Stanley Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 biz arkadaslarla kendi aramizda server kurduk egleniyoruz. soyle anlastik. pure mage veya warrior olsun. recall 30 magery istiyor. 30.1 magerysi olan oyuncunun eline craftsman sınıfı silahlarin disinda silah alamamasini istiyoruz. yardimci olacak arkadaslara tesekkurler.
mazbul Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 biraz yorucu olabilir ama serverdaki craft edilmeyen butun itemlerin on=@equip ine ve on=@unequip ine bir event eklemesin ornegin katanaya gore yapalim [itemdef i_katana] hede hodo hede hodo .. .... on=@equip src.events +e_control on=@unequip src.events -e_control [event e_control] if ( > 300) src.findlayer(2).unequip
mazbul Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 said: mazbul, 17 June 2003 14:36 tarihinde demiş ki: biraz yorucu olabilir ama serverdaki craft edilmeyen butun itemlerin on=@equip ine ve on=@unequip ine bir event eklemesin ornegin katanaya gore yapalim [itemdef i_katana] hede hodo hede hodo .. .... on=@equip src.events +e_control on=@unequip src.events -e_control [events e_control] if ( > 300) src.findlayer(2).unequip events in s ini unutmu$um en sonda duzeltcektim alinti yaptim yanli$lika sorry :) [Bu mesaj mazbul tarafından 17 June 2003 14:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Stanley Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 fakat arkadasim bunu dunyadaki tum weaponlara eklemek biraz yorucu olur. daha once lands of lore'da oldugu gibi.. oynayan veya test amaciyla giren arkadaslarim bilir. 40.1 magery skilline sahip olan oyuncu eline craftsman sinifi (smith's hammer, pickaxe bla bla) alet edevati eline alamiyor. ben bunu istiyorum.
mazbul Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 craftsman sinifi harich demi$sin ?
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 on=@itemequip if ( > 300) if ( == t_weapon_mace_sharp) || ( == t_weapon_sword) || ( == t_weapon_fence) || ( == t_weapon_bow) src.sysmessage olmaz oole act.unequip return 1 endif endif Calisir heralde :)[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: baggio@doruk.net.tr | Icq: 5100111
fredy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 yaw ne bu anlamadım her scriptte bu forumlarda bakıom hede hodo yazıo biri açıklayabilirmi..............[hline] İcq = 224455507 / Member Of Avenger -->> Wampire The Avenger <<--
Öne çıkan mesajlar