karabocek Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 özellikle .mid formatında biten bazı müzikleri dinleyince tüylerim 1000 defa da dinlemiş olsam diken diken oluyor,aklıma büyücüler,hobbitler,kaleler,şovalyeler fln geliyor ve böle bi grp oluyorum ya =) neden acaba 5 sene uo oynayıp devamında RPG oyunlarına dvm etmek flnmı ya böle keşke orta çağda yaşasam dediğim oluyor..Çok tuhaf bir his anlatılmaz,yaşanır.. Pachabell Canon adlı şarkı mesela bu hissi yaşattıran şarkılar arasında 1. geliyor..[signature][hline]Darth Vader: Luke ben senin babanım.. Luke: Ya hoca bırak gerilim verme.. E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 şarkıya bu adresten sahip olabilirsiniz.. http://www.microsoft-tr.com/cannon.mid[signature][hline]Darth Vader: Luke ben senin babanım.. Luke: Ya hoca bırak gerilim verme.. E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
od3on Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 uo'nun midileri sayesinde... buc's in midisi mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 moonglow u özledim. of ne güzel müzik çalardı. şuan kendimi bi kalede gibi hissediyorum :)[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 valla herşeyi uo ve matrixe bağlamayı çok seviyoruz da, ben 15 senedir oynuyorum rpg oyunu, fantazi konulu oyunlar.. sen ona ne diyorsun? herşey uo değil sonuçta. içindeki fantazi kurgu aşkı depreşiyordur o sırada. orta çağ konulu filmler, oyunlar, hayaller, matrix'ten önce de vardı, uo'dan önce de. o atmosfer, kılıçlar, şovalyeler, büyücüler insanı çekebiliyor, o mistik yapı. zaten bu yüzden orta çağ konulu fantazi kurgu kitapları yazılıyor ya. uo ile başlamamıştı, uo ile de bitmiycek. uo oynamamış çok arkadaşımın orta çağ konseptine hayranlığını bilirim. uo yerine onlar masaüstü frp oynuyor zaten de, işte kılım ben uo olayına. neyse..[signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 31 Mayıs 2005 21:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 ulan 5 yaşından beri insan öle oyunlar oynarmı =P[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 epey başlar, güzel oluyor valla. rpg'nin nesi var? 21 yaşındayım. 6 yaşımda pc'ye başladım. zaten o zamana kadar arcade salonlarında büyümüştüm. evet 5 yaşımdayken atari salonuna gidip oynardım. tavsiye ederim herkese zevkli oluyor.[signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 31 Mayıs 2005 21:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: FRP_Master, 31 Mayıs 2005 21:06 tarihinde demiş ki: özellikle .mid formatında biten bazı müzikleri dinleyince tüylerim 1000 defa da dinlemiş olsam diken diken oluyor,aklıma büyücüler,hobbitler,kaleler,şovalyeler fln geliyor ve böle bi grp oluyorum ya =) neden acaba 5 sene uo oynayıp devamında RPG oyunlarına dvm etmek flnmı ya böle keşke orta çağda yaşasam dediğim oluyor..Çok tuhaf bir his anlatılmaz,yaşanır.. Pachabell Canon adlı şarkı mesela bu hissi yaşattıran şarkılar arasında 1. geliyor.. lol unutmam bi ara öküz gibi muhabbetini yapmıştık Bucs ve britain ilk Midileri cok severim Britain dııı dııı dırı dı dı dııııı dım dı rııı dırırırıımmm o cok güzel[signature][hline]memoenzim le ayşeenzim birleşirse ortaya muhareemzin cıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Daggerfall midilerini edin derim..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: Bonecrusher, 31 Mayıs 2005 21:18 tarihinde demiş ki: valla herşeyi uo ve matrixe bağlamayı çok seviyoruz da, :tup:[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: Bonecrusher, 31 Mayıs 2005 21:26 tarihinde demiş ki: epey başlar, güzel oluyor valla. rpg'nin nesi var? 21 yaşındayım. 6 yaşımda pc'ye başladım. zaten o zamana kadar arcade salonlarında büyümüştüm. evet 5 yaşımdayken atari salonuna gidip oynardım. tavsiye ederim herkese zevkli oluyor. Ya geçen bi atari salonuna gittim 7-8 sene sonra,özlemişim ya çok değişik geldi KOF 97 falan oynadım çok deli oyundur.Yani burdan çıkarılcak ders çocuklugunuzda naptınız cok onemlıdır efm[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 ne alaka matrixle[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 kardeşim işin esprisi matriximsi olaylar..yoksa tabiki alakası yok ama ilginç bir duygu matrixte karmaşık bir denklem yapısı olduğu için böööölee bir esprik kondurdum.. jeton düşenzi ? kapanzi ? tutanzi ? uçanzi..[signature][hline]Darth Vader: Luke ben senin babanım.. Luke: Ya hoca bırak gerilim verme.. E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 ya midilerin ayrı bir yani var. uo yu uzun sure once silmeden once uo klasoru içindeki butun midi leri alıp mp3 arşivimin bir yerine attım sıkıldıkça dinlerim. hayla cok zevk verir bana.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 hiç sevmiyorum ben midileri:) gıy gıy gıy. Oynadığım bütün oyunlarda midi vardı küçükken. Hiç sevmemiştim kalitesini. Çok gıygıy gelirdi:)[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi pati açıldıktan bi süre sora demişki: suandaki sistem birebir eski sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 (bkz: biz dos çocuğuyduk) o zamanlar pc speaker'dan gelen seslerle büyüyünce, midi bize çok farklı bir duygu verirdi. tabii yeni nesil dvd audioyla felan büyüyünce midileri küçük görmesi normal.. peeh[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 bucs denin midisine gıy gıy diyeni kınıyorum :P[signature][hline]shinsetsu desu.. WoW - Apache - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Vallahi uo'nun midilerini hiç sevemedim nedense.. Elder scrolls ların ve diğer türlü eski frplerinkinin yerini tutmuyor bence...[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: Chemical, 31 Mayıs 2005 21:36 tarihinde demiş ki: hiç sevmiyorum ben midileri:) gıy gıy gıy. Oynadığım bütün oyunlarda midi vardı küçükken. Hiç sevmemiştim kalitesini. Çok gıygıy gelirdi:) sus sen quest writer :D - noirde amma app dolaşırdın invis hep seni izlerdim hue,hatta bi ara clientten düşürüodun beni bi link verip..hain ! sen sevmessin tabi bonecrusherın dediği gibi biz dos çocuğuyduk..[signature][hline]Darth Vader: Luke ben senin babanım.. Luke: Ya hoca bırak gerilim verme.. E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 süperdi o link olayı ya:) ahaha. uyuz adamları banlamadan önce link verip çökertiyorduk bilgisayarı.[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi pati açıldıktan bi süre sora demişki: suandaki sistem birebir eski sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Uo yu ilk defa yüklediğimde, ilk öğrendiğim şey optionsa girip muzikleri kapamak oldu sonra bi ohh çektim oyunu incelemeye başladım. Ondan sonra da hiç dinlemedim dinlemem de acayip kıl oluyorum. Ama aos da ki müzikler kalite biraz daha özellikle jhelom daki müzik süper ney le giriyo önce çok hoşuma gitmişti.[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 ya bu ne güzel bir müziktir yaa[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karala Birşeyler BEni Mutlu Et Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!![иєтωσяк тєяяσяιzм] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 acıkcası cok begenmedım bu cannon.mid i Buna gelınceye kadar en basıtınden uo klasorunun ıcınde bıle cok cok ıyı midler var[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Soldat: [Fire] BlaCKDaGGeR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: Apache, 31 Mayıs 2005 21:40 tarihinde demiş ki: bucs denin midisine gıy gıy diyeni kınıyorum :P şaheser beaa!! ona gıygıy diyenin anlını karışlarım![signature][hline]memoenzim le ayşeenzim birleşirse ortaya muhareemzin cıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 canon.mid banada biraz gıy gıy gibi geldi bu sefer. ama normalde midiler hoşdur guzeldir, severiz kendilerini hatta ilerde sanal müze gibi bişi açılırsa oraya koyulabilirler.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar