Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Matriximsi Olaylar..

karabocek

Öne çıkan mesajlar

özellikle .mid formatında biten bazı müzikleri dinleyince tüylerim 1000 defa da dinlemiş olsam diken diken oluyor,aklıma büyücüler,hobbitler,kaleler,şovalyeler fln geliyor ve böle bi grp oluyorum ya =) neden acaba 5 sene uo oynayıp devamında RPG oyunlarına dvm etmek flnmı ya böle keşke orta çağda yaşasam dediğim oluyor..Çok tuhaf bir his anlatılmaz,yaşanır..

Pachabell Canon adlı şarkı mesela bu hissi yaşattıran şarkılar arasında 1. geliyor..[signature][hline]Darth Vader: Luke ben senin babanım..
Luke: Ya hoca bırak gerilim verme..
E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
Sosyal ağlarda paylaş

valla herşeyi uo ve matrixe bağlamayı çok seviyoruz da,
ben 15 senedir oynuyorum rpg oyunu, fantazi konulu oyunlar.. sen ona ne diyorsun?
herşey uo değil sonuçta.
içindeki fantazi kurgu aşkı depreşiyordur o sırada.
orta çağ konulu filmler, oyunlar, hayaller, matrix'ten önce de vardı, uo'dan önce de.
o atmosfer, kılıçlar, şovalyeler, büyücüler insanı çekebiliyor, o mistik yapı. zaten bu yüzden orta çağ konulu fantazi kurgu kitapları yazılıyor ya. uo ile başlamamıştı, uo ile de bitmiycek.
uo oynamamış çok arkadaşımın orta çağ konseptine hayranlığını bilirim. uo yerine onlar masaüstü frp oynuyor zaten de, işte kılım ben uo olayına. neyse..[signature][hline]Beş Hececiler

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 31 Mayıs 2005 21:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

epey başlar, güzel oluyor valla. rpg'nin nesi var?
21 yaşındayım. 6 yaşımda pc'ye başladım. zaten o zamana kadar arcade salonlarında büyümüştüm.
evet 5 yaşımdayken atari salonuna gidip oynardım. tavsiye ederim herkese zevkli oluyor.[signature][hline]Beş Hececiler

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 31 Mayıs 2005 21:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
FRP_Master, 31 Mayıs 2005 21:06 tarihinde demiş ki:
özellikle .mid formatında biten bazı müzikleri dinleyince tüylerim 1000 defa da dinlemiş olsam diken diken oluyor,aklıma büyücüler,hobbitler,kaleler,şovalyeler fln geliyor ve böle bi grp oluyorum ya =) neden acaba 5 sene uo oynayıp devamında RPG oyunlarına dvm etmek flnmı ya böle keşke orta çağda yaşasam dediğim oluyor..Çok tuhaf bir his anlatılmaz,yaşanır..

Pachabell Canon adlı şarkı mesela bu hissi yaşattıran şarkılar arasında 1. geliyor..

lol unutmam bi ara öküz gibi muhabbetini yapmıştık

Bucs ve britain ilk Midileri cok severim

Britain dııı dııı dırı dı dı dııııı dım dı rııı dırırırıımmm o cok güzel[signature][hline]memoenzim le ayşeenzim birleşirse ortaya muhareemzin cıkar
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 31 Mayıs 2005 21:26 tarihinde demiş ki:
epey başlar, güzel oluyor valla. rpg'nin nesi var?
21 yaşındayım. 6 yaşımda pc'ye başladım. zaten o zamana kadar arcade salonlarında büyümüştüm.
evet 5 yaşımdayken atari salonuna gidip oynardım. tavsiye ederim herkese zevkli oluyor.

Ya geçen bi atari salonuna gittim 7-8 sene sonra,özlemişim ya çok değişik geldi KOF 97 falan oynadım çok deli oyundur.Yani burdan çıkarılcak ders çocuklugunuzda naptınız cok onemlıdır efm[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim...
Albert Einstein
Sosyal ağlarda paylaş

kardeşim işin esprisi matriximsi olaylar..yoksa tabiki alakası yok ama ilginç bir duygu matrixte karmaşık bir denklem yapısı olduğu için böööölee bir esprik kondurdum..

jeton düşenzi ? kapanzi ? tutanzi ? uçanzi..[signature][hline]Darth Vader: Luke ben senin babanım..
Sosyal ağlarda paylaş

ya midilerin ayrı bir yani var. uo yu uzun sure once silmeden once uo klasoru içindeki butun midi leri alıp mp3 arşivimin bir yerine attım sıkıldıkça dinlerim. hayla cok zevk verir bana.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Sosyal ağlarda paylaş

hiç sevmiyorum ben midileri:)
gıy gıy gıy.
Oynadığım bütün oyunlarda midi vardı küçükken. Hiç sevmemiştim kalitesini. Çok gıygıy gelirdi:)[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Karakedi pati açıldıktan bi süre sora demişki: suandaki sistem birebir eski sistem.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chemical, 31 Mayıs 2005 21:36 tarihinde demiş ki:
hiç sevmiyorum ben midileri:)
gıy gıy gıy.
Oynadığım bütün oyunlarda midi vardı küçükken. Hiç sevmemiştim kalitesini. Çok gıygıy gelirdi:)

sus sen quest writer :D - noirde amma app dolaşırdın invis hep seni izlerdim hue,hatta bi ara clientten düşürüodun beni bi link verip..hain !

sen sevmessin tabi bonecrusherın dediği gibi biz dos çocuğuyduk..[signature][hline]Darth Vader: Luke ben senin babanım..
Sosyal ağlarda paylaş

Uo yu ilk defa yüklediğimde, ilk öğrendiğim şey optionsa girip muzikleri kapamak oldu sonra bi ohh çektim oyunu incelemeye başladım. Ondan sonra da hiç dinlemedim dinlemem de acayip kıl oluyorum. Ama aos da ki müzikler kalite biraz daha özellikle jhelom daki müzik süper ney le giriyo önce çok hoşuma gitmişti.[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected]
Kellindil
Sosyal ağlarda paylaş

canon.mid banada biraz gıy gıy gibi geldi bu sefer. ama normalde midiler hoşdur guzeldir, severiz kendilerini hatta ilerde sanal müze gibi bişi açılırsa oraya koyulabilirler.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...