekiyor değil mi? İzmirde hiç göremedim ben daha bilen varsa söyleyebilir mi :).
http://www.nikedanceistanbul.com

Google Araması

[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı
[email protected]
PHP CodeMaster

[Bu mesaj Seregwethrin tarafından 29 Mayıs 2005 23:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Dorsia, 29 Mayıs 2005 22:59 tarihinde demiş ki:
Türk kızı güzeldir... çirkini olmaz... dışı çirkin olsa da içi güzeldir, ama bir de dtabii içi çirkin olup dışlı güzel olanlar var... İkisi bir arada bulmak ise zor... ama imkansız değil
noktayı koyarım böyle...

Hiç olmadı vodka içiyorsun, problem çözülüyor..[signature][hline]Sadece internetten arama yaparak ayda 24$ dolar kazanmak için tıklayın..
John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Mesaj tarihi:
öyle hocayla falan olmaz.çalan muzikle birleşiceksin ritmi hissediceksin kafana göre kopucaksın[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Mesaj tarihi:
Dans etmem. Olduğum yerde durur, içkimi yudumlar arada kafamı sallarım.

Bildiğim en iyi dans budur. Şaşmam ortada dönmem gayet sade ve olabildiğince rezil olmadan dururum öle.[signature][hline]-999.999.999 ve 1.000.000.000 ! Tamamdır, lazer silahının gücübitti. Saldıralım..
Mesaj tarihi:
Ya aslında bi ara benim gittiğim bi spor salonunda bi arkadaş vardı 1-2 muhabbetimiz olmuştu selamımızda vardı çocuk çok güzel dans ediyordu ah bi tekrar görebilsem onu puff. Artık yok ama gelmiyo sanırm. 18 yaşında ve çocuk müziği duydu mu duramıyo yerinde tuvalette müzik çalsa orada dans eder yani :).

Ama patide onun gibi ve daha iyi çok arkadaşımız olduğunu düşünüyorum. Şöyle gerçekten güzel dans edebilenlerden nasıl öğrendikleri konusunda ve izmirde bir dans salonu yeri konusunda?[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı
[email protected]
PHP CodeMaster
Mesaj tarihi:
said:
Alagar, 29 Mayıs 2005 23:24 tarihinde demiş ki:
Dans etmem. Olduğum yerde durur, içkimi yudumlar arada kafamı sallarım.

Bildiğim en iyi dans budur. Şaşmam ortada dönmem gayet sade ve olabildiğince rezil olmadan dururum öle.

Azcık hareketin kimseye zararı yok :)[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı
[email protected]
PHP CodeMaster
Mesaj tarihi:
tango gibi dans yok efendim, bir dans bu kadar mi eglenceli, asil ve erotik olur[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe
Penthesilea, Night Elf Avci / emekli
Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü

Rewendor, 31 Mayıs 2005 01:43 tarihinde demiş ki:
Allah'ım yaratıyosun bari takip et....
Mesaj tarihi:
Igrenc abi, hicbir latin dansi erkege yakismiyor.[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe
Penthesilea, Night Elf Avci / emekli
Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü

Rewendor, 31 Mayıs 2005 01:43 tarihinde demiş ki:
Allah'ım yaratıyosun bari takip et....
  • Yeni Oluştur...